Australië: 1.841 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
We zijn een tech-enabled brokerage, maar ook een lokaal bedrijf, met een betrokken publiek van meer dan 25.000 volgers op sociale media. Onze agenten zijn experts in hun vakgebied met de nieuwste technologie om u te helpen sneller dan ooit onroerend goed te verkopen of te kopen. We doen dit door technisch onderlegd, mobielvriendelijk en hyperlokalend te zijn. Ons merk is fris, modern en vooruitstrevend zonder banden met ouderwetse methoden of verouderde manieren van zakendoen. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met het vinden van dat perfecte huis of het verkopen van het jouwe! U kunt ook onze website bekijken om meer te weten te komen over wat we doen, hoe we het doen en waarom zoveel mensen graag met ons werken. We kijken ernaar uit om snel van u te horen!
Mediaanprijs
€ 612.319
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Engels
Als u op zoek bent om te investeren of te wonen in Australië, kan ik uw tweede paar handen zijn. U laat ons weten welk type woning u zoekt en we zullen onze duizenden aanbiedingen doorzoeken om de perfecte voor u te vinden.
Mediaanprijs
€ 580.950
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Engels
Beste makelaars in Glen Iris Beste makelaars in Ashburton Beste makelaars in Camberwell Beste makelaars in Malvern Oost Beste makelaars in Burwood
Mediaanprijs
€ 1.029.111
Te koop aangeboden
21
Gesproken talen
Engels
Laat me eerst hallo zeggen... Ik ben een hardwerkende professional die ethisch, enthousiast is en bewezen verkoopresultaten heeft in de verkooparena. Met 29 jaar ervaring in de retail- en consultancy-industrie, aangevuld met tien jaar omzet en een diploma in business en marketing, is mijn achtergrond erg goed. Als Principal & fully Licence Real Estate Agent, mijn overtuigingen zijn gewoon het leveren van echte klantenservice, ondersteund met regelmatige communicatie naar mijn klanten, waardoor u het best mogelijke resultaat en nooit iets dat ik niet kan bieden. "Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten"
Mediaanprijs
€ 386.912
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
Dit is geen transactie, het is een investering voor succes. Behandel iedereen alsof ze een gast in uw huis zijn en u de 'Gastervaring' heeft. Dat is het verschil met andrewbotwright@realty. Accepteer niets minder als je te maken hebt met iemands grootste troef, hun THUIS. Een verkoopprofessional met bewezen resultaten in verschillende industrieën, gedurende een aantal jaren, is het altijd de gastervaring geweest die de weg naar succes heeft uitgestippeld. Tot dat moment is Andrew's bedrijf gebouwd rond deze fundamentele kern en op zijn beurt het omzetten van sceptische verkopers en kopers in enthousiaste fans. Dit is versterkt door leiderschap zonder ego, planning, structuur, doorzettingsvermogen en toewijding. Eén klant tegelijk, ik verander de vooropgezette ideologie die makelaars op de markt hebben. Dus als u zich tijdens het hele proces machtig wilt voelen als koper of verkoper, bel dan.
Mediaanprijs
€ 773.810
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Engels
Gavin is een zeer ervaren, carrière onroerend goed verkoop professional die volledig gericht is op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor al zijn klanten om hen te genieten van het hele proces van verkopen of kopen. Een gespecialiseerde residentiële verkoopexpert die een bewezen methodologie biedt om ervoor te zorgen dat hij maximale waarde biedt voor al zijn klanten. Gavin begon zijn vastgoedcarrière in 2003 en in de loop van vele jaren heeft hij verschillende markten gezien, een overvloed aan kennis opgedaan, talloze resultaten opgeleverd en langdurige relaties gecreëerd. Zijn enthousiasme voor zijn industrie komt elke dag meer in een stroomversnelling.
Mediaanprijs
€ 668.594
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
Met Nandana's scherpe bedrijfsinzicht en klantgerichte doel, zal het BESTE advies dat u van hem krijgt zeker elke keer het JUISTE advies zijn. Een volledig erkende makelaar die zijn verantwoordelijkheden met een onstuitbare positieve houding, integriteit, eerlijkheid en grote betrouwbaarheid behandelt, Hij woont al meer dan 15 jaar in Zuidoost-Victoria en zijn passie voor onroerend goed is toegenomen door een scherp begrip van de demografie, verkopers en kopers. Hij erkent volledig het belang van mensen die hem vertrouwen met de verkoop van wat vaak hun meest waardevolle bezit is, en zorgt oprecht voor zijn verkopers die voor al hun behoefte zorgen. Het gaat niet alleen om het verkopen van een huis; hij onderneemt een verantwoordelijkheid om een stressvrije ervaring en comfortabele reis voor zijn leveranciers te behouden om uitstekende eindresultaten te bereiken - een reden waarom veel van onze klanten hem expliciet vragen om hun verkoop af te handelen. Nandana is uitgerust met de kwalificaties, expertise en vaardigheden voor blijvend succes in deze levendige industrie met een MSc in Information Systems (Monash University) en onderhandelingsvaardigheden om betrokken te zijn bij het omgaan met miljoenenprojecten met verschillende moeilijkheidsgraden en uitdagende belanghebbenden. Toegevoegd aan deze vele referenties, heeft hij het bereik van de overzeese markt met de belangrijkste focus van het succesvol binnenhalen van buitenlandse investeerders voor Australische vastgoedaankopen. Deze extra weg en de alliantie DieNandana hebben gevormd met @Realty - het grootste nationale vastgoednetwerk van Australië met meer dan 550 agenten, de blootstelling die uw accommodatie zal ontvangen, zal ongetwijfeld ongeëvenaard en zeer belangrijk zijn. Bel Nandana vandaag nog! Stel hem alle vragen met betrekking tot de verkoop of het beheer van uw woning om deskundig advies en begeleiding te krijgen bij elke stap van het proces.
Mediaanprijs
€ 429.215
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels