Nieuwe ontwikkeling

Albufeira Garden - Privé condominium

Olhos de Água
Appartementen voor verkopen • ref: albufeira-garden
Prijs op aanvraag
De prive-condominium ALBUFEIRA GARDEN, van eigentijds design is ingevoegd in een woonwijk van de stad, midden in het hart van de Algarve. Het heeft een verwarmd zwembad voor volwassenen en een kinderbad, solarium, aangelegde tuin met planten aangepast aan het klimaat van de Algarve, fitnessruimte, co-woonkamer en thuisbioscoop.

Het is een exclusief woonproject dat luxe en welzijn garandeert., met appartementen van T1 en T2, met royale gebieden, ruime balkons met barbecue, een eigen parkeerplaats of box. De penthouse-appartementen beschikken over een groot privéterras, compleet met een jacuzzi, terwijl de appartementen op de begane grond een eigen terras hebben.

Het detail wordt weerspiegeld in de selectie van hoogwaardige afwerkingen, met de mogelijkheid om uw ruimte aan te passen, tot de voltooiing van de betonstructuur, onder de verschillende afwerkingsopties die we voorstellen. Keukens uitgerust met apparatuur van superieur bereik, elektrische rolluiken, dubbele beglazing met thermische snede, omkeerbare airconditioning.

Duurzaam tot in de details, nadenkend over onze gemeenschappelijke toekomst, hebben we in dit woonproject het niveau van energieklasse A bereikt.

Ideaal product voor beleggers, de ALBUFEIRA GARDEN condominium maakt optimaal gebruik van de locatie, dicht bij de stranden, alle voorzieningen, vervoer en een eigen ziekenhuis.

Het bevoordelen van de gemeenschappelijke ruimtes is ideaal voor diegenen die hun geld willen verdienen aan onroerend goed van hoge kwaliteit.

Albufeira ligt in het centrum van de Algarve, op slechts 35 minuten van de internationale luchthaven van Faro, en staat al lang bekend om zijn vermogen om de voorzieningen van een moderne stad te combineren met de traditionele charme van de Algarve.
Met uitzicht op de Atlantische Oceaan, met in totaal 25 stranden met blauwe vlag, onderscheidt Albufeira zich als een bestemming uit de eenentwintigste eeuw.
Energielabel: A

De prive-condominium ALBUFEIRA GARDEN, van eigentijds design, is geïmplanteerd in een woonwijk van de stad, midden in het hart van de Algarve. Het heeft een verwarmd zwembad voor volwassenen en een zwembad voor kinderen, solarium, aangelegde tuin met planten aangepast aan het klimaat van de Algarve, fitnessruimte, co-woonkamer en thuisbioscoop.

Het is een exclusief woonproject dat luxe en welzijn garandeert., met appartementen met één en twee slaapkamers, met royale gebieden, ruime balkons met barbecue, een eigen parkeerplaats of box. De penthouse-appartementen hebben grote privéterrassen, met jacuzzi, terwijl de appartementen op de begane grond ook genieten van brede privépatio's.

Het detail wordt weerspiegeld in de selectie van hoogwaardige afwerkingen, met de mogelijkheid om uw ruimte te personaliseren tot aan de voltooiing van de betonstructuur, onder verschillende afwerkingsopties die we voorstellen. De keukens zijn uitgerust met hoogwaardige apparatuur, elektrische rolluiken, dubbele beglazing met thermische snede, omkeerbare airconditioning.

Duurzaam zelfs in de details, denkend aan onze gemeenschappelijke toekomst, bereikten we in dit woonproject het energieklasse A-niveau.

Ideaal product voor investeerders, het condominium ALBUFEIRA GARDEN maakt optimaal gebruik van de locatie, in de buurt van de stranden, alle voorzieningen, transporten en een privéziekenhuis.

Met voorrang voor de gemeenschappelijke ruimtes is het een ideaal product voor diegenen die geld willen verdienen in kwaliteitsvastgoed.

Gelegen in het centrum van de Algarve, op slechts 35 minuten van de internationale luchthaven van Faro, staat Albufeira al lang bekend om zijn vermogen om de voorzieningen van een moderne stad te combineren met de traditionele charme van de Algarve.
Met uitzicht op de Atlantische Oceaan, met in totaal 25 stranden met blauwe vlag, onderscheidt Albufeira zich als een bestemming in de 21e eeuw.
Energielabel: A
Voorzieningen verzameld door AI.
Afwasmachine
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Fitnesscentrum
Garage
Gemeenschappelijk theater
Gemeenschappelijke lounge
Gemeubileerd
Hot-tub
Lift
Terras
Tuin
Zwembad

Olhos de Água

Weergave op tuin

Heeft u interesse?

Stuur een bericht om een afspraak aan te vragen of een vraag te stellen.