Portugal: 8.580 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Neem contact met ons op via +41216161010 om uw zoekcriteria te delen, zodat we u goederen zo dicht mogelijk bij uw verwachtingen en behoeften kunnen aanbieden.
Mediaanprijs
€ 560.824
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Frans, Engels, Italiaans
EEN BEETJE OVER MIJ Ik was niet altijd architect, noch directeur van een vastgoed- en vastgoedproject consulting, marketing en sales. Ik ben geboren in Lissabon en op 4-jarige leeftijd ben ik op Madeira gaan wonen, waar ik sterke emotionele en familiebanden heb. Ik ben opgegroeid in een omgeving waar we werken om de beste te zijn, iets wat ik mijn ouders bedank voor hun motivatie en opleiding. De impact was vergelijkbaar in de hoofdfasen. Beste salesiaanse student op dat moment, beste student in mijn omgeving bij Liceu, op 14-jarige leeftijd neem ik de beslissing om architectuur te volgen en naar de faculteit Architectuur in Lissabon te gaan, beste masterstudent in architectuur met specialisatie in stedenbouw en bekroond met de verdienste prijs professor António Pardal Monteiro 2013-2014. Dit om wat te zeggen? Dat succes bouwt zich op met doorzettingsvermogen, toewijding, moed maar ook opofferingen. Ik heb een paar momenten in mijn leven opgeofferd, ik ging door situaties die alleen door wonderen blijven vechten om de belangrijkste uitdaging, de tijd van het leven, te overwinnen. Tot die tijd zal ik mijn best doen en mijn beste persoon zijn. Training en professionele ervaring: Architect, Executive Director of Sales and Marketing, Urban Planner, Entrepreneur, Specialist in Graphic Design and WebDesign, Real Estate Manager, Professional Real Estate Consultant, Credit Intermediary Certified by Banco de Portugal, onder anderen. De komende jaren streef ik ernaar om de beste te zijn in mijn huidige omgeving, veel mensen te trouwen met hun nieuwe huizen, mijn gezin te helpen groeien en als voorbeeld en inspiratie te dienen, vooral voor mijn kinderen en vrouw.
Mediaanprijs
€ 440.000
Te koop aangeboden
29
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Mijn naam is Sónia Gonçalves en ik ben een Real Estate Consultant Verbonden aan eXp Portugal op het eiland Madeira. Ik heb een diploma public relations en bedrijfscommunicatie van de Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Ik heb 19 jaar bij het Banking Office gewerkt en omdat ik altijd van uitdagingen hield en uit mijn comfortzone kwam, besloot ik in 2021 om als consultant naar onroerend goed te komen. Voor mij was het relatief eenvoudig, door mijn contacten, de klantenservice ervaring, mijn opleiding in Business Communication en ook door mijn ruime ervaring op het gebied van financiering die ik gedurende mijn hele bankcarrière heb opgedaan. Ik heb ook mijn droomhuis gebouwd en veel belangrijke details leren kennen bij de bouw van huizen en projecten. Wat mij het meest aantrekt in dit vak, is het vinden van het droomhuis, of het gewenste bedrijf als investering door mijn klanten. Maak de droom waar! Voor mijn klanten die willen verkopen, is mijn doel om altijd zo snel mogelijk te verkopen, tegen de beste prijs. Om deze reden probeer ik altijd verschillende soorten woningen in portefeuille te hebben, met zeer verschillende kenmerken, maar waarbij ik vooral het gevoel heb dat het een goed potentieel in de markt heeft en mijn klanten goed van dienst is. Wanneer ik werk met klanten die hun eigendommen willen verkopen, is mijn criterium altijd een sterke vertrouwensrelatie tussen de twee, die begint met een contract, zodat beide kunnen samenwerken om de best mogelijke deal te bereiken. Ik probeer altijd geen erg groot aantal woningen te hebben, zodat ik de nabijheid kan hebben met de eigenaren die altijd zo gewenst is in dit soort zaken. Met de overgrote meerderheid van mijn klanten werden we vrienden en vertrouwelingen, zelfs na het einde van het proces. Als u onroerend goed wilt verkopen of kopen en dit wilt doen met een expert in het veld, neem dan contact met mij op. Ik zal het proces eenvoudig en gemakkelijk maken. Sónia Gonçalves, eXp Portugal, madeira eiland gebied, vastgoed consultant
Mediaanprijs
€ 355.000
Te koop aangeboden
151
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans
Bent u van plan om een woning te verkopen of te kopen? Wilt u de marktwaarde van een bepaald gebied weten? Hulp nodig en volgen met banksimulatie? Mijn naam is Emanuel ABREU. Ik werk samen met I@D Portugal en ben uw betrouwbare vastgoedadviseur. Ik stel mezelf tot uw beschikking om u te helpen uw vastgoedprojecten te realiseren, perfect in staat om u te begeleiden tijdens het proces. Profiterend van mijn vaardigheden, zult u profiteren van de steun van een netwerk dat inzet op een nabijheidsrelatie die is gepositioneerd tussen de leiders van de vastgoedmarkt Portugees en Frans. I@D Portugal is een zeer solide netwerk, met de steun van een uitgebreid team van consultants verspreid over het hele land. Hier bij IAD u dit alles is veel meer, neem dan contact met mij op! Emanuel Abreu - Vastgoedadviseur e-mail: Emanuel.abreu@iadportugal.pt telf.: +351 965502249 IAD Portugal - AMI: 11220
Mediaanprijs
€ 420.000
Te koop aangeboden
78
Gesproken talen
Portugees, Engels
Hallo Ik heb WhatsApp en Telegram: +351 - 920166477 Ik ben Portugees. Spreek Engels. Hablo Espanol. Dankbaar. Bedankt. Un saludo.
Mediaanprijs
€ 49.900
Te koop aangeboden
115
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Met 27 jaar ervaring in de verkoop, ik denk dat mijn belangrijkste bijdrage is om te willen dat je veilig voelt om te kopen! Ik ben er trots op om een persoonlijke service te bieden, van uitmuntendheid, om een prachtige en onvergetelijke ervaring voor mijn klanten te creëren! Vind uw volgende woning met: eunicemagno@kwportugal.pt
Mediaanprijs
€ 348.480
Te koop aangeboden
61
Gesproken talen
Portugees, Duits, Engels, Spaans, Frans
Ik heb 7 jaar ervaring in de vastgoedsector, op het gebied van Greater Porto en 25 jaar werk in de bouw, wat me helpt en mijn werk op commercieel gebied enorm aanvult. Ik hou van mensen en ga met ze om, omdat ik veel gemak heb in communiceren, naast een enorme smaak voor onroerend goed, waardoor ik een zeer ervaren persoon ben. Als u een vertrouwde professional wilt om u te helpen bij het kopen van een woning of om de verkoop van een woning van u te vertrouwen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta tot uw beschikking. Ik heb 7 jaar werkervaring in het vastgoed, in het OPorto-gebied en 25 jaar werk in de bouw, wat mij helpt en mijn werk op commercieel gebied aanvult. Ik hou van mensen en het omgaan met hen, omdat ik geweldige communicatieve vaardigheden heb, naast een geweldige smaak voor het vastgoedgebied, waardoor ik een zeer ervaren persoon ben. Als u een betrouwbare professional wilt om u te helpen bij de aankoop van een woning of om de verkoop van uw woning toe te vertrouwen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta tot uw beschikking.
Mediaanprijs
€ 550.000
Te koop aangeboden
37
Gesproken talen
Portugees, Engels
De enorme wereldwijde kennis die ik in de afgelopen 30 jaar heb opgedaan en mijn plaats van constantlearning, en het helpen bereiken van doelen, maken me de juiste persoon om uw vastgoedbedrijf te voeden. Naast mijn ervaring in Marketing, Sales en Business Direction, ligt mijn focus op de klant en het overtreffen van hun verwachtingen. Om de verwachtingen van klanten te overtreffen, heb ik geïnvesteerd in specifieke trainings-, markt- en financiële oplossingen, in een poging om te communiceren en de beste vastgoedoplossingen aan mijn klanten te presenteren. Op deze manier behandel ik elke klant met een gepersonaliseerd monitoringsysteem, gebaseerd op het voldoen aan de behoeften en wensen van elke gesprekspartner, het overtreffen van hun verwachtingen en het garanderen van hun loyaliteit en toekomstige aanbeveling. Tegenwoordig maakt mijn DNA deel uit van de dagelijkse toepassing van waarden zoals Rigor, Professionaliteit en Competentie ten dienste van elke gesprekspartner met wie ik kom. Het maakt niet uit of u een klant, leverancier of zakenpartner bent, ik weet waar u op kunt rekenen voor het gegarandeerde succes van uw transactie en overtreft altijd uw verwachtingen. Door het project van het 5G Team in de RE/MAX Golden Line Group te omarmen, is het de stolling van een structuur gericht op doelstellingen en altijd dienen met kwaliteit en uitmuntendheid!
Mediaanprijs
€ 212.500
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans, Frans