Portugal: 9.194 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Neem contact met ons op via +41216161010 om uw zoekcriteria te delen, zodat we u goederen zo dicht mogelijk bij uw verwachtingen en behoeften kunnen aanbieden.
Mediaanprijs
€ 1.466.766
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Frans, Engels, Italiaans
Wat onderscheidt mij? - Persoonlijke service - Nabijheid en professionaliteit - Bewezen resultaten
Mediaanprijs
€ 457.500
Te koop aangeboden
11
Gesproken talen
Portugees, Engels
Bent u van plan om een woning te verkopen of te kopen? Wilt u de marktwaarde van een bepaald gebied weten? Hulp nodig en volgen met banksimulatie? Mijn naam is Emanuel ABREU. Ik werk samen met I@D Portugal en ben uw betrouwbare vastgoedadviseur. Ik stel mezelf tot uw beschikking om u te helpen uw vastgoedprojecten te realiseren, perfect in staat om u te begeleiden tijdens het proces. Profiterend van mijn vaardigheden, zult u profiteren van de steun van een netwerk dat inzet op een nabijheidsrelatie die is gepositioneerd tussen de leiders van de vastgoedmarkt Portugees en Frans. I@D Portugal is een zeer solide netwerk, met de steun van een uitgebreid team van consultants verspreid over het hele land. Hier bij IAD u dit alles is veel meer, neem dan contact met mij op! Emanuel Abreu - Vastgoedadviseur e-mail: Emanuel.abreu@iadportugal.pt telf.: +351 965502249 IAD Portugal - AMI: 11220
Mediaanprijs
€ 445.000
Te koop aangeboden
63
Gesproken talen
Portugees, Engels
Emanuel Pais is ultra-gemotiveerd in het voldoen aan de behoeften van haar klanten, leveranciers en partners. Hij is toegewijd aan het overtreffen van de gecreëerde verwachtingen, als de zakelijke facilitator die elke klant zoekt op het moment van het bezitten, kopen of verkopen van zijn onroerend goed. Emanuel biedt een breed scala aan diensten, altijd op zoek naar het beste in elke sector, om effectief en efficiënt te dienen. Hij begon al vroeg te werken en waardeerde zo elke klant met wie hij samenwerkt, waarbij hij zichzelf op een unieke en speciale manier aan elk project toegaf. Het zet voortdurend in op zijn groei en ontwikkeling en verbetert zijn vaardigheden en training om altijd beter te zijn. Het streeft voortdurend en onophoudelijk naar uitmuntendheid. Hij is al bijna 6 jaar verbonden aan de vastgoedsector en is altijd een bekroonde consultant geweest en erkend voor zijn hoge mate van toewijding, toewijding en vooral resultaten. Het omarmen van het RE/MAX Golden Line-project was om te wedden op de fusie van een visionair DNA met de ervaring en karakteristieke gloed die het definiëren. Emanuel is de juiste persoon om uw vastgoedbedrijf van stroom te maken! Leer hoe het is om te werken met een professional die hard investeert om je doelen om te zetten in realiteit. Laat u vergezellen door het beste dat er is op de vastgoedmarkt. Stel vandaag nog een vergadering in. Bel me nu!
Mediaanprijs
€ 1.650.000
Te koop aangeboden
26
Gesproken talen
Portugees, Engels
Mijn naam is Sónia Gonçalves en ik ben een Real Estate Consultant Verbonden aan eXp Portugal op het eiland Madeira. Ik heb een diploma public relations en bedrijfscommunicatie van de Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Ik heb 19 jaar bij het Banking Office gewerkt en omdat ik altijd van uitdagingen hield en uit mijn comfortzone kwam, besloot ik in 2021 om als consultant naar onroerend goed te komen. Voor mij was het relatief eenvoudig, door mijn contacten, de klantenservice ervaring, mijn opleiding in Business Communication en ook door mijn ruime ervaring op het gebied van financiering die ik gedurende mijn hele bankcarrière heb opgedaan. Ik heb ook mijn droomhuis gebouwd en veel belangrijke details leren kennen bij de bouw van huizen en projecten. Wat mij het meest aantrekt in dit vak, is het vinden van het droomhuis, of het gewenste bedrijf als investering door mijn klanten. Maak de droom waar! Voor mijn klanten die willen verkopen, is mijn doel om altijd zo snel mogelijk te verkopen, tegen de beste prijs. Om deze reden probeer ik altijd verschillende soorten woningen in portefeuille te hebben, met zeer verschillende kenmerken, maar waarbij ik vooral het gevoel heb dat het een goed potentieel in de markt heeft en mijn klanten goed van dienst is. Wanneer ik werk met klanten die hun eigendommen willen verkopen, is mijn criterium altijd een sterke vertrouwensrelatie tussen de twee, die begint met een contract, zodat beide kunnen samenwerken om de best mogelijke deal te bereiken. Ik probeer altijd geen erg groot aantal woningen te hebben, zodat ik de nabijheid kan hebben met de eigenaren die altijd zo gewenst is in dit soort zaken. Met de overgrote meerderheid van mijn klanten werden we vrienden en vertrouwelingen, zelfs na het einde van het proces. Als u onroerend goed wilt verkopen of kopen en dit wilt doen met een expert in het veld, neem dan contact met mij op. Ik zal het proces eenvoudig en gemakkelijk maken. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, madeira eiland gebied, vastgoed consultant
Mediaanprijs
€ 412.000
Te koop aangeboden
154
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Het onroerend goed Portugal Prestige Properties werd opgericht in 2000 met als doel het vastgoed van referentie te zijn. We onderscheiden ons door onze inzet voor technologische ontwikkeling en zijn aanwezig in ongeveer 220 nationale en buitenlandse portalen en persoonlijke pagina's. We bieden gepersonaliseerde monitoring, we creëren oplossingen op maat van elke klant. Wij beheren meer dan 2.000 eigendommen van particulieren, bedrijven, bankieren en partnerschappen. Al onze professionals zorgen voor een strikt beheer van bemiddelingscontracten en aan- en verkoopprocessen. Tot slot adviseren we al onze klanten, we gebruiken ook moderne en geautomatiseerde middelen voor business management. We zetten onszelf in de plaats van de klant of koper en behandelen hem zoals we zouden willen worden behandeld, door middel van een veilige en familiale service.
Mediaanprijs
€ 650.000
Te koop aangeboden
453
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans, Italiaans
Hallo Ik heb WhatsApp en Telegram: +351 - 920166477 Ik ben Portugees. Spreek Engels. Hablo Espanol. Dankbaar. Bedankt. Un saludo.
Mediaanprijs
€ 53.500
Te koop aangeboden
162
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Sattar Properties is een boetiekmakelaar voor zowel kopers als verkopers met luxe eigendommen en een exclusieve levensstijl. De makelaardij bestaat uit een zeer ervaren team dat de ware betekenis van luxe begrijpt en de klant kan helpen een levensstijl op de gewenste locatie voor te stellen. Gelegen in de prestigieuze jachthaven van Cascais, een exclusieve toegangspoort voor diegenen die Cascais binnenkomen, en naast de steun van twee gerenommeerde ontwikkelaars onder vele, heeft Sattar Properties het antwoord op uw droomhuis. Van de ongerepte natuur in Sintra en Alentejo; de luxe, sereniteit en rust van Cascais; het snelle stadsleven van Lissabon en Porto tot de vakantiehuizen het hele jaar door in de Algarve - Sattar Properties zit u goed. Bij Sattar Properties begrijpen we het belang van het bouwen van gemeenschappen, het verbinden van mensen en het creëren van een duurzame levensstijl. We streven ernaar om de nummer één boutique brokerage in Portugal te zijn door het ontwikkelen van uitzonderlijke klantrelaties. Laat ons deel uitmaken van uw reis naar Portugal en ervaar een unieke gepersonaliseerde oplossing om aan al uw behoeften aan te passen.
Mediaanprijs
€ 1.320.000
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans, Pools
Mijn naam is Helena CRISTINA en ik ben een onafhankelijke vastgoedadviseur van iad Portugal. Mijn belangrijkste werkgebied is Charneca De Caparica E Sobreda, een gebied dat ik heel goed ken en waar ik me perfect op mijn gemak voel. Wilt u een woning kopen of huren en heeft u nog steeds niet gevonden wat u zoekt? Op deze pagina vindt u mijn vastgoedportefeuille. Ik ga graag met je op bezoek. Als je hier niet kunt vinden wat je wilt, ben ik volledig beschikbaar om je te helpen in deze zeer belangrijke fase van je leven. Als u van plan bent uw huis te verkopen, kan ik u ook helpen door u een geschatte waarde te geven en uw woning gratis op meer dan 200 vastgoedportalen wereldwijd bekend te maken. iad is een digitaal makelaarskantoor. Er zijn geen winkels, waardoor ik u kan ontmoeten en u de beste service kan bieden, waar u ook bent, op basis van professionaliteit en transparantie. Als onafhankelijk vastgoedadviseur heb ik de autonomie om mijn planningen te beheren en met u te onderhandelen over mijn commissie, zodat u in alle fasen van het proces een persoonlijke opvolging en een kwaliteitsservice tegen de beste prijs krijgt. Neem contact met me op!
Mediaanprijs
€ 435.000
Te koop aangeboden
55
Gesproken talen
Portugees