Nieuwe ontwikkeling

West End Avenue 393

New York City
Appartementen voor verkopen
Tussen € 1.210.282 en € 6.221.031
1 tot 4 slaapkamers
73 tot 252 m²
Complete

Sierlijke lay-outs en serene ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen voor het moderne huis.

In 393 ontmoet de vooroorlogse stijl het leven van de 21e eeuw. Ruime lay-outs respecteren de herkomst van de late jaren 1920, terwijl open keukens flexibiliteit bieden. De woningen van 393 zijn een studie in proportie en schaal ontworpen om te inspireren.

Op maat gemaakt molenwerk, witte eiken chevronvloeren en gerestaureerde ladeplafonds zijn een eerbetoon aan het historische karakter van het gebouw. In elke woning voegt het samenspel van metaal en steen een ingetogen rijkdom toe. Sommige woningen bieden een betoverend uitzicht op de rivier de Hudson.

Keukens zijn uitgerust met aangepaste kasten met gecanneleerd glas en met de hand geplukt bont Amerikaans notenhout, Naica Quartzite werkbladen en backsplashes met lederen afwerkingen, een Miele-apparaatsuite, wijnopslag onder de toonbank in geselecteerde woningen en InSinkErator Evolution-afvalverwijderingen.

De primaire baden zijn voorzien van geslepen Pacific White Marble, aangepaste witte lak ijdelheden en Calacatta Black Marmer-werkbladen, met glas omsloten frameloze inloopdouches en verwarmde vloeren. Corduroy Deco geglazuurde keramische wandtegels en Calacatta Gold Marmer mozaïekvloeren zijn te vinden in de secundaire baden, terwijl poederkamers zijn voorzien van Breccia Capraia marmeren plaat accentmuren en aangepaste licht bronzen ijdelheden.

Alle woningen bieden krachtige, multi-zoned LG VRF-koeling met Nest slimme thermostaten; energiezuinige LED-verlichting; en Miele of Whirlpool voorladers en warmtepompdrogers.

393 West End Avenue, gebouwd in 1927, ligt in een historische wijk op een klassieke Upper West Side-hoek - het is typisch New York met pittoreske architectuur in met bomen omzoomde straten.

393 ligt aan 79th Street en West End Avenue in het West End-Collegiate Historic District en beschikt over collegiale gotische architectonische details, ingewikkelde antieke bronzen toegangsdeuren en decoratieve lantaarns. Originele details uit de jaren 1920 zijn bewaard gebleven met een artist's touch door de bekroonde CetraRuddy Architecture.

Een kalkstenen portaal met hedendaagse glazen en bronzen partytent leidt u naar een lobby met Bianco Spino en Grigio Collemandina mozaïekvloeren, gelakte lambrisering, nikkelblad plafond en aangepaste bronzen en glazen kunstschermen geïnspireerd op historische architectonische details.

Met de privacy van een in-house club, 393's amenity suite is gemaakt met een artistiek tintje, elke kamer is zorgvuldig ontworpen om te voelen als een intieme uitbreiding van het huis. Juweelkleurige kleuren en rijke textuur worden gecompenseerd door een lichtheid in stijl.

De binnen- en buitensuite beschikt over een Grote Kamer met semi-privé onderling verbonden ruimtes; een Club Room voor dineren en intieme bijeenkomsten; een fitnessruimte met state-of-the-art apparatuur en een eigen bewegingsstudio; een Cottage Playroom - geïnspireerd door een betoverd bos - met een speciale veranda en een geheime tuin weg van de drukte van de stad; een lounge met gaming station; privéhoekjes; en een eigen binnenplaats met aangelegde buitenruimte.

Diensten & Voorzieningen

- 24 uur per dag bezochte lobby
-Fitnesscentrum
-Kinderspeelkamer
-Multifunctionele ruimte met zithoek, speeltafel, remote working & learning stations
-Prive aangelegde binnenplaats
-Huisdier Spa
-Wasruimte met extra capaciteit wasmachine en drogers
-Fietsenstalling
-Inwonende Resident Manager
-Portier en klusjesman diensten
-Arrangement kamer

Airconditioning
Lift
Wasmachine
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

New York City

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.

Officiële website

www.393westend.com