Athene: 53 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Mijn naam is Maria Brakoulia en ik zit al bijna 10 jaar in de vastgoedsector. Ons geschatte team is zeer ervaren en professioneel. Wij bieden diensten van topkwaliteit van A-Z, van de aankoop van onroerend goed tot het Golden VIsa residency-programma. Noem maar op, wij doen het!
Mediaanprijs
€ 250.000
Te koop aangeboden
61
Gesproken talen
Engels, Grieks, Frans
Hallo! Of je nu de voorkeur geeft aan e-mail, telefoon, WhatsApp, Viber of Telegram, ik ben er om je bij elke stap te helpen. Van vragen over onroerend goed tot onderhandelingen en nog veel meer, ik ben toegewijd aan het bieden van snelle en persoonlijke service op maat van uw behoeften. Laten we contact maken en uw vastgoedreis soepel en succesvol maken!
Mediaanprijs
€ 350.000
Te koop aangeboden
280
Gesproken talen
Grieks, Engels, Roemeens
• Het Office Isqm Real Estate sinds de lancering in 1993 in antwoord op de behoeften van de markt, heeft gebracht succesvolle kopen en verkopen, met gedreven kwaliteit service. • Als bureau hebben we een principe, service en inzicht in de behoeften van de klant, dagelijks werk om u beter van dienst te zijn. • De professionaliteit en onze ervaring staan garant voor de gewenste resultaten, en de uitstekende samenwerking, het aanbieden van persoonlijke service en een persoonlijk niveau. • Vertel ons over uw vraag, en wij vinden een geschikte woning die aan uw behoeften voldoet. Wij laten u alleen eigenschappen zien die aan uw behoeften en wensen voldoen. • Wij wijzen ons uw woning in exclusiviteit toe en we zullen ons ertoe verbinden de promotie voor verkoop of verhuur te beheren. Diensten: • Gouden Visum • Rechtsbijstand • Technische ondersteuning
Mediaanprijs
€ 580.000
Te koop aangeboden
212
Gesproken talen
Engels, Grieks
Mediaanprijs
€ 750.000
Te koop aangeboden
43
Gesproken talen
Frans
Als ervaren en gepassioneerde makelaar met uitstekende verkoopvaardigheden heb ik een diverse achtergrond in onroerend goed. Succesvol trackrecord in de sector met een erkend vermogen om klanten aan te trekken en met hen te onderhandelen. Uitstekende communicatie- en presentatievaardigheden. Als KW COSMOS-agent in deze snel evoluerende vastgoedomgeving begrijp ik dat klanten willen werken met een professionele makelaar die wordt ondersteund door een gerenommeerd bedrijf. Waarom werken met een Keller Williams-agent? Of u nu uw huis wilt verkopen of op zoek bent naar een woning om te kopen, als een van mijn klanten heeft u nu toegang tot meer dan 170.000 partners over de hele wereld om u de best mogelijke service te bieden. Met onze technologie zijn we pioniers in de manier waarop onroerend goed wordt gekocht en verkocht via online marketing. Met onze technologie zijn we pioniers in de manier waarop onroerend goed wordt gekocht en verkocht via online marketing.
Mediaanprijs
€ 178.000
Te koop aangeboden
34
Gesproken talen
Grieks, Engels
Voor alle informatie kunt u contact met mij opnemen via olga@ibphome.net
Mediaanprijs
€ 275.000
Te koop aangeboden
63
Gesproken talen
Engels, Frans