Nieuwe ontwikkeling

UNIEKE TAAG ALCOCHETE

Alcochete
Appartementen voor verkopen • ref: unique-tagus
Tussen € 309.000 en € 1.330.000
In Alcochete (AM Lissabon), met een uniek uitzicht over de Taag, wordt de unieke Taag-ontwikkeling geboren, een privé-condominium met zwembaden, tuin, fitnessruimte, sauna, kinderclub en thuisbioscoop, waar de bevoorrechte locatie en exclusiviteit worden gecombineerd met de hoge kwaliteitsnormen.
Exclusief woonproject met appartementen van typologieën van T1 tot T4 met royale gebieden, grote terrassen met barbecue en een prachtig uitzicht over de monding van de Taag.
De appartementen bieden hoogwaardige afwerkingen met de mogelijkheid om uw huis aan te passen, waardoor het echt 'uniek' wordt, waarbij u tot de voltooiing van de betonstructuur uw voorkeuren kiest uit de meerdere afwerkingsopties.
De appartementen hebben opvallende ramen die een ongelooflijke helderheid bieden ten opzichte van de buitenkant, keukens uitgerust met high-end apparatuur, omkeerbare en verzonken AC, vinyl of houten zwevende vloer, parkeerplaatsen, dozen * en berging * in de kelder.
Duurzaam tot in de details, nadenkend over onze gemeenschappelijke toekomst, hebben we in dit woonproject het maximale niveau van energieklasse A + bereikt, evenals de Aqua + -certificering.
Bij Unique Tagus vanaf het royale balkon met dek, kunt u de prachtige tuin van het condominium bewonderen, met watervallen en zwembaden, de palmbomen en de bedden van aromatische kruiden. Een grote tuin die u exclusieve momenten van entertainment en ontspanning biedt.
Gelegen in het charmante dorpje Alcochete, land van zoutpannen en vissers, ligt The Unique Tagus op slechts 20 minuten van Lissabon en de luchthaven in een ware oase waar u alle voorzieningen vindt die nodig zijn voor een comfortabel dagelijks leven, zijnde het dorp dat bekend staat om zijn rust en gastronomische traditie
Energielabel: A+

In Alcochete (grootstedelijk gebied van Lissabon), met een uniek uitzicht over de rivier de Taag, verwelkomen wij u in Unique Tagus ontwikkeling, een eigen gemeenschappelijke grond met twee zwembaden, een cardio-fitnessruimte, een sauna, een kinderclub en een thuisbioscoop. De bevoorrechte locatie en exclusiviteit worden gecombineerd met de hoogste kwaliteitsnormen.
Exclusief woonproject van 1 tot 4 slaapkamers appartementen verdeeld over 3 verdiepingen hebben grote gebieden, brede terrassen met geïntegreerde barbecue en een prachtig uitzicht over de monding van de Taag.
De appartementen bieden hoogwaardige afwerkingen met de mogelijkheid om uw woning aan te passen zodat het echt 'Uniek' wordt. Tot aan de afronding van de betonconstructie kunt u kiezen uit meerdere keuzes die passen bij uw 'Unieke' woonstijl.
Natuurlijke en ongelooflijke helderheid van de brede erkers verbinden u met de buitenkant, volledig uitgeruste keukens met high-end apparatuur, ingebouwde kasten, omkeerbaar airconditioningsysteem en resistente houten of vinyl zwevende vloer. Eigen parkeerplaatsen of boxen* en berging* gelegen in de onderbouw.
Duurzame ontwikkeling, zelfs in de details, denkend aan onze toekomst, bereiken we in dit woonproject de maximale certificering, klasse A + (voor energie) en water +.
In Unique Tagus, terwijl u op het royale balkon met dek bent, kunt u genieten van de prachtige tuin, met watervallen, palmbomen, meerdere bloemen en aromatische kruiden in bedden. Hier heb je misschien exclusieve momenten om te ontspannen en jezelf bezig te houden met het verzamelen van herinneringen.
Gelegen in het charmante dorpje Alcochete, een vissersdorp met een goed gewortelde cultuur, unieke Taag is het ongeveer 20 minuten van Lissabon en de luchthaven wordt een ware oase waar u alle faciliteiten kunt vinden, u kunt een opmerkelijke levensstijl voelen zonder de sereniteit, de tradities en de rijke gastronomie te vergeten
Energielabel: A+
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Sauna
Zwembad

Alcochete

Vliegveld

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.