Huis voor Kopen in Cala Piccola, Italië

Cala Piccola
Villa • 13 kamer(s) • 4 bad. • 380 m² • ref: CBI007-87-30253
€ 7.000.000
Prachtige villa met ongelooflijk uitzicht op zee en zwembad op een bevoorrechte positie binnen het gerenommeerde consortium van Cala Piccola.

We bevinden ons in een van de meest populaire gebieden van Monte Argentario, al tientallen jaren een referentiepunt voor de nationale en internationale jetset dankzij de exclusieve context die in staat is om privacy, luxe en een van de meest betoverende uitzichten op de Belpaese te combineren.
Genesteld in het weelderige mediterrane struikgewas en omgeven door een groot privépark, is deze exclusieve residentie een oase van rust en verfijning; het heeft een gewoonweg unieke ligging, die direct uitkijkt op het eiland Giglio en uitkijkt over de baai beneden.

De villa is een luxe residentie op twee niveaus die de context waarin het zich bevindt goed weergeeft, tussen kamers met fijne afwerkingen en buitenruimtes met een adembenemend uitzicht. Het huis dateert uit de jaren zestig en onderging rond 2006-2007 een grote renovatie.

De entree is vanaf de bovenverdieping direct naar de grote centrale kamer bedoeld voor het woongedeelte verdeeld in een dubbele woonkamer met open haard en eethoek. De omgeving is bijzonder licht dankzij de grote openslaande deuren die uitkijken op het terras van meer dan 100 vierkante meter en u in staat stellen het prachtige panorama van binnenuit te bewonderen. Aangrenzend is de keuken, ook groot, met externe toegang tot een comfortabel terras.
U daalt af naar de benedenverdieping via een gemetselde trap die leidt naar het grote slaapgedeelte bestaande uit: een grote hoofdslaapkamer met en-suite badkamer en een eigen loggia waar u kunt ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op zee, vijf slaapkamers en drie badkamers. Alle kamers beschikken over grote ramen met uitzicht op de zee richting het eiland Giglio en het interieur, zoals voor de hele villa, is vakkundig gemaakt met fijne afwerkingen: van het parket tot de houten muren en boiserie, tot de gedeeltelijk zichtbare stenen muren.

De buitenkant is absoluut de trots van dit pand.
Het terras bij de uitgang van de woonkamer biedt een waanzinnig uitzicht op het eiland Giglio, Montecristo en onvergetelijke zonsondergangen, om comfortabel van te genieten vanuit de woonkamer met banken en ligstoelen of vanuit de ruimte met de grote eettafel buiten.
Op de benedenverdieping, gemakkelijk bereikbaar van zowel binnen als buiten het huis, is er een groot zwembad met zonneterras, gedeeltelijk overdekt door een schilderachtige gemetselde boog, met uitzicht op het strand. Vanaf hier naar de zee en de zonsondergang kijken zal elke keer weer een unieke ervaring zijn.
Het pand is omgeven door een privétuin van meer dan 10.000 vierkante meter, deels met een goed onderhouden gazon waar u kunt ontspannen en genieten van de zomer, en deels mediterraan struikgewas waar strategische uitkijkpunten verborgen zijn die een glimp van onvergelijkbare schoonheid bieden.

De woning geniet van de zeespiegel van het strand van Cala Piccola, dat ook te voet bereikbaar is, gekenmerkt door het typische kristalheldere water van de Toscaanse archipel.

Het pand is toegankelijk via een elektrische poort en u bereikt een grote vlakke ruimte die plaats biedt aan ongeveer 15-18 auto's.

Ruimten

Kamers13
Badkamers4

Oppervlakken

Leven380 m²
Kavel7000 m²
Balkon
Gemeubileerd
Terras
Tuin

Cala Piccola

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Westen oriëntatie
TypeHuis
VoorwaardeUitstekende conditie
Energie-efficiëntiegraad
C