Porto: 634 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Met een unieke voorbereiding en ervaring in de vastgoedmarkt, zet ik al mijn toewijding in om u de beste begeleiding te geven, u met de grootste geloofwaardigheid te begeleiden, in de juiste richting van uw behoeften en ambities. Vanaf nu zullen we een hechte relatie creëren en met de beste aandacht luisteren naar uw verwachtingen: want mijn prioriteit is uw geluk! Ontdoe je van zorgen en bespaar de quality time die je nodig hebt om jezelf te wijden aan wat je gelukkiger maakt. Geleverde diensten: - Marktstudie; - Fotoshoot door professionals; (virtuele tour/luchtfoto's/video) - Marketingplan; - Digitale marketing; - Reclamefolders; - Promotie van uw woning via meerdere nationale en internationale communicatiekanalen; - Gekwalificeerde bezoeken, informatie en advies voor potentiële klanten; - Kredietbemiddeling - Juridische ondersteuning - Het delen van uw onroerend goed te koop met alle makelaars Douro Lovers trefwoorden: Betrokkenheid; Integriteit; Communicatie; Teamwork; Vertrouwen; Eenvoud. Neem contact met mij op!
Mediaanprijs
€ 300.000
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
We zijn gepassioneerd over wat we doen en houden ervan om mensen te helpen waarde toe te voegen aan hun dromen. Niets vervult ons meer dan deel uitmaken van een team met vergelijkbare belangen waarderen integriteit in de kunst, wetenschap en het bedrijfsleven. Met vertrouwen, transparantie en professionaliteit voegen we waarde toe in het zoeken naar de beste oplossing om de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd op te lossen. Wij bieden een complete service in Real Estate, waarbij wij onze klanten begeleiden, van het begin tot het einde van het gecontracteerde proces, van analyse, consulting, ontwerp, coördinatie, supervisie en management. De specificiteit van onze klanten verdient een specifieke service en product. We positioneren ons ook als Vastgoedbeleggers met een speciale focus in de buy-to-let strategie, die onze klanten profiteert van dezelfde economische en financiële criteria die we toepassen bij het verhogen, promoten en beheren van ons vastgoedproduct. We streven altijd naar de best mogelijke resultaten, waardoor de tevredenheid van onze klanten, maar ook ons eigen, het ultieme doel is. Wij werken voor onszelf, maar vooral voor u.
Mediaanprijs
€ 329.800
Te koop aangeboden
54
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Het Carlo Monteiro Team is van mening dat communicatie de sleutel is tot het creëren van een vertrouwensrelatie. Wij willen u begeleiden vanaf het begin van het proces tot het moment van de akte die de best mogelijke ervaring. Bevrijd jezelf van zorgen en tijd te besparen, met het Carlo Monteiro Team heb je de volledige steun van een multidisciplinair team bestaande uit 22 elementen, versterkt door zijn 12 jaar ervaring in de vastgoedmarkt en unieke training die het hele proces zal vereenvoudigen. Laten we samen het resultaat vinden dat u zoekt! Carlo Monteiro, de juiste keuze om huis te kopen en te verkopen.
Mediaanprijs
€ 299.000
Te koop aangeboden
47
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Over mij Pedro Migueis - Consultant bij TEAM FC Investment Team Al meer dan 20 jaar in het commerciële, logistieke en vastgoedgebied. - Bedrijfsleiding (Incomplete) ISAG; - Garcia de Orta Middelbare School; - Re/MAX Portugal schoolopleiding; - 10 jaar ervaring op de Angolese Markt (Logistica) - 8 jaar als Commercial bij Cifial SA;
Mediaanprijs
€ 251.000
Te koop aangeboden
60
Gesproken talen
Portugees
Wij zijn specialisten in het zoeken naar wat de klant zoekt in de landelijke markt
Mediaanprijs
€ 239.500
Te koop aangeboden
14
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Real Estate Consultant bij Century 21 Arquitectos voor ongeveer 4 jaar, met meer dan 100 verkochte woningen. U kunt rekenen op mij en mijn team, met grote vriendelijkheid, professionaliteit, toewijding en follow-up gedurende het hele proces van het kopen of verkopen van uw woning. Ik sta tot uw dienst, neem contact met mij op.
Mediaanprijs
€ 139.800
Te koop aangeboden
25
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Mijn naam is Mariluz Gomes en ik ben vastgoedadviseur bij Zome. Ik ben in 2011 op dit gebied gaan werken, afkomstig uit het commerciële gebied, maar niet uit het vastgoedbedrijf en met een familie die verbonden is aan bouw en promotie, zou het niet verwonderlijk zijn om zoveel te hebben geïdentificeerd met deze activiteit, een gebied dat me veel plezier geeft en waaraan ik me met echte passie wijd! Gedurende mijn hele carrière werd ik erkend voor de gepresenteerde resultaten en zakelijke prestaties, met de toekenning van enkele prijzen die het resultaat zijn van toewijding, toewijding en werk die fundamenteel zijn in mijn dagelijks leven. Ik ben begonnen bij Remax real estate, maar met de behoefte aan groei ben ik met mijn team doorgegaan naar Keller Williams. Op dit moment, en ook in de zoektocht naar groei en technologische evolutie, werd ik een van de eerste 1.000 consultants die deel uitmaken van ZOME REAL ESTATE - 100% nationale prjecto! Momenteel zijn we een team van 8 elementen, waarbij ik reken op de hulp van 3 gespecialiseerde agenten in kopers, 1 contactcoördinator, 1 telemarketingassistent en 1 marketingassistent. Naast dit team hebben we ook verschillende samenwerkingsverbanden, om u de beste en meest complete service te kunnen bieden, zowel op het gebied van fotografie als beeld, het printen van flyers, advocaten, notarissen, energiecertificering ... Enz. Allemaal om u te kunnen helpen in dit proces van het kopen en verkopen van een huis! Ik ben een vastgoedserviceprofessional die sterk toegewijd is aan het verkopen van de eigendommen die ik in de best mogelijke omstandigheden verkoop, altijd rekening houdend met de verwachtingen en prioriteiten van mijn klanten. Al mijn inspanningen zijn gericht op de volledige tevredenheid van de klant, omdat het afhangt van en altijd afhankelijk is geweest van mijn professionele succes!
Mediaanprijs
€ 285.000
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Portugees
Als u moet kopen of verkopen, moet u een Echte Estante Consultant die geeft om uw behoeften en respect voor uw geld. Geloof me, ik zal je beschermen.
Mediaanprijs
€ 193.750
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Portugees, Grieks, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Volledige beschikbaarheid van het begin tot het einde van het proces van het kopen en verkopen van een woning. In sommige situaties, vooral bij buitenlandse klanten, gaat deze beschikbaarheid veel verder dan het uiteindelijke proces, er is een beschikbaarheid voor een aanpassing aan de stad Matosinhos en Porto.
Mediaanprijs
€ 200.000
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans