Portugal: 8.691 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wat onderscheidt mij? - Persoonlijke service - Nabijheid en professionaliteit - Bewezen resultaten
Mediaanprijs
€ 408.000
Te koop aangeboden
21
Gesproken talen
Portugees, Engels
Neem contact met ons op via +41216161010 om uw zoekcriteria te delen, zodat we u goederen zo dicht mogelijk bij uw verwachtingen en behoeften kunnen aanbieden.
Mediaanprijs
€ 1.172.004
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Frans, Engels, Italiaans
IN EEN DROOMLANDSCHAP, EEN ZEE VAN OPLOSSINGEN. Het is wat mijn team van 5 Consultants u als aparte service aanbiedt, of u nu koper, verkoper of huurder bent.
Mediaanprijs
€ 95.000
Te koop aangeboden
82
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Ik kan je helpen bij het vinden van het nieuwe huis.
Mediaanprijs
€ 413.500
Te koop aangeboden
48
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels
Mijn naam is Sónia Gonçalves en ik ben een Real Estate Consultant Verbonden aan eXp Portugal op het eiland Madeira. Ik heb een diploma public relations en bedrijfscommunicatie van de Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Ik heb 19 jaar bij het Banking Office gewerkt en omdat ik altijd van uitdagingen hield en uit mijn comfortzone kwam, besloot ik in 2021 om als consultant naar onroerend goed te komen. Voor mij was het relatief eenvoudig, door mijn contacten, de klantenservice ervaring, mijn opleiding in Business Communication en ook door mijn ruime ervaring op het gebied van financiering die ik gedurende mijn hele bankcarrière heb opgedaan. Ik heb ook mijn droomhuis gebouwd en veel belangrijke details leren kennen bij de bouw van huizen en projecten. Wat mij het meest aantrekt in dit vak, is het vinden van het droomhuis, of het gewenste bedrijf als investering door mijn klanten. Maak de droom waar! Voor mijn klanten die willen verkopen, is mijn doel om altijd zo snel mogelijk te verkopen, tegen de beste prijs. Om deze reden probeer ik altijd verschillende soorten woningen in portefeuille te hebben, met zeer verschillende kenmerken, maar waarbij ik vooral het gevoel heb dat het een goed potentieel in de markt heeft en mijn klanten goed van dienst is. Wanneer ik werk met klanten die hun eigendommen willen verkopen, is mijn criterium altijd een sterke vertrouwensrelatie tussen de twee, die begint met een contract, zodat beide kunnen samenwerken om de best mogelijke deal te bereiken. Ik probeer altijd geen erg groot aantal woningen te hebben, zodat ik de nabijheid kan hebben met de eigenaren die altijd zo gewenst is in dit soort zaken. Met de overgrote meerderheid van mijn klanten werden we vrienden en vertrouwelingen, zelfs na het einde van het proces. Als u onroerend goed wilt verkopen of kopen en dit wilt doen met een expert in het veld, neem dan contact met mij op. Ik zal het proces eenvoudig en gemakkelijk maken. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, madeira eiland gebied, vastgoed consultant
Mediaanprijs
€ 395.500
Te koop aangeboden
148
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Hallo Ik heb WhatsApp en Telegram: +351 - 920166477 Ik ben Portugees. Spreek Engels. Hablo Espanol. Dankbaar. Bedankt. Un saludo.
Mediaanprijs
€ 57.000
Te koop aangeboden
122
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
De enorme wereldwijde kennis die ik in de afgelopen 30 jaar heb opgedaan en mijn plaats van constantlearning, en het helpen bereiken van doelen, maken me de juiste persoon om uw vastgoedbedrijf te voeden. Naast mijn ervaring in Marketing, Sales en Business Direction, ligt mijn focus op de klant en het overtreffen van hun verwachtingen. Om de verwachtingen van klanten te overtreffen, heb ik geïnvesteerd in specifieke trainings-, markt- en financiële oplossingen, in een poging om te communiceren en de beste vastgoedoplossingen aan mijn klanten te presenteren. Op deze manier behandel ik elke klant met een gepersonaliseerd monitoringsysteem, gebaseerd op het voldoen aan de behoeften en wensen van elke gesprekspartner, het overtreffen van hun verwachtingen en het garanderen van hun loyaliteit en toekomstige aanbeveling. Tegenwoordig maakt mijn DNA deel uit van de dagelijkse toepassing van waarden zoals Rigor, Professionaliteit en Competentie ten dienste van elke gesprekspartner met wie ik kom. Het maakt niet uit of u een klant, leverancier of zakenpartner bent, ik weet waar u op kunt rekenen voor het gegarandeerde succes van uw transactie en overtreft altijd uw verwachtingen. Door het project van het 5G Team in de RE/MAX Golden Line Group te omarmen, is het de stolling van een structuur gericht op doelstellingen en altijd dienen met kwaliteit en uitmuntendheid!
Mediaanprijs
€ 325.000
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
U bent op zoek naar een woning in een rustige, veilige, groeiende omgeving, maar met een seculiere geschiedenis, goede gastronomie, met een zeer eigenaardige cultuur en gebruiken, in de buurt van de rivier de Douro, natuurlijke grens met buurland Spanje. Ik kan helpen met kennis van het gebied, zijn instellingen, zijn inwoners, de nodige financiering en het behandelen van alle bureaucratie en documentatie die nodig is om uw droom waar te maken.
Mediaanprijs
€ 71.500
Te koop aangeboden
46
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Als we kunnen dromen, kunnen we ook onze dromen waarmaken 💛
Mediaanprijs
€ 176.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Portugees, Engels
Als vastgoedadviseur wil ik een bijdrage leveren aan het vinden van hun droomhuis.
Mediaanprijs
€ 397.000
Te koop aangeboden
53
Gesproken talen
Portugees, Engels, Frans