Nice: 556 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Heeft u een verkoopproject? Bent u op zoek naar een woning om te kopen of te huren? Wilt u een verkoop- of huurraming?
Mediaanprijs
€ 245.989
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Frans, Engels
Ik ben een onroerend goed expert, ik help u in uw proces van het kopen of verkopen van de goederen. nauwkeurige analyse van de waarde van de prijs van uw woning op de markt. Presenteren van uw woning vanuit de beste hoek, het maken van foto's, video's en virtuele bezoeken op sociale netwerken. Ik begeleid u ook naar de overhandiging van de sleutels, door de handtekening bij de notaris; Ik weet perfect mijn dekking gebied ( de maritieme Alpen) en vooral van mandelieu naar Monaco.
Mediaanprijs
€ 460.000
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Frans, Engels
Je suis Myriam Touzit, Niçoise de cœur et agent immobilier depuis plus de 11 ans. J’ai fait de la partie Est de la ville mon « terrain de jeu favori». Spécialiste du marché local, Et Plus particulièrement du Port et Mt Boron j’ai intégré le groupe PalaisImmobilier, 1er réseau local indépendant pour mettre à votre service mon expertise et ma connaissance approfondie du marché Azuréen. Mes valeurs: bienveillance, écoute, discrétion, pugnacité. Besoin d’un conseil sur les tendances, là réglementation ou d’un accompagnement dans vos projets immobilier, je suis à votre écoute.
Mediaanprijs
€ 629.000
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Frans, Engels
Vastgoedexpert met 13 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van residentieel en commercieel vastgoed met een internationale klantenkring, ik ben een specialist in de vastgoedmarkt in Frankrijk en de Verenigde Arabische Emiraten. Ik spreek Frans, Engels, Russisch, Oekraïens en Tsjechisch. De persoonlijke aanpak die ik hanteer voor elk van mijn klanten gaat verder dan alleen het vinden van een woning. Als deskundig adviseur van de lokale markt kan ik u uitgebreide ondersteuning bieden en u voorzien van nauwkeurige informatie over de buurt, mogelijke renovatiekosten van onroerend goed tot de selectie van scholen voor uw kinderen en meer.
Mediaanprijs
€ 741.500
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Frans, Engels, Russisch, Oekraïens
Het enige makelaarskantoor gespecialiseerd in VUE MER sinds 2007 in Nice en de Franse Rivièra. Kopen / Verkopen / Schatten.
Mediaanprijs
€ 551.350
Te koop aangeboden
22
Gesproken talen
Frans
Professioneel, gewetensvol, efficiënt en gepassioneerd, werkend van Nice tot Menton, via Beaulieu-sur-Mer, Eze of Saint-Jean-Cap-Ferrat, is het mijn rol als expert om u te begeleiden en te adviseren om de eigendommen te identificeren die aan uw verwachtingen voldoen en uw vastgoedproject te realiseren. Het succes van onze samenwerking is het enige resultaat waar we naar streven.   Voordelen: • Kennis van de markt • Het netwerk • Professionele ondersteuning •Onderhandeling
Mediaanprijs
€ 2.190.000
Te koop aangeboden
6
Gesproken talen
Frans, Engels
Elke vastgoedtransactie is uniek, een belangrijke gebeurtenis in het leven van een verkoper of koper, ik stel al mijn vaardigheden ten dienste van mijn klanten zodat ze hun droom realiseren. Met de aanscherping van de economische context, de versnelling van het wetgevingstempo en de digitalisering van de sector is de functie veel veeleisender geworden dan voorheen. 3G Immo Consultant is een netwerk van onafhankelijke makelaars die op nationaal niveau actief zijn. Specialisten in de transactie van alle soorten goederen, onze handelsagenten stellen hun professionaliteit ten dienste van een klantenkring van verkopers en kopers. Om een brede publiciteit van uw eigendommen te garanderen, bieden onze commerciële agenten u aan om ze gratis uit te zenden op een panel van partnerwebsites, gespecialiseerd in onroerend goed.
Mediaanprijs
€ 1.543.500
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Frans, Engels