Nieuwe ontwikkeling

Appartementen in Maestria

Montreal, 300 Sainte-Catherine O
Appartementen voor verkopen
Vanaf € 301.506
1 tot 3 slaapkamers
34,003 tot 73,93 m²
61 verdiepingen
Under construction
2023

Dit is je kans om in het meest iconische project van Montreal te wonen!

Met de hoogste woontoren in Montreal en het grootste woonproject voor gemengd gebruik in Quebec, domineert Maestria Condominiums het stedelijke landschap van de stad.

DE HOOGSTE RESIDENTIËLE SKYBRIDGE IN QUEBEC

Met zijn twee 58 en 61 verdiepingen tellende luchttorens en hun sublieme gemeenschappelijke ruimtes verbonden door de hoogste hangende luchtbrug ooit gebouwd in Quebec als onderdeel van een residentieel project, maestria condominiums zet u op de eerste rij centrum met uitzicht op Place des Festivals.

TRAKTEER UZELF OP DE MEEST PRESTIGIEUZE LOGE

Evolueer naar de bovenste regionen van Montreal's Quartier des Spectacles. Profiteer van een unieke locatie op het kruispunt van cultuur en kunst - de grootste concentratie van musea, concertzalen en galerijen in Noord-Amerika - in de buurt van grote universitaire instellingen en het metrostation Place des Arts.

MEER DAN 40.000 VIERKANTE METER GEMEENSCHAPPELIJKE RUIMTES

Overvloedige groene ruimtes, een commercieel centrum, culturele, ontspannings- en sportfaciliteiten, de prachtige gemeenschappelijke ruimtes op de 26e verdieping verbonden door een volledig ingerichte loopbrug met een uniek uitzicht op Place des Festivals en zijn omgeving. Maestria biedt een ongeëvenaarde leefomgeving.

HET MEEST OOGVERBLINDENDE PANORAMA VAN DE METROPOOL

Maestria zet meer dan 1.000 studio's, appartementen en penthouses in met een eigentijdse en spectaculaire interieurarchitectuur. Een luxe en gezellige omgeving, een eigen loge waardig. Hier beslis jij.

Zodra het doek gevallen is, stilte. Een levensgroot kunstwerk, luxe tot in de kleinste naden. Welkom bij uw gepersonaliseerde kunstgalerie.

Wie zei dat zwart-wit saai waren? Sobere tinten en edele materialen zijn de sleutelwoorden om te contrasteren met de hectiek van de wijk. Een tijdloze signatuur die rust en puurheid uitstraalt.

Na een sessie virtueel golfen of in de ultramoderne fitnessruimte en een duik in het buiten- of binnenzwembad, ga je naar het thermale circuit of op het dak om te genieten van de laatste zonnestralen.

Laat uw creativiteit de vrije loop in de rust van de volledig uitgeruste creatieve ruimtes. Beleef een meeslepende filmische ervaring in een van onze privévertoningszalen en dwaal vervolgens door de weelderige bibliotheek terwijl de kinderen genieten van hun speciale speelkamer. Professionele bijeenkomst in zicht? U kunt deze ontmoeten in het businesscentrum op het terrein.

Een commercieel centrum van 51.000 vierkante meter zal restaurants, cafés en gemakswinkels in het project integreren. Met zijn binnenplaats toegankelijk vanaf de begane grond, zal Maestria dus een echte groene ruimte bieden en de stedelijke biodiversiteit bevorderen.

Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Lift

300 Sainte-Catherine O, Montreal

Panoramisch weergave op stad

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.