Frankrijk: 9.962 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Abafim is sinds 1950 gevestigd, aan de voet van de Pyreneeën, in Tarbes; de strategische ligging op het kruispunt van de toeristische assen Biarritz – Toulouse en Aquitaine – Spanje, op een uur van de skipistes en de oceaan. Abafim is uw specialist voor internationale klanten in Frankrijk in Nouvelle Aquitaine, Occitanie, Midi Pyrénées, Ile de France, PACA, Auvergne-Rhône-Alpes, Languedoc Roussillon, ... Gerund door zeer dynamische professionals (er worden acht talen gesproken bij het agentschap), met de ruimste keuze aan onroerend goed dat te koop is: villa, boerderij, kasteel, prestigieuze residentie, landgoed, luxe huis, bedrijf, investeringen, appartement, schuur, land... Met een erkende reputatie van ernst en beschikbaarheid, zal ons hele team het genoegen hebben u te begeleiden voor, tijdens en na de aankoop van uw eigendom in onze prachtige regio's. U zult de architectuur, de gastronomie, de levenskwaliteit en de gastvrijheid zeker waarderen. Wij zullen zeker uw ideale woning voor u vinden.
Mediaanprijs
€ 245.500
Te koop aangeboden
192
Gesproken talen
Frans, Arabisch, Duits, Engels, Italiaans, Nederlands, Russisch, Chinees (Kantonees)
Hier word je omringd door de mooiste skigebieden van de Zuidelijke Alpen. Serre-Chevalier, Montgenèvre, Puy Saint Vincent, Vars Risoul, en natuurlijk het mekka van het freeride skiën. La Grave La Meije. Hier is de berg waar en natuurlijk en het is nog steeds bewaard gebleven van het massatoerisme. Onze bomen zijn lariksen en hebben de bijzonderheid van blozen in de herfst. Briançon hoogste stad van Europa 1326 m, is een stad van 15000 inwoners uitgerust met een prachtig commercieel aanbod, innovatieve bedrijven, glasvezel, en vooral een erfgoed dat is geclassificeerd als een UNESCO World Heritage Site. In Briançon Wat een genot om te genieten van zijn waterspuwer, zijn Vauban-vestingwerken en zijn wallen.
Mediaanprijs
€ 444.500
Te koop aangeboden
13
Gesproken talen
Frans
Een oprechte en menselijke vastgoedprofessional die zich vooral zorgen maakt over uw woning? Het bestaat! M Home is de weerspiegeling van bijna 20 jaar ervaring en passie voor vastgoed! Ik ben toegewijd om de leiding te nemen over alle elementen van uw project, van de meest administratieve tot de meest persoonlijke. Ik zorg voor alles! Ik verzeker u van een vlekkeloze stap-voor-stap begeleiding tijdens uw verkoop- of aankoopproces in een sfeer waar menselijke relatie en professionaliteit essentieel zijn! Het imago van mijn bureau! Mijn doel? Jij! Uw welzijn! Het onroerend goed dat u denkt te verwerven, vereist werk? Wil je een nieuwe kijk op je interieur? Ik help je om jezelf op een concrete manier te projecteren in je nieuwe omgeving dankzij simulaties en 3D computergraphics. M Home, voor uw bestwil...
Mediaanprijs
€ 1.370.711
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Frans
Hallo dames en heren, U wilt een woning kopen of verkopen in Parijs en omgeving. U hebt terecht een aantal vragen over de te volgen procedure. Ik beantwoord ze graag en begeleid u tijdens het zoek- of verkoopproces. Mijn offertes zijn gratis en vrijblijvend. Mijn prioriteit is om u tevreden te stellen. Tot gauw.
Mediaanprijs
€ 440.000
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Frans
Ik voer gratis schattingen uit, studie van VIAGER, voor de verkoop van huizen, gebouwen, winkels en grond ... Schat tegen de juiste prijs om snel en tegen de beste prijs te verkopen!
Mediaanprijs
€ 178.450
Te koop aangeboden
29
Gesproken talen
Frans
"Elke klant is uniek, elke woning heeft zijn voetafdrukken. Vandaag en morgen samen »
Mediaanprijs
€ 2.600.000
Te koop aangeboden
27
Gesproken talen
Frans
Vastgoedexpert in de regio Parijs, vooral in de sector Parmain - L'Isle-Adam op 30 km van Parijs, en met vele jaren ervaring, zal ik u graag vergezellen. Om u uitzonderlijke eigenschappen aan te bieden, stel ik u mijn knowhow en mijn netwerk van Franse en internationale klanten ter beschikking.
Mediaanprijs
€ 185.450
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Frans, Engels
Hallo lieve klanten, Al meer dan 30 jaar in dienst van mijn klanten in verschillende commerciële beroepen, ben ik altijd op zoek naar uw tevredenheid. Begeleid je in je levensproject met luisteren en empathie om het goede van je dromen te vinden. U helpen bij de administratieve procedures tot de ondertekening van de authentieke akte. Stel al mijn professionele kennis ter beschikking om samen het gezellige nest te vinden dat je leven zal vullen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten om samen de mooiste samenwerking te starten. De jouwe, Virginia.
Mediaanprijs
€ 345.000
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans
Dankzij de kracht van een nationaal netwerk dat uitzendingen aanbiedt op meer dan 50 nationale sites en meer dan 80 internationale sites, dankzij mijn beschikbaarheid en mijn inzet om uw woning te verkopen of u eigenschappen te laten ontdekken die aan uw zoekcriteria voldoen, vertrouw me, ik zal er alles aan doen om u zo snel mogelijk een oplossing te vinden.
Mediaanprijs
€ 320.000
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Frans
Mediaanprijs
€ 388.500
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Frans, Duits, Engels, Italiaans