Nieuwe ontwikkeling

Villas at The Allen

Houston, 1711 Allen Pkwy, Houston, TX 77019, USA
Appartementen voor verkopen
Tussen € 1.757.992 en € 8.442.864
2 tot 3 slaapkamers
212 tot 330 m²
35 verdiepingen
Under construction
Derde (1 juli - 30 september) 2023

EEN OASE AAN HET PARK

In het hart van Houston zweeft een moderne toren 35 verdiepingen boven het favoriete park van de stad.

Welkom bij Residences at The Allen. Een luxe, mixed-use ontwikkeling verankerd door het Thompson Hotel en verhoogd door een privécollectie van elegante appartementen en penthouses exclusief ontworpen voor de meest comfortabele levensstijl in Houston's Inner Loop.

Bij Residences at The Allen wacht een levensstijl of privacy en comfort. Van toegewijde conciërge en valet parking tot in-residence dineren en turn-down service, de voorzieningen zijn uniek afgestemd op de prioriteiten van onze bewoners. Met een unieke locatie langs de Allen Parkway breidt deze slanke hoogbouw de skyline van Downtown Houston uit en herdefinieert de regels van het landschap. Elk van de 99 woningen in het Allen levert overal uitmuntendheid, met lay-outs die ten volle profiteren van het nieuwste op het gebied van slim ontwerp, terwijl een onbelemmerd uitzicht op het park en de stad u vanuit elke hoek begroet. Ook het uitzicht van binnenuit als een overvloed aan natuurlijk licht verbetert de unieke details van elk huis.

DE FIJNERE DINGEN

Onze luxe, moderne appartementen op Allen Parkway zijn perfect gelegen op het kruispunt van zaken en vrije tijd, op slechts enkele minuten van het centrum van Houston en de bekende wijk River Oaks. The Residences at the Allen biedt een verscheidenheid aan extravagante voorzieningen voor onze bewoners om van te genieten. Ontdek de details die het leven hier spannend, aantrekkelijk en onvergetelijk maken.

Residenties in het Allen bieden luxe wonen. Van toegewijde conciërgeservice en valet parking tot in-residence dineren en een luxe fitnesscentrum, deze moderne appartementen op Allen Parkway bieden een levensstijl van privacy en comfort. Al onze voorzieningen zijn uniek afgestemd op de prioriteiten van onze bewoners

Uitgekiende service

Onze focus ligt op het bieden van luxe wonen aan bewoners op zijn best. The Residences at The Allen bieden legendarische service, een stijlvolle en privé-omgeving exclusief gereserveerd voor eigenaren en gasten, en exclusieve toegang tot de weelderige voorzieningen van het Thompson Hotel Houston.

Dineren op het terrein

Bewoners en hun gasten hebben toegang tot de drie eigen restaurants van het Thompson Hotel Houston, geleid door chef-koks van wereldklasse.

24/7 Conciërge en Valet

Het conciërgeteam is 24 uur per dag beschikbaar om bewoners vriendelijk te helpen met het begroeten van gasten, het accepteren van pakketten, het ophalen van voertuigen of een andere service die speciaal is aangevraagd.

Eigen lift

Bewoners en hun gasten kunnen genieten van hun privacy en interacties met het publiek beperken met een eigen lift.

Overdekt zwembad

Professionele zwemmers, atleten en mensen die op zoek zijn naar een meer privéduik zullen ons overdekte zwembad waarderen dat alleen toegankelijk is voor bewoners.

Privé conferentieruimte

De privéconferentieruimte is beschikbaar voor bewoners voor een verscheidenheid aan evenementen, vergaderingen en alles daartussenin.

Uitgebreide voorzieningen Dek

Het grote voorzieningendek biedt een rustige oase in het centrum van Houston, compleet met een speciale bar en een ongeëvenaard uitzicht op de stad.

Privé cabana's en speciale bar

Privécabana's bieden een luchtige onderbreking van de zon, terwijl goed ontworpen kleedkamers bewoners in staat stellen om comfortabel te komen en te gaan.

State-of-the-art fitnesscentrum

Bewoners kunnen trainen of persoonlijke trainingssessies ontvangen in het fitnesscentrum met ultramoderne apparatuur.

Balzaal en vergaderzalen

De elegant ingerichte evenementenruimtes van het Thompson Hotel Houston zijn beschikbaar voor bewoners voor elk soort evenement of vergadering, inclusief bruiloften en conferenties.

Turndownservice

Bewoners kunnen ook genieten van een nachtelijke turndownservice door het hotel te regelen, waardoor ze een goede nachtrust krijgen.

Huisdiervriendelijke activiteiten en voorzieningen

Omdat er hondenuitlaatservices kunnen worden geregeld, zal uw harige familielid zich net zo welkom voelen bij Residences at the Allen. Het grootste hondenpark van Houston ligt op slechts een steenworp afstand en biedt nog een prachtig extraatje voor pups.

Helistop

Een privé helistop zorgt ervoor dat reizen een fluitje van een cent is voor bewoners. Beide luchthavens van Houston zijn gemakkelijk bereikbaar met een korte helikoptervlucht vanaf het dak van Residences at The Allen.

De voorzieningen van Residences at the Allen bieden alle comfort van een luxe huis, met alle gemak van het leven met luxe hoteldiensten.

Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge

1711 Allen Pkwy, Houston, TX 77019, USA, Houston

Onbelemmerd weergave op park
Onbelemmerd weergave op stad

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.

Officiële website

residencesattheallen.com