Porto: 877 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Als u op zoek bent naar een huis in Portugal, zullen wij u helpen het te vinden! Of u nu in onze portefeuille zit of niet, net als onze House-Hunting service, vinden wij het perfecte huis voor u. Neem contact met ons op
Mediaanprijs
€ 295.900
Te koop aangeboden
656
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Indonesisch, Russisch, Oekraïens
WAAROM EEN HUIS BIJ MIJ KOPEN? Omdat ik het leuk vind om kopers te helpen bij het vinden van hun droomhuis! Ik werk elke klant individueel en neem de tijd om hun levensstijl, behoeften en verlangens te begrijpen! Ik ben gespecialiseerd in het werken met mensen die een huis kopen! Ik wil u graag specifiek laten zien hoe ik kan helpen bij de aankoop van uw woning: 1 - Gratis ondersteuning van de beste financiële experts bij het verzamelen en selecteren van het beste krediet dat de markt biedt, 2 - Gratis ondersteuning van de beste financiële experts bij het kiezen van de beste financiële oplossing voor uw zaak, 3 - Selectie van eigenschappen van uw interesse, 4 - Focus op uw kenmerken en behoeften, 5 - Waardering van geselecteerde eigendommen, 6 - Begeleiding bij de bezoeken, 7 - Hulp bij het bepalen van de strategie voor het indienen van voorstellen, 8 - Monitoring en ondersteuning in het onderhandelingsproces tot de afsluiting, 9 - Juridische ondersteuning bij de evaluatie van contracten, 10 - Begeleiding tot het schrijven, 11 - Volledige steun in de post-Schrift.
Mediaanprijs
€ 725.000
Te koop aangeboden
57
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
Invest 351 is een adviesbureau gespecialiseerd in de vastgoedsector in Portugal.
Mediaanprijs
€ 344.148
Te koop aangeboden
149
Gesproken talen
Portugees, Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Tsjechisch, Deens, Duits, Grieks, Engels, Spaans, Estisch, Baskisch, Fins, Frans, Hebreeuws, Hindi, Kroatisch, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Litouws, Lets, Maleis, Noors - Bokmål, Nederlands, Noors, Pools, Roemeens, Russisch, Slowaaks, Sloveens, Albanees, Servisch, Zweeds, Thai, Turks, Oekraïens, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)
U huurt een gecertificeerde vastgoedbemiddelingsprofessional in die zich inzet voor promoot en verkoop uw woning tegen de beste prijs op de markt. Uw consultant is gespecialiseerd in zes talen: Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans en Onze Portugezen. Mijn succes hangt uitsluitend af van uw volledige tevredenheid! Uw vastgoedadviseur zou 365 dagen per jaar verkopen Goud glimlacht :)
Mediaanprijs
€ 125.000
Te koop aangeboden
86
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Ons beleggingsadviesbureau is sterk vertegenwoordigd in Portugal en heeft strategische banden met partners in Frankrijk en Spanje. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide diensten die alle aspecten van de vastgoedsector bestrijken, van financiering tot bouw en legalisatie. De missie van ons kantoor is om investeerders en klanten in elke fase van het vastgoedproces te begeleiden en te ondersteunen, door hen te voorzien van expertise, ervaring en op maat gemaakte oplossingen om aan hun specifieke behoeften te voldoen.
Mediaanprijs
€ 650.000
Te koop aangeboden
49
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans
We willen het gevoel hebben dat we een verschil hebben gemaakt, dat we elkaar hebben laten dromen, dat we de dromen en doelen van onze professionals en klanten hebben vervuld.
Mediaanprijs
€ 272.650
Te koop aangeboden
29
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Ik werk met een multicultureel team in heel Portugal om mensen te helpen hun ideale huis te vinden en te helpen met alles wat nodig is voor klanten om te verhuizen. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en heb in het Verenigd Koninkrijk en Ierland gewoond voordat ik me in Centraal-Portugal vestigde. Neem contact met me op als je hulp nodig hebt!
Mediaanprijs
€ 302.500
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Engels
Welkom bij Casa Presente, Onder het motto "Gift takes the step forward" hebben wij het tot onze missie gemaakt om een eenvoudige transactie om te zetten in memorabele momenten doorheen het overnameproces. Daartoe proberen we een relatie op te bouwen van geloofwaardigheid, leren en transparantie, rekening houdend met de unieke kenmerken van elke persoon die we bedienen. Bij Casa Presente hechten we veel waarde aan de persoonlijke band, omdat we begrijpen dat het kopen of verkopen van een huis meer is dan een daad, het is een emotionele en transformerende ervaring.  We zijn hier om meer te zijn dan alleen een adviesteam, we zullen uw partners zijn en we zullen aandacht besteden aan uw levensstijl en ambities. Stelt u zich eens voor dat u niet alleen een huis vindt, maar ook de plek waar uw leven zich zal ontvouwen in nieuwe avonturen en herinneringen, of dat u uw eigendom verkoopt met het vertrouwen van degenen die om uw succes geven.  Kies Casa Presente voor een egocentrische aanpak, waarbij elke stap wordt geleid door transparantie, toewijding en een persoonlijke benadering. Of u nu een nieuwe reis wilt beginnen of een hoofdstuk wilt afsluiten, Casa Presente is er om u te helpen de stap voorwaarts te zetten om uw vastgoeddromen waar te maken. Ga met ons op onderzoek uit en ontdek hoe u van een transactie een unieke en persoonlijke ervaring kunt maken. We hopen dat ons aanbod u bevalt en dat u hier het huis van uw dromen vindt, zodat u het eindelijk kunt voelen.... Thuis.
Mediaanprijs
€ 220.000
Te koop aangeboden
43
Gesproken talen
Portugees