Australië: 1.666 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Met Nandana's scherpe bedrijfsinzicht en klantgerichte doel, zal het BESTE advies dat u van hem krijgt zeker elke keer het JUISTE advies zijn. Een volledig erkende makelaar die zijn verantwoordelijkheden met een onstuitbare positieve houding, integriteit, eerlijkheid en grote betrouwbaarheid behandelt, Hij woont al meer dan 15 jaar in Zuidoost-Victoria en zijn passie voor onroerend goed is toegenomen door een scherp begrip van de demografie, verkopers en kopers. Hij erkent volledig het belang van mensen die hem vertrouwen met de verkoop van wat vaak hun meest waardevolle bezit is, en zorgt oprecht voor zijn verkopers die voor al hun behoefte zorgen. Het gaat niet alleen om het verkopen van een huis; hij onderneemt een verantwoordelijkheid om een stressvrije ervaring en comfortabele reis voor zijn leveranciers te behouden om uitstekende eindresultaten te bereiken - een reden waarom veel van onze klanten hem expliciet vragen om hun verkoop af te handelen. Nandana is uitgerust met de kwalificaties, expertise en vaardigheden voor blijvend succes in deze levendige industrie met een MSc in Information Systems (Monash University) en onderhandelingsvaardigheden om betrokken te zijn bij het omgaan met miljoenenprojecten met verschillende moeilijkheidsgraden en uitdagende belanghebbenden. Toegevoegd aan deze vele referenties, heeft hij het bereik van de overzeese markt met de belangrijkste focus van het succesvol binnenhalen van buitenlandse investeerders voor Australische vastgoedaankopen. Deze extra weg en de alliantie DieNandana hebben gevormd met @Realty - het grootste nationale vastgoednetwerk van Australië met meer dan 550 agenten, de blootstelling die uw accommodatie zal ontvangen, zal ongetwijfeld ongeëvenaard en zeer belangrijk zijn. Bel Nandana vandaag nog! Stel hem alle vragen met betrekking tot de verkoop of het beheer van uw woning om deskundig advies en begeleiding te krijgen bij elke stap van het proces.
Mediaanprijs
€ 412.970
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Engels
Terry Wallace heeft meer dan 30 jaar verkoopervaring in combinatie met meer dan een decennium Real Estate ervaring, gespecialiseerd in residentiële verkoop in de grotere Lismore gebied. Terry's oprechte, persoonlijke benadering van Real Estate heeft hem het grootste respect en vertrouwen van zijn klanten opgeleverd. Terry groeide op in Lismore en heeft gewerkt in het gebied voor het grootste deel van zijn volwassen leven, en heeft dus een uitgebreide en ingewikkelde kennis van Lismore en omringt. Terry houdt van het gevarieerde scala aan eigenschappen en mensen te vinden in Lismore, en beschrijft het als het centrum van de Far North Coast voor medische, onderwijs en sportfaciliteiten, evenals de landbouw. Terry is een toegewijde agent met een duidelijk doel om zijn klanten de allerbeste vastgoedervaring mogelijk te maken, en kijkt ernaar uit om u te helpen met uw volgende vastgoedtransactie.
Mediaanprijs
€ 372.775
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Engels
Ik ben een professional en heb meer dan tien jaar ervaring in onroerend goed en zakendoen. Ik maak overuren om uw behoeften te realiseren, of u nu een eerste huizenkoper of investeerder bent. Bel me, mail of sms voor een vriendelijk en vrijblijvend gesprek. Jij komt altijd op de eerste plaats.
Mediaanprijs
€ 598.806
Te koop aangeboden
46
Gesproken talen
Engels
Ik kan actief helpen bij de verkoop van woningen aan de Sunshine Coast
Mediaanprijs
€ 603.745
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels
Laat me eerst hallo zeggen... Ik ben een hardwerkende professional die ethisch, enthousiast is en bewezen verkoopresultaten heeft in de verkooparena. Met 29 jaar ervaring in de retail- en consultancy-industrie, aangevuld met tien jaar omzet en een diploma in business en marketing, is mijn achtergrond erg goed. Als Principal & fully Licence Real Estate Agent, mijn overtuigingen zijn gewoon het leveren van echte klantenservice, ondersteund met regelmatige communicatie naar mijn klanten, waardoor u het best mogelijke resultaat en nooit iets dat ik niet kan bieden. "Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten"
Mediaanprijs
€ 424.809
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Engels
Hallo, mijn naam is Nicola en ik heb meer dan 25 jaar ervaring in Sales, eerst als Medisch Verkoopmedewerker en later in Real Estate Sales. Ik ben de moeder van een Mopshond, Ruby en mijn dochter, Maddy en onlangs werd ik voor het eerst een nanna om op Anastasia te baby's. Het grootste deel van mijn werk is afkomstig van verwijzingen van zeer gelukkige klanten, omdat ik bekend sta om mijn uiterste best te doen voor mijn klanten en projectmanagement aan te bieden voor pre-sale renovaties voor woningen om een beter rendement voor mijn klanten te bereiken. Ik treedt ook op als kopersagent en vind het heerlijk om klanten te matchen met dat speciale huis dat ze zoeken. Ik help beleggers ook bij het kopen en/of bouwen van nieuwe vastgoedbeleggingen in Zuid-Australië, de enige staat in Australië waar het vrijwel weer "normaal" is met Covid19, behalve met uitzondering van reizen overzee! Bel me als ik kan helpen, Nicola 0400 330 222
Mediaanprijs
€ 371.960
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels
Lea-Anne's aanstekelijke niveau van energie en enthousiasme is wat haar klanten naar haar toe trekt. Met een belangrijke focus op kwaliteit en detail, biedt Lea-Anne een unieke service aan degenen die verkopen en kopen. Met een scherp oog op de lokale woningmarkt beschikt Lea-Anne over waardevolle inzichten en expertise, dit samen met haar motivatie en gedrevenheid hebben haar ertoe gebracht om uitstekende resultaten te behalen voor haar klanten. Met dankbaarheid in haar pas, onderschat Lea-Anne nooit de verantwoordelijkheid die ze heeft voor het onroerend goed van een klant in het verkoopproces. Lea-Anne biedt waardevolle stylingkennis en kan haar klanten adviseren over hoe ze hun woning het beste kunnen voorbereiden om ervoor te zorgen dat de hoogste verkoopprijs wordt bereikt.
Mediaanprijs
€ 663.195
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels
Peter TO heeft meer dan 10 jaar ervaring in het verkopen en kopen van residentieel en commercieel vastgoed in Australië, neem contact met mij op via mijn mobiele telefoon +61411563838 of e-mail op peterto@atrealty.com.au, WeChat ID peter0411563838, WhatsApp ID : 0411563838
Mediaanprijs
€ 738.666
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)