Spanje: 9.998 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Uw Makelaar in de Ebro Delta Wij zijn een familiebedrijf dat zich sinds 1960 toelegt op vastgoedmakelaardij. Wij zijn gevestigd in Deltebre, Catalunya (Spanje), in het hart van het natuurpark Ebro Delta, een van de belangrijkste natuurparken in Europa, direct aan de Middellandse Zee, aan het einde van de rivier de Ebro. In onze Delta kunt u een verscheidenheid aan activiteiten beoefenen, zoals vogels kijken, vissen, zwemmen, varen, kajakken, fietsen, kitesurfen en nog veel meer. Al meer dan 50 jaar hebben we een uitstekende relatie opgebouwd met onze klanten, die ons zowel lokaal, nationaal als internationaal vertrouwen.
Mediaanprijs
€ 145.000
Te koop aangeboden
157
Gesproken talen
Spaans, Catalaans, Duits, Engels, Frans, Roemeens
Hallo Ik heb WhatsApp en Telegram: +351 - 920166477 Ik ben Portugees. Spreek Engels. Hablo Espanol. Dankbaar. Bedankt. Un saludo.
Mediaanprijs
€ 55.000
Te koop aangeboden
211
Gesproken talen
Portugees, Engels, Spaans
Welkom bij ons kantoor in Sotogrande! Wij zijn het bureau voor veeleisende gezinnen die op zoek zijn naar uitmuntendheid in hun huis. We begrijpen dat het kopen van een woning een belangrijke beslissing is en we zijn er om u te helpen uw perfecte huis te vinden. Ons uitgebreide portfolio van villa's en appartementen in en rond Sotogrande biedt u een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen. Van luxe villa's met een prachtig uitzicht op zee tot gezellige appartementen in exclusieve wooncomplexen, we hebben woningen die passen bij de smaak en behoeften van elke klant. Daarnaast zetten we ons ook in om huiseigenaren te helpen die hun villa's en appartementen in de omgeving willen verkopen. Ons deskundige marketing- en verkoopteam zal verantwoordelijk zijn voor het effectief promoten van uw woning en het vinden van potentiële kopers, waardoor een succesvolle transactie wordt gegarandeerd. Bij ons bureau zijn we trots op het bieden van persoonlijke en toegewijde service aan elke klant. We begrijpen dat elk gezin andere eisen en smaken heeft, dus we werken nauw met u samen om uw behoeften te begrijpen en de woning te vinden die perfect bij uw dromen past. Mis de kans niet om de Sotogrande-ervaring te beleven! Dit exclusieve gebied van de Costa del Sol biedt een breed scala aan activiteiten en diensten, van golfbanen van wereldklasse tot spectaculaire stranden en een bruisend nachtleven. Sotogrande is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een verfijnde en levendige levensstijl. Kortom, als u op zoek bent naar uitmuntendheid in uw volgende huis of hulp nodig heeft bij het verkopen van uw woning in Sotogrande, dan is ons bureau uw vertrouwde bondgenoot. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomhuis vinden of u helpen uw woning succesvol te verkopen. Welkom bij het bureau voor veeleisende gezinnen die op zoek zijn naar uitmuntendheid in Sotogrande!
Mediaanprijs
€ 845.000
Te koop aangeboden
42
Gesproken talen
Spaans, Engels
Mijn naam is Aitor en ik werk als Chartered Real Estate Agent: API A13245 en AICAT 10900 vanuit Barcelona. Naast het presenteren van de eigenschappen van mijn website bied ik u personal shopper service in Catalonië toegang tot de gehele vastgoedmarkt.
Mediaanprijs
€ 1.750.000
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Spaans, Engels
NAVIL Real Estate is een familiebedrijf in Granada dat sinds 1975 haar gasten een aangenaam en rustig verblijf biedt in haar appartementen in de stad Almuñécar, Sexitana. Deze appartementen bevinden zich voornamelijk aan de 1e Playa de Velilla, de mooiste baai aan de Costa Tropical van Granada. Het bedrijf biedt echter ook appartementen in andere delen van de stad en herenhuizen die interessant kunnen zijn voor onze klanten. Daarnaast biedt NAVIL Real Estate gemeubileerde appartementen in verschillende gebouwen aan het strand, zoals Aquapark (tegenover het waterpark 'Aquatropisch'), Velimar, Necora, Los Ramos, Cala Velilla, Marisa, Torre Velilla (naast het strand van Tesorillo), Blokken 5, 6 en 7 van Playa Velilla, Intiyan, TAO en de Residencial 'Galera Playa' (luxe appartementen voor klanten die ze nodig hebben). De meeste appartementen bieden een gemeenschappelijk zwembad tijdens het zomerseizoen. Ten slotte bieden wij een breed scala aan diensten (onderhoud, autoverhuur, schoonmaakservice, wasservice, taxi naar de luchthaven van Malaga) om uw verblijf aan de Costa Tropical zo aangenaam en aangenaam mogelijk te maken.
Mediaanprijs
€ 150.000
Te koop aangeboden
56
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Wij bieden u exclusieve diensten en de beste selectie van woningen te koop in Monte Pego op slechts een paar minuten van de zandstranden, golf Oliva Nova en de jachthaven van Denia. Wij begeleiden u bij alle stappen tijdens uw project. Onze transacties worden verwerkt door een trustbedrijf en een gespecialiseerde advocaat waarmee u met volledige gemoedsrust een veilige aankoop doen.
Mediaanprijs
€ 407.500
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans
We hebben een breed portfolio van appartementen, huizen, kantoren en commerciële gebouwen in de provincie Girona.
Mediaanprijs
€ 1.435.000
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Spaans, Engels, Frans
Ik ben Simone Blotni, uw vertrouwde vastgoedadviseur en interieurontwerper in DÉNIA (Alicante), een prachtige kuststad tussen zee en bergen met Puerto en de jachthaven, 'Stad van de gastronomie / aangewezen UNESCO Creative City', gelegen aan de Costa Blanca / Spanje, een veelgevraagde permanente toeristische en residentiële regio, ideale plek voor uw investering in onroerend goed. Ik bied uitstekende eigenschappen voor directe verkoop van gerenommeerde bouw- en ontwikkelaarsbedrijven of prachtige re-release eigenschappen, die worden gekenmerkt door het voldoen aan veeleisende eisen en verwachtingen en het voldoen aan de belangrijkste aspecten om te genieten van de prachtige mediterrane levensstijl en leven op uw eigen manier, in uw vrije stijl ... LEEF JE DROOM. In elke vastgoedtransactie waardeer ik een lange professionele carrière, met een begin in Berlijn / Duitsland en oefenen in Denia met meer dan 20 jaar ervaring in de sectoren onroerend goed en interieurontwerp op hetzelfde moment. Persoonlijke aandacht en 360º diensten binnen handbereik, speciaal ontworpen om de verkoop een aangename ervaring te maken voor de koper, als verkoper. WORD LID VAN PRIME.
Mediaanprijs
€ 315.000
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Spaans, Duits, Engels
Ik geef professioneel advies bij de aankoop van vastgoedactiva internationaal in gebieden zoals Colombia, de VS (Florida) en Spanje.
Mediaanprijs
€ 496.000
Te koop aangeboden
47
Gesproken talen
Spaans