Spanje: 9.996 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
U bent op zoek naar een vastgoedprofessional in Spanje, dus neem contact met mij op. U droomt van het verwerven van een nieuwe woning in Spanje, en u wilt dat het een plezierige aankoop is, ik zal naar u luisteren en u adviseren. Ik zal u begeleiden tijdens uw aankoop, zoeken naar het onroerend goed, bezoeken tijdens de bouw, het overhandigen van de sleutels, hulp bij de financiering, advies over decoratie, het verkrijgen van de NIE, enz ... Ik spreek vloeiend Engels, Spaans en Frans. Klanttevredenheid is mijn doel. Tot gauw
Mediaanprijs
€ 370.000
Te koop aangeboden
90
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans
Welkom bij Atipika! Wij heten u welkom in ons bedrijf en wij u uit te nodigen om kennis te maken met onze diensten, evenals de talloze voordelen van samenwerken met ons. Bijna 25 jaar innoveren, groeien en leiden in de vastgoedmarkt. Meer dan 11.000 operaties in 20 jaar onze werkwijze en manier van doen bekrachtigen. Meer dan 50 nationaliteiten maken deel uit van onze klanten- en eigenaarsbestand, gevoed met inzet en vertrouwen.
Mediaanprijs
€ 850.000
Te koop aangeboden
232
Gesproken talen
Engels, Catalaans, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch
Mijn naam is Aitor en ik werk als Chartered Real Estate Agent: API A13245 en AICAT 10900 vanuit Barcelona. Naast het presenteren van de eigenschappen van mijn website bied ik u personal shopper service in Catalonië toegang tot de gehele vastgoedmarkt.
Mediaanprijs
€ 2.545.000
Te koop aangeboden
7
Gesproken talen
Spaans, Engels
AGENCIA MEDITERRANEA is een bedrijf dat een uitgebreide service biedt in de marketing van onroerend goed in de Valenciaanse Gemeenschap (Spanje), voornamelijk gericht op de provincie Alicante en Valencia.
Mediaanprijs
€ 404.500
Te koop aangeboden
52
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Roemeens
Welkom bij Mediterranea Villas, het eerste 100% online makelaarskantoor aan de Costa Blanca. Wij kunnen u de beste adviesdienst bieden om uw woning te verkopen, en als u wilt kopen, helpen wij u in recordtijd de woning te vinden die het beste bij uw behoeften en smaak past. Wij bieden juridische en juridische diensten, constructies en hervormingen, diensten na aankoop / verkoop zoals tuinonderhoud, hervormingen en onderhoud van uw eigendom in het algemeen. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen van een woning, laat ons ervoor zorgen dat deze bekend wordt gemaakt bij potentiële klanten in heel Europa en in het bijzonder bij de Chinese markt, een markt in potentiële uitbreiding. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een woning, aarzel dan niet om onze website te bezoeken. Als u niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, en wij zullen u helpen vinden wat u zoekt in recordtijd en tegen de beste prijs. Ons makelaarskantoor heeft een breed netwerk van contacten aan de Costa Blanca. Laat u zich helpen door de beste lokale professionals aan de Costa Blanca? NEEM CONTACT MET ONS OP. Parlem valencià. Wij spreken Spaans. Wij spreken Engels. Op parle francais. 我们说中文.
Mediaanprijs
€ 257.900
Te koop aangeboden
73
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Chinees (Mandarijn)
Wij bieden u exclusieve diensten en de beste selectie van woningen te koop in Monte Pego op slechts een paar minuten van de zandstranden, golf Oliva Nova en de jachthaven van Denia. Wij begeleiden u bij alle stappen tijdens uw project. Onze transacties worden verwerkt door een trustbedrijf en een gespecialiseerde advocaat waarmee u met volledige gemoedsrust een veilige aankoop doen.
Mediaanprijs
€ 390.000
Te koop aangeboden
54
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans
Uw onroerend goed in Barcelona Nieuwe tijden, nieuwe oplossingen
Mediaanprijs
€ 875.000
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Spaans, Engels
Albium - Properties in Barcelona is een familiebedrijf dat als hoofdactiviteit is begonnen met de promotie en bouw van vastgoedprojecten. De start van de activiteit is in de jaren 70. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn geografische activiteit ontwikkeld en uitgebreid, zich gepositioneerd, ook in de stad Barcelona, terwijl het zijn activiteiten in 3 gebieden diversifiërde. Makelaardij Binnen het vastgoedgebied voeren wij de volgende activiteiten uit: bemiddeling bij verkoop en huurkoop (seizoensgebonden of lang verblijf), taxatie van onroerend goed, exclusieve dienstverlening van het zoeken naar onroerend goed aan kopers (Personal Shopper), verhuurbeheer en beleggingsadvies. Vermogensbeheer Wij voeren een uitgebreid beheer van de activa uit: economisch, financieel, juridisch, commercieel en operationeel (waaronder het integraal onderhoud van gebouwen, leveringen en verzekeringen). Alle Albium-ervaring tot uw dienst om u het beste rendement op uw investering te garanderen. Toeristische accommodatie Aanvankelijk het beheren van toeristische appartementen in Barcelona stad. Vandaag de dag richten we ons op de exploitatie van landelijke toeristische accommodatie in de omgeving van Montseny. We hebben ons eigen uitgebreide rehabilitatieproject uitgevoerd en opereren onder het landelijke merk Montseny.
Mediaanprijs
€ 449.500
Te koop aangeboden
35
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Italiaans
Droom je van het paradijs? Wij begeleiden u om uw dromen met veiligheid en sereniteit te realiseren. Ons makelaarskantoor gelegen in het hart van de Costa Blanca, in Calpe, zal u helpen en adviseren om uw aankoopproject te realiseren (financiering, het openen van bankrekeningen, contact met stadsadvocaten, architecten, bouwers of aannemers, boekhoudexperts, notarissen, enz...) Een investering in een lief en gastvrij land met het hele jaar door een onvergelijkbaar klimaat en vertederende mensen. De ideale plek om het hele jaar door heerlijk goed te wonen.
Mediaanprijs
€ 402.000
Te koop aangeboden
201
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans