Spanje: 9.994 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Welkom bij Atipika! Wij heten u welkom in ons bedrijf en wij u uit te nodigen om kennis te maken met onze diensten, evenals de talloze voordelen van samenwerken met ons. Bijna 25 jaar innoveren, groeien en leiden in de vastgoedmarkt. Meer dan 11.000 operaties in 20 jaar onze werkwijze en manier van doen bekrachtigen. Meer dan 50 nationaliteiten maken deel uit van onze klanten- en eigenaarsbestand, gevoed met inzet en vertrouwen.
Mediaanprijs
€ 892.500
Te koop aangeboden
205
Gesproken talen
Engels, Catalaans, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch
Voor onze klanten die op zoek zijn naar het kopen of huren van een woning in Torrevieja, zullen onze vriendelijke meertalige agenten en onze state-of-the-art kantoortechnologie de ervaring van het vinden van uw ideale woning een plezier en een tijdsbesparing maken. Wij begeleiden onze klanten tijdens het aankoop- of verhuurproces en voorzien hen van praktisch en juridisch advies voor, tijdens en na het selecteren van hun woning.
Mediaanprijs
€ 339.000
Te koop aangeboden
155
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Russisch
AGENCIA MEDITERRANEA is een bedrijf dat een uitgebreide service biedt in de marketing van onroerend goed in de Valenciaanse Gemeenschap (Spanje), voornamelijk gericht op de provincie Alicante en Valencia.
Mediaanprijs
€ 380.000
Te koop aangeboden
45
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels, Frans, Roemeens
Wij bieden u exclusieve diensten en de beste selectie van woningen te koop in Monte Pego op slechts een paar minuten van de zandstranden, golf Oliva Nova en de jachthaven van Denia. Wij begeleiden u bij alle stappen tijdens uw project. Onze transacties worden verwerkt door een trustbedrijf en een gespecialiseerde advocaat waarmee u met volledige gemoedsrust een veilige aankoop doen.
Mediaanprijs
€ 430.000
Te koop aangeboden
47
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans
U bent op zoek naar een vastgoedprofessional in Spanje, dus neem contact met mij op. U droomt van het verwerven van een nieuwe woning in Spanje, en u wilt dat het een plezierige aankoop is, ik zal naar u luisteren en u adviseren. Ik zal u begeleiden tijdens uw aankoop, zoeken naar het onroerend goed, bezoeken tijdens de bouw, het overhandigen van de sleutels, hulp bij de financiering, advies over decoratie, het verkrijgen van de NIE, enz ... Ik spreek vloeiend Engels, Spaans en Frans. Klanttevredenheid is mijn doel. Tot gauw
Mediaanprijs
€ 387.000
Te koop aangeboden
108
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans
Profiteer van een lokaal en menselijk bureau om uw vastgoedproject te beheren. Wij bieden u: een digitale dienst van A tot Z een gedetailleerde schatting van uw woning een meeslepende 3D-tour zichtbaarheid op meer dan 50 vastgoedportalen volledige transparantie over de marketing van uw woning een netwerk van bankpartners
Mediaanprijs
€ 4.398.116
Te koop aangeboden
39
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans
Hallo Ik heb WhatsApp en Telegram: +351 - 920166477 Ik ben Portugees. Spreek Engels. Hablo Espanol. Dankbaar. Bedankt. Un saludo.
Mediaanprijs
€ 55.500
Te koop aangeboden
125
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
De ClauBrava verwijst naar een sleutel, een sleutel die deuren opent en sluit, die we relateren aan hoofdstukken van je leven waarvan we deel willen uitmaken. Huis en gezin zijn twee fundamentele pijlers in het leven. Wij willen u helpen de perfecte plek te vinden voor u en uw gezin. Innovative Real Estate Agency onder leiding van Mireia Plaja Borrell met Aicat 9966 en collegiaal in de API school met het nummer 12.800. Dankzij zijn ervaring en vriendelijkheid zal hij elk moment eenvoudig en professioneel maken. Aarzel niet, neem vrijblijvend contact op en zal uw vastgoedexploitatie beheren.
Mediaanprijs
€ 289.000
Te koop aangeboden
31
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans