Frankrijk: 9.998 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Na meer dan 600 succesvolle klantprojecten heb ik persoonlijke vaardigheden ontwikkeld door het gebruik van hoogwaardige technologische middelen. Dit stelt me in staat om uw projecten en deadlines te halen terwijl ik tegen de beste prijs verkoop. Mijn gebied van uitmuntendheid is zonder aarzeling, de verkoop van onroerend goed. Huren, lijfrentes, winkels behoren niet tot mijn werkterrein door bewuste keuze. Door me te concentreren op wat ik graag doe, kan ik me steeds beter maken en meer voor je presteren.
Mediaanprijs
€ 249.000
Te koop aangeboden
69
Gesproken talen
Frans
We brengen een geglobaliseerd aanbod in de begeleiding van onze klanten van de kwalificatie om hun projecten te maximaliseren.
Mediaanprijs
€ 139.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Frans
"Elke klant is uniek, elke woning heeft zijn voetafdrukken. Vandaag en morgen samen »
Mediaanprijs
€ 1.497.500
Te koop aangeboden
28
Gesproken talen
Frans
Wilt u VERKOPEN waar te kopen in Groot-Genève? Dit gebied straalt de zoetheid van het leven en openheid voor uitwisselingen uit aan de poorten van het internationale Franstalige Zwitserland. Deze dynamische regio biedt vele culturele, sportieve en economische mogelijkheden door zijn aantrekkelijkheid en steeds grotere nabijheid dankzij gedurfde stedelijke infrastructuurprojecten. De Private-Properties Group, een nationaal partnernetwerk van FNAIM, blijft innoveren en zijn aanwezigheid op het web ontwikkelen, bezocht door meer dan 12 miljoen bezoekers per maand, op meer dan 500 websites. Ik ben verheugd u door mijn passie en professionaliteit te kunnen bieden voor het luisteren, beschikbaarheid en discretie van onroerend goed. Ik begeleid u in uw vastgoedproject vanaf uw eerste stappen tot het ondertekenen van de notariële akte. Met Private Properties voert u uw project uit met een gerust hart en eenvoud, met zeer concurrerende tarieven! Contacteer mij 7/7d van 08u tot 20u Tel.: 06 86 62 06 64 f.radigon@proprietes-privees.com
Mediaanprijs
€ 815.000
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Frans, Duits, Engels
Goedemorgen en welkom, Mijn doel als vastgoedadviseur PROPRIETES PRIVEES, is om u tevreden te stellen, het aanbieden van exclusieve ondersteuning, rigoureuze hulp en optimale zichtbaarheid dankzij de grootschalige communicatiemiddelen van de PROPRIETES PRIVEES netwerk en haar partners. Reactief en professioneel, ik beloof alles te doen wat mogelijk is om ervoor te zorgen dat uw verkoop of aankoop project eindigt in de beste omstandigheden. Ik sta tot uw dienst, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen. Tot gauw
Mediaanprijs
€ 207.900
Te koop aangeboden
17
Gesproken talen
Frans
Vertrouw mij uw zoektocht naar een huis of land toe bij MOULINS AVERMES MONTILLY 03000 YZEURE 03400 GENNETINES VILLENEUVE ON ALLIER BAGNEUX 03460 TREVOL BESSAY ON ALLIER TOULON ON ALLIER ALLIER CENTRE FRANCE AUVERGNE
Mediaanprijs
€ 126.440
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Frans
Hallo, mijn naam is Marie-José FUENTES lid van het netwerk iad France. Ik ben uw vastgoedadviseur bij NOGENT-SUR-OISE. Het is een geografisch gebied waar ik zeer bekend mee ben en waar ik mijn professionele activiteit als onafhankelijk vastgoedadviseur van geniet. Kosten, oppervlakte, type woning, gewenste buurten in uw stad van keuze zijn informatie die u zal helpen uw vastgoedproject duidelijk te definiëren. Als vastgoedadviseur bij NOGENT-SUR-OISE bied ik u ondersteuning om de beste beslissing te nemen met volledige kennis van de aan- of verkoop van uw woning. Ik begeleid u dagelijks in deze zoektocht naar zo'n belangrijke plek om te wonen en geef u het voordeel van mijn netwerk en mijn ervaring in het geografische gebied dat u begeert. Ik heb ook het voordeel dat ik een onafhankelijke vastgoedadviseur ben. Dit stelt me in staat om totale flexibiliteit in mijn bedrijf te hebben. Zo kan ik mij op NOGENT-SUR-OISE en omgeving direct beschikbaar stellen om u te begeleiden in alle stadia van uw vastgoedproject. Woning kopen of verkopen bij NOGENT-SUR-OISE, ik adviseer u graag ook over alle praktische aspecten die met uw project te maken hebben. Aarzel niet om een beroep te doen op mij, uw vastgoedadviseur bij NOGENT-SUR-OISE.
Mediaanprijs
€ 218.750
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Frans, Engels
3G Immo Consultant is een netwerk van onafhankelijke makelaars die op nationaal niveau actief zijn. Specialisten in de transactie van alle soorten goederen, onze handelsagenten stellen hun professionaliteit ten dienste van een klantenkring van verkopers en kopers. Om een brede publiciteit van uw eigendommen te garanderen, bieden onze handelsagenten u aan om ze gratis te verspreiden op een reeks partnerwebsites, gespecialiseerd in onroerend goed. Monitoring, professionaliteit, efficiëntie Of u nu verkoper of koper bent, wij begeleiden u van A tot Z en voeren uw projecten uit.
Mediaanprijs
€ 2.587.500
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Frans, Engels
Hallo lieve klanten, Al meer dan 30 jaar in dienst van mijn klanten in verschillende commerciële beroepen, ben ik altijd op zoek naar uw tevredenheid. Begeleid je in je levensproject met luisteren en empathie om het goede van je dromen te vinden. U helpen bij de administratieve procedures tot de ondertekening van de authentieke akte. Stel al mijn professionele kennis ter beschikking om samen het gezellige nest te vinden dat je leven zal vullen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten om samen de mooiste samenwerking te starten. De jouwe, Virginia.
Mediaanprijs
€ 248.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans