Australië: 1.672 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van kopers van onroerend goed, uit meer dan 30 landen.
Mediaanprijs
€ 673.884
Te koop aangeboden
76
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Portugees
Damon, geboren in Melbourne, woont ook 6 jaar in Shanghai, China. Damon heeft een dubbele graad behaald aan de Universiteit van Melbourne, met als hoofdvak een Bachelors of Commerce en Bachelors of Laws. Na zijn vroege werkzame leven te hebben doorgebracht bij een van 's werelds grootste vermogensbeheer- en investeringsbankfirma's, besloot Damon eruit te stappen en een carrière in vastgoedontwikkeling te beginnen, wat een levenslange passie was geweest. Na succesvolle ontwikkelingen te hebben doorgereden en opgeleverd, merkte Damon dat als het op verkopen aankwam, er niemand was die zoveel om de ontwikkeling gaf of er zoveel van wist als hijzelf. Gedesillusioneerd door de excuses van de makelaars voor de trage vooruitgang en resultaten, besloot Damon het zelf te proberen om onroerend goed te verkopen. De resultaten waren meteen duidelijk en met geduld, meedogenloze werkethiek, energie, een stapje extra zetten en passie voor deze branche wist Damon uitzonderlijke resultaten te behalen die 'de professionals' niet konden bereiken. Nadat hij met succes zijn eigen ontwikkelingen had verkocht, behaalde Damon een makelaarslicentie en richtte hij vervolgens Urban Real Estate op in de hoop kopers en verkopers aan te trekken voor een makelaar die er echt om geeft. Damon's eerdere ervaring in het bedrijfsleven, met name in strategisch beheer van beleggingsportefeuilles, heeft hem een uniek inzicht gegeven in de economie en alle factoren die van invloed kunnen zijn op de lokale vastgoedmarkt. Damon's vermogen om zijn kennis van de economie en de lokale vastgoedmarkt over te brengen op kopers en verkopers is uiterst effectief gebleken bij het bereiken van het hoogst mogelijke resultaat. Damon spreekt vloeiend Engels, Mandarijn en Kantonees, waardoor hij vertrouwen en relaties kan opbouwen met zowel lokale als buitenlandse kopers. Damon's vermogen om te netwerken is zijn kracht en zijn passie en betrokkenheid bij de vastgoedsector heeft ervoor gezorgd dat hij zijn tijd als commissielid voor de Australian Property Developers Association (APDA) vrijwillig heeft besteed. Buiten zijn werk brengt Damon graag tijd door met zijn twee jongens en vrouw. Hij houdt van sport, vooral AFL, formule 1, tennis en golf. Damon houdt van films, vooral thrillers en komedies.
Mediaanprijs
€ 2.581.749
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Engels, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)
We zijn een tech-enabled brokerage, maar ook een lokaal bedrijf, met een betrokken publiek van meer dan 25.000 volgers op sociale media. Onze agenten zijn experts in hun vakgebied met de nieuwste technologie om u te helpen sneller dan ooit onroerend goed te verkopen of te kopen. We doen dit door technisch onderlegd, mobielvriendelijk en hyperlokalend te zijn. Ons merk is fris, modern en vooruitstrevend zonder banden met ouderwetse methoden of verouderde manieren van zakendoen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met het vinden van dat perfecte huis of het verkopen van het jouwe! U kunt ook onze website bekijken om meer te weten te komen over wat we doen, hoe we het doen en waarom zoveel mensen graag met ons werken. We kijken ernaar uit om snel van u te horen!
Mediaanprijs
€ 683.245
Te koop aangeboden
24
Gesproken talen
Engels
Greg is een gediplomeerd makelaar, veilingmeester en commissaris van declaraties (JP) met meer dan 30 jaar ervaring in onroerend goed, ik heb het voorrecht gehad om veel mensen te helpen hun vastgoeddoelen te bereiken. Als u overweegt te verkopen, kopen of investeren, bel me dan, ik zou u graag helpen.
Mediaanprijs
€ 788.573
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
Liz is een ervaren verkoper met een passie voor klantenservice en heeft de overstap gemaakt naar een eersteklas makelaarskantoor @realty. Liz heeft een gemengde achtergrond en heeft ervaring in de farmacie, het bankwezen, de verkoop en de transportsector, waar een hoog niveau van klantenservice en aandacht voor detail essentieel zijn geweest. Met een passie voor onroerend goed, verder aangewakkerd door geweldige vrienden in de branche, is Liz iemand die van de besten heeft geleerd en de vaardigheden en kennis heeft ontwikkeld om u mee te nemen door de reis van verkoop of eigendom van onroerend goed. Als een volledig gelicentieerde makelaar in onroerend goed, zal Liz u een lokale, eerlijke en professionele houding bieden en met u samenwerken om succes te creëren. Liz's benadering van verkopen is om de best mogelijke prijs voor haar verkopers te bereiken met behulp van deskundige prijs-, marketing- en verkoopstrategieën en tegelijkertijd echte vrijheid en empowerment voor haar klanten gedurende het hele proces te creëren. Als er iets is waar Liz altijd voor zal zorgen, dan is het wel service met een glimlach. Als u iets onroerend goed nodig heeft, helpt Liz u graag en is slechts een telefoontje verwijderd
Mediaanprijs
€ 149.127
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels