Canada: 773 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van kopers van onroerend goed, uit meer dan 30 landen.
Mediaanprijs
€ 422.457
Te koop aangeboden
40
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Portugees
Wij richten ons op unieke stedelijke woningen in Toronto. Van moderne woningen, designer townhomes en architectonische eigenschappen, tot gerestaureerde victorianen en vintage lofts. Stedelijke ruimte is belangrijk.
Mediaanprijs
€ 572.547
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels, Frans
Sinds 1996 heeft Katia een benijdbare naam gemaakt in de aan- en verkoop van woningen. Toegewijd en dynamisch, haar klanten houden van haar niet aflatende toewijding aan een van de belangrijkste transacties van hun leven. Deze prestatie heeft geleid tot de oprichting van Groupe Immobilier Katia Samson, een vastgoedgroep die een ultra-gepersonaliseerde service biedt die nu is aangesloten bij het RE / MAX L'ESPACE-bureau. Meer details KLANTEN PRATEN Toen ik besloot om mijn eerste appartement op te sommen, was er voor mij geen twijfel over welke agent ik moest kiezen. Katia was duidelijk een expert op het gebied van de Sud-Ouest en had al indruk gemaakt op mijn ouders als makelaar van de verkoper voor hun aankoop van een appartement en ze verkocht het appartement van mijn zus in recordtijd boven de vraagprijs. Mijn eigen ervaring met Katia voldeed aan al mijn verwachtingen: haar expertise en efficiëntie in combinatie met haar warmte en aandacht zorgeloos. Ik had niet gelukkiger kunnen zijn met het proces en het eindresultaat. Bedankt aan Katia en het hele team!
Mediaanprijs
€ 320.845
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Engels, Frans
"Ik geloof dat met hard werken, komt grote beloningen. Ik ben er standvastig voor mijn klanten en weet dat mijn inspanningen hen naar een succesvolle transactie zullen leiden. Of het nu de nuances van residentiële verkoop, pre-bouw condominium verkoop, of de gespecialiseerde gebied van condo opdrachten, ik ben op de top van de ontwikkeling. Sta geen kans toe om deel uit te maken van uw aankoopstrategie. Laten we samenwerken en het onhaalbare bereiken!"
Mediaanprijs
€ 2.293
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels
Diamond Service Real Estate Broker Team Meer dan 47 jaar Gecombineerd Toronto Real Estate Sales Experience! Prioriteittoegang tot off-market-eigenschappen voor kopers die voor het eerst worden geopend, Investeerders & Luxe Huizenkopers! Platinum Toegang tot Pre-Construction Condos in Toronto en in de hele Greater Toronto Area! BEL VANDAAG NOG! LINDA HUMMEL, MAKELAAR 416-931-3946 SOPHIE FRATTURA, MAKELAAR 416-526-1157 Top 1%-3% in Canada Sinds 2005 Right At Home Realty Inc., #1 Brokerage in Canada (meer dan 5.000 agenten)
Mediaanprijs
€ 1.836
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels, Grieks, Frans, Italiaans
Ik ben een expert in commercieel en residentieel vastgoed en een expertonderhandelaar!
Mediaanprijs
€ 2.440
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
Klanten helpen met kopen, verkopen en investeren. Gespecialiseerd in Real Estate Investeren in Pre-construction Condo, Platinum en VIP mogelijkheden, locatie, lay-out en design selectie.
Mediaanprijs
€ 2.095.071
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels, Russisch
Mijn liefde voor mijn klanten is wat me 's ochtends uit bed haalt. Ik ga altijd boven en buiten de plicht om ervoor te zorgen dat mijn klanten zijn niet alleen blij met het resultaat van elke transactie, maar voelen zich goed verzorgd tijdens het proces. Als je me vertrouwt, kun je er zeker van zijn dat ik het zal eren en absoluut goed voor jou en je referenties zal zorgen. 90% van mijn bedrijf komt uit referenties die dient als de best mogelijke indicator van een goed uitgevoerde klus. Ik kijk ernaar uit om u te verwennen met aandacht!
Mediaanprijs
€ 477.831
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels, Russisch