De Eenvoudige Reis naar Jouw Nieuwe Woning

Sinds 2018 staat Properstar bekend als 's werelds grootste wereldwijde vastgoedplatform, dat verbindingen legt tussen verkopers en kopers via een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde agenten.

Wij bieden innovatieve oplossingen om de projecten van onze klanten in de vastgoedsector te stroomlijnen, vereenvoudigen, versnellen en beveiligen. Of het nu gaat om onze tools, expertise of ondersteunende diensten, wij zijn toegewijd aan het verbeteren van de vastgoedervaring voor onze klanten.

Onze missies omvatten:

  • Het cultiveren van een uitgebreid netwerk van vastgoedmakelaars en hen voorzien van essentiële functies en middelen om hun klanten beter te kunnen helpen.
  • Onwankelbare ondersteuning bieden aan kopers, verkopers en vastgoedeigenaren gedurende hun vastgoedreis, met als doel een naadloze en stressvrije ervaring te garanderen.
  • Ervoor zorgen dat onze verkopers de best mogelijke prijs voor hun eigendom krijgen en dat onze kopers de meest geschikte aanbiedingen vinden die zijn afgestemd op hun behoeften en voorkeuren.
  • Het garanderen van het succes van de transacties van onze klanten door hen stap voor stap te begeleiden met onze kennis, tools en uitgebreide netwerk.

Gebouwd op tientallen jaren ervaring

De CEO van Properstar, Gérard Paratte, heeft altijd een diepe passie gehad voor vastgoed en het verbinden van consumenten met onroerend goed online.

Sinds het begin van de jaren 2000 heeft Gérard ons toegewijde team geleid bij het ontwikkelen van geavanceerde technologieën, zoals de Zwitserse Romand-website Immostreet, de Portia CRM en ListGlobally, het wereldwijde portalennetwerk voor onroerend goed, allemaal gericht op het vereenvoudigen van het proces van het kopen en verkopen van woningen.

Ons team

Wij zijn een toegewijde groep individuen die samenwerken om ons bedrijf tot een succes te maken. Elk teamlid brengt een unieke reeks vaardigheden en expertise in, en we zijn trots op de diversiteit en het talent dat ons team vormt. Of het nu gaat om het leveren van eersteklas klantenservice, werken aan innovatieve projecten, of gewoon een geweldige collega zijn, iedere persoon levert een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf. We nodigen u uit om meer te weten te komen over onze teamleden hieronder. Samen zijn we toegewijd aan het bereiken van onze doelen en het leveren van uitzonderlijke service aan onze klanten.

Leiderschapsteam

Het leiderschapsteam bestaat uit een diverse mix van expertise op het gebied van proptech en fintech - tot uw dienst.

Gérard Paratte - Portrait

Gérard Paratte

CEO, founder

Byron Burley - Portrait

Byron Burley

CSO, North America & Pacific

Ivan Torreblanca - Portrait

Ivan Torreblanca

CTO

Lionel Rudaz - Portrait

Lionel Rudaz

CPO

Klantoperaties

Ons toegewijde klantoperatieteam beheert vakkundig alle vragen en verzoeken van makelaars en makelaarskantoren met betrekking tot de functionaliteit van ons portal. Ze streven ernaar om het technische integratieproces zo naadloos mogelijk te maken voor onze partners, en zorgen voor een unieke en samenhangende ervaring op al onze platforms.

Lyubov Zhiguleva

Lyubov Zhiguleva

Integration Team Lead

IT

Het IT-team is toegewijd aan het garanderen dat onze websites en tools voor onze gewaardeerde klanten voorop lopen op het gebied van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Ze streven voortdurend naar excellentie en zijn toegewijd aan het dagelijks verbeteren van onze technologie om de best mogelijke ervaring te bieden voor iedereen die met ons in contact komt.

Ruben Iglesias

Ruben Iglesias

Head of IT Agent Solutions

Sergey Gorokhov

Sergey Gorokhov

Head of IT Analytics & Data Science

Marketing

Maak kennis met het dynamische Marketingteam binnen ons bedrijf, dat vakkundig de perfecte boodschap aan het juiste publiek op het juiste moment levert. Met behulp van een breed scala aan kanalen, waaronder nieuwsbrieven, marktonderzoek, sociale media, persberichten, informatieve artikelen, flyers en evenementen, zijn ze toegewijd aan het begeleiden van onze klanten bij elke stap van hun reis met ons.

Shanna Mawer

Shanna Mawer

B2B Marketing Manager

Product

Het Innovatieve Productteam is toegewijd aan het bieden van de best mogelijke ervaring voor onze klanten op onze websites en apps. Voortdurend onderzoek doen naar en analyseren van de behoeften van gebruikers, ze werken hard om onze functies en producten te optimaliseren en te verbeteren om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Hun toewijding om het hoogste serviceniveau te bieden en een soepele gebruikerservaring te garanderen, maakt hen integraal voor het succes van ons bedrijf.

José Ribeiro

José Ribeiro

Product Designer

Mireia Piqué

Mireia Piqué

Product Designer

Susanna Marsiglia

Susanna Marsiglia

SEO Manager

Yves Prongué

Yves Prongué

Product Designer

Verkoop

Maak kennis met het toegewijde Verkoopteam binnen ons bedrijf, wiens doel het is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door hen aangepaste aanbiedingen te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften, terwijl ze ook hun toekomstige behoeften anticiperen. Het opbouwen en koesteren van sterke relaties met makelaars en makelaarskantoren staat centraal in hun missie.

Eric Calosci

Eric Calosci

Head of Sales France

Erkam Kodal

Erkam Kodal

Head of Sales Turkey

Leslie Desaint-Acheul

Leslie Desaint-Acheul

Sales Manager Switzerland

Lina Graffeo

Lina Graffeo

Sales Manager Spain

Heeft u een vraag?

Als u een vraag heeft, staat ons team klaar om u te helpen. Of u nu hulp nodig heeft bij onze producten, een vraag heeft over uw account of gewoon wat begeleiding nodig heeft, ons team staat voor u klaar. Aarzel niet om op elk moment contact met ons op te nemen, we helpen u graag op elke mogelijke manier.

Neem contact met ons op