Exclusieve villa met prachtig uitzicht op de oceaan in de omgeving van Calheta, op het eiland Madeira

Lombo Do Doutor, ER222 632a, 9370 Calheta, Portugal
Coeval villa • 4 kamer(s) • 3 bed. • 4 bad. • 440 m²
€ 4.100.000

Dompel jezelf onder in het paradijs: exclusieve villa met prachtig uitzicht op de oceaan

Heb je je ooit voorgesteld wakker te worden met het rustgevende geluid van de golven en de zeebries die je gezicht streelt? Welkom in de villa van uw dromen, gelegen in het charmante dorpje Calheta, op Madeira. Hier bereikt het eilandleven zijn hoogtepunt.

Laten we nu de details onthullen die deze villa echt speciaal maken:

  • Moderne luxe onthuld: dit minimalistische meesterwerk biedt 3 ruime slaapkamers, een lichte woonkamer, een speciale werkruimte en een gastronomische keuken die is uitgerust voor uw culinaire avonturen. Het ontwerp geeft prioriteit aan natuurlijk licht en creëert een gevoel van comfort en tijdloze elegantie.

  • Ongeëvenaard uitzicht op de oceaan: bereid je voor om betoverd te worden. Het juweel in de kroon van dit pand is het ononderbroken panorama van de oceaan, zichtbaar vanuit elke kamer en het uitgestrekte terras. Stelt u zich eens voor dat u ontspant bij het privézwembad of in de rust van uw aangelegde tuin, allemaal omgeven door een prachtig uitzicht op de oceaan.

  • Locatie Perfectie: Hier ontmoet afgelegen sereniteit ultiem gemak. De residentie is gelegen in een rustige en veilige buurt, op slechts enkele minuten van het strand, de mooie jachthaven en lokale winkels en restaurants. Gemakkelijke toegang tot de belangrijkste wegen en de luchthaven zorgt voor een naadloze verkenning van het eiland.

  • Once-in-a-Lifetime kans: Deze villa vertegenwoordigt een zeldzame kans om een stukje van de prestigieuze vastgoedmarkt van Madeira te bezitten.

Mis de kans niet om de droom waar te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek aan deze buitengewone villa te plannen.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers4
Toiletruimten4
Parkeerplaatsen (binnen)6

Oppervlakken

Leven440 m²
Kavel1620 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Buitenzwembad
Eetruimte
Garage
Gastensuites
Intercom
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Wasmachine
Wijnkelder
Zwembad

ER222 632a, 9370 Calheta, Portugal, Lombo Do Doutor

Panoramisch weergave op zee
TypeHuis
Bouwjaar2024
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens