Barcelona: 709 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wij zijn een team van specialisten in het zoeken en verwijderen van onroerend goed in de prachtige omgeving van het natuurpark "el Garraf" ongeveer 30 minuten ten zuiden van Barcelona. Onze specialiteit is de kennis van het gebied en de verschillende (moeder)talen die wij aanbieden. Wij helpen u bij het vinden van eigendommen in Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Vilanova i la Geltru ..., maar we hebben ook exclusieve eigenschappen die we u kunnen bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen: www.happyexpat.es
Mediaanprijs
€ 549.000
Te koop aangeboden
33
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands
Welkom bij Atipika! Wij heten u welkom in ons bedrijf en wij u uit te nodigen om kennis te maken met onze diensten, evenals de talloze voordelen van samenwerken met ons. Bijna 25 jaar innoveren, groeien en leiden in de vastgoedmarkt. Meer dan 11.000 operaties in 20 jaar onze werkwijze en manier van doen bekrachtigen. Meer dan 50 nationaliteiten maken deel uit van onze klanten- en eigenaarsbestand, gevoed met inzet en vertrouwen.
Mediaanprijs
€ 890.000
Te koop aangeboden
344
Gesproken talen
Engels, Catalaans, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch
Casas Exclusivas biedt te koop onroerend goed zorgvuldig geselecteerd door zeer ervaren vastgoedprofessionals en grote kenners van hun respectieve gebieden. Deze eigenschappen beschikken over zeer gewilde functies, zoals wenselijke locaties, adembenemende uitzichten, boeiende ontwerpen en zijn zorgvuldig gebouwd of gerenoveerd met onberispelijke aandacht voor detail. Deze unieke huizen zijn gelegen in enkele van de meest gewilde gebieden van Barcelona en de Costa Brava in het midden van bewaard gebleven natuurgebieden. Xavier Martin, oprichter en CEO van Casas Exclusivas, is een makelaar uit Catalonië met meer dan twee decennia ervaring. Gepassioneerd door onroerend goed, heeft hij honderden exclusieve vastgoedaankopen in Spanje bemiddeld en spreekt hij Frans, Spaans en Engels. Hij verdeelt zijn tijd tussen Barcelona en de Costa Brava en waardeert de unieke aantrekkingskracht van beide plaatsen.
Mediaanprijs
€ 1.700.000
Te koop aangeboden
41
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans
We hebben een breed portfolio van appartementen, huizen, kantoren en commerciële gebouwen in de provincie Girona.
Mediaanprijs
€ 1.280.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Mijn naam is Aitor en ik werk als Chartered Real Estate Agent: API A13245 en AICAT 10900 vanuit Barcelona. Naast het presenteren van de eigenschappen van mijn website bied ik u personal shopper service in Catalonië toegang tot de gehele vastgoedmarkt.
Mediaanprijs
€ 1.750.000
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Spaans, Engels
Apple Houses is een jong en dynamisch bedrijf, gevormd door een meertalig team met een lange achtergrond in de nationale en internationale vastgoedsector. Wij bieden "à la carte" diensten die beginnen met het zorgvuldig bestuderen van de behoeften van onze klanten en doorgaan met advies, bemiddeling en beheer in vastgoedtransacties.
Mediaanprijs
€ 820.000
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Wij beheren de verkoop van uw woning methodisch en efficiënt. Een deskundig professioneel team tot uw beschikking om waarde te geven aan uw erfgoed. We starten het beheer door het pand te beoordelen en de registratie- en stedelijke gegevens te controleren. Dit stelt ons in staat om de marktprijs te bepalen, de bedrijfsinformatie voor te bereiden en het communicatieplan te ontwerpen. We gaan in op de vraag door het pand te informeren en te bezoeken, een persoonlijk dossier van het huis af te leveren en eventuele vragen op te lossen. Met de steun van de juridische afdeling van het Huis, bereiden we de nodige documentatie voor om de operatie begeleidende klanten te allen tijde formaliseren tot de ondertekening van de openbare akte.
Mediaanprijs
€ 223.753
Te koop aangeboden
33
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans
Uw onroerend goed in Barcelona Nieuwe tijden, nieuwe oplossingen
Mediaanprijs
€ 612.500
Te koop aangeboden
87
Gesproken talen
Spaans, Engels
GPcasa begon zijn reis in 1993 met het hoofdkantoor in Sant Andreu de Llavaneras. Het was een tijd van consolidatie, historische veranderingen en een nieuw sociaal-economisch panorama in ons land dat een nieuw commercieel scenario opende. Met de val van het communisme in Midden- en Oost-Europa voelen Europeanen zich dichter bij elkaar. In 1993 culmineerde de totstandbrenging van de interne markt in de "vier vrijheden" van verkeer: goederen, diensten, personen en kapitaal. De jaren 1990 waren ook het decennium van twee verdragen: het Verdrag van Maastricht van de Europese Unie in 1993 en het Verdrag van Amsterdam in 1999. De burgers maken zich zorgen over de bescherming van het milieu en het gemeenschappelijk optreden op het gebied van veiligheid en defensie. Het is in deze context dat Jesús Rosales de kans ziet en GPcasa werd geboren. Sindsdien heeft GPcasa een exponentiële en continue groei doorgemaakt, waardoor het een pionier is geworden in de gespecialiseerde behandeling van high-end klanten en vooral met betrekking tot vakantieverhuur. Met de integratie van het team van medewerkers die gespecialiseerd zijn in de markt, kan GPcasa bogen op het bieden van een gespecialiseerde behandeling, meer gericht op de klant dan op de operatie, en het creëren van een directe en nauwe relatie met haar klanten. GPcasa zoekt niet naar uw huis, het zoekt naar uw huis!! Het levert je geen functies op, het krijgt wensen!!
Mediaanprijs
€ 400.000
Te koop aangeboden
15
Gesproken talen
Spaans, Engels