Turkije: 1.141 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wij zijn een Europees georiënteerd vastgoedbedrijf gespecialiseerd in de verkoop van onroerend goed in Turkije. Ons hoofdkantoor is in Kestel, Alanya. Wij zijn allemaal door de staat geautoriseerde makelaars in onroerend goed. In ons kantoor worden 10 verschillende talen gesproken. Het verkoopcontract wordt in uw moedertaal uitgevoerd. Ons bedrijf werkt nauw samen met de toonaangevende bouwbedrijven in Turkije. We hebben 100% beste prijsgarantie op al onze portefeuilles. Bij Immopro Turkije gaan de wensen van de klant voor alles. Wij bieden u de beste service met de individuele zorg om ervoor te zorgen dat u het beste krijgt van alles wat u verdient. Bij elke stap zijn wij uw sterke partner met een persoonlijke zorg. Wij geloven sterk in de ethische code, professionaliteit en transparantie. Wij verwelkomen al onze nieuwe en oude klanten en helpen u graag verder.
Mediaanprijs
€ 124.000
Te koop aangeboden
231
Gesproken talen
Engels, Deens, Duits, Frans, Noors - Bokmål, Zweeds, Turks
Het biedt consultancydiensten met behulp van marketingtechnieken van de nieuwe generatie met zijn moderne kantoor- en professionele vastgoedadviseurs. Als Florya Dagestan Real Estate familie actief in Istanbul, het is ten dienste van onze gewaardeerde klanten. Diensten; •Kopen, verkopen en leasen •Vastgoedbeheer •Bemiddeling met erkende instellingen •Eerlijke prijsenquête •Berekening van de btw-waarde •Juridische ondersteuning
Mediaanprijs
€ 459.003
Te koop aangeboden
20
Gesproken talen
Turks
Als UTM INVESTS Family bieden wij beleggingsadviesdiensten voor diegenen die onroerend goed in Turkije willen kopen door volledige ondersteuning te bieden in elke fase van dit proces. Ons doel is om vol vertrouwen te groeien en langdurige relaties op te bouwen door professionele en op maat gemaakte diensten aan onze investeerders te leveren. Wij bieden u de meest geschikte opties om te profiteren van de vastgoedmarkt in Turkije. Turkije is handiger met alle vastgoedinvesteringen in vergelijking met andere landen in de wereld. Het niet investeren in onroerend goed via een professioneel bedrijf kan u echter ongewenste problemen bezorgen. Daarom raden we de meest winstgevende en betaalbare opties aan met onze kwaliteitsservice. U kunt de beste vastgoedinvesteringen doen via de UTM INVEST FAMILY, waarvan het enige doel is om de hoogste kwaliteit en professionele diensten aan haar klanten te bieden!
Mediaanprijs
€ 171.000
Te koop aangeboden
41
Gesproken talen
Turks, Engels
Hallo allemaal.. Mijn naam is Ugurcan Ünay Ik ben geboren in Turkije/Samsun. Ik woon in Turkije/Alanya. Ik heb in Alanya makelaar. Ik heb 8 jaar ervaring voor onroerend goed. Ik maak ieders dromen waar. Ik vind de beste kwaliteit en de mooiste tegen de meest betaalbare prijs. Ik verkoop graag luxe en ontworpen gemeubileerde appartementen. Als je van luxe en design houdt, neem dan zeker contact met me op. Whatsapp:+90 546 563 1131 E-mail:ugurcan@besthousealanya.com website : www.besthousealanya.com facebook:https://www.facebook.com/besthousealanya instagram: https://www.instagram.com/besthousealanya Hartelijke groeten UGURCAN UNAY
Mediaanprijs
€ 202.500
Te koop aangeboden
44
Gesproken talen
Turks, Engels
We hebben de afgelopen 18 jaar een hoge waarde toegevoegd aan de vastgoedmarkt in Alanya en omgeving. Als u van plan bent om een woning(en) in Turkije te kopen of te verkopen, staan wij klaar om een betrouwbare en succesvolle service te geven. Waarom zou u kiezen voor Panoramahomes NETWORK ? Wij zijn een meertalig Engels, Russisch, Nederlands, Turks, Duits, Arabisch, Frans en Scandinavisch talen sprekend team. (U ontvangt alle diensten met eigen talen) We kennen het bedrijf en Alanya door onze eigen ervaringen We hebben veel tevreden klanten (Zie ons gastenboek) Ons project is van hoge standaard en kwaliteit volgens Europese normen en al ons project is all-inclusive (geen verrassingskosten) Onze service(s) van hoge en kwaliteit gaan ook door nadat u uw woning heeft gekocht (Eerste jaar is gratis) Uiteraard werken we volgens Europese normen met Turkse touch of hospitality Ben je nieuwsgierig geworden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en onze gast in Alanya te zijn. www.panoramahomesnet.com
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Engels, Arabisch, Bulgaars, Catalaans, Tsjechisch, Deens, Duits, Frans, Kroatisch, Italiaans, Litouws, Noors - Bokmål, Pools, Russisch, Sloveens, Zweeds, Turks, Oekraïens, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)
We werken wereldwijd. Het hebben van een netwerk van binnenlandse en buitenlandse partners Grand Real Estate kan uw investeringen begeleiden, uw eigendom beheren en een winstgevende, ontvlambale en veilige manier van beleggen bieden. Ervaring en professionaliteit. Investeren in woningen, villa's, commercieel vastgoed, toeristische faciliteiten, percelen en terreinen met onze professionals maakt het mogelijk om de meest aantrekkelijke investeringsmogelijkheden te vinden. We geven erom. Wat voor investering kan geschikt zijn voor u? Als Grand Real Estate bieden wij beleggers een verscheidenheid aan beleggingsopties en aankoopmogelijkheden.
Mediaanprijs
€ 433.500
Te koop aangeboden
107
Gesproken talen
Engels, Russisch, Turks, Oekraïens
Woonruimtes waar u quality time kunt doorbrengen zijn bij Ege 35 Gayrimenkul! Wilt u zowel de juiste investering doen als verdienen terwijl u koopt in de meest waardevolle gebieden van Istanbul, de meest geprefereerde investering en woonruimte? Koop het huis dat u zoekt met de beste prijs en renteloze termijnen van EGE 35 REAL ESTATE en geniet van het zijn van een huiseigenaar. Het is tijd om uw kleine spaargeld om te zetten in grote investeringen! Neem contact met ons op via ons callcenter op 0541 155 05 11 of op onze WhatsApp-lijn op 0541 155 05 11 om informatie te krijgen over het gepersonaliseerde renteloze betalingsplan en andere aantrekkelijke voorwaarden.
Mediaanprijs
€ 88.122
Te koop aangeboden
39
Gesproken talen
Engels, Arabisch, Bulgaars, Tsjechisch, Deens, Duits, Baskisch, Frans, Hebreeuws, Hindi, Italiaans, Portugees, Russisch, Albanees, Turks, Oekraïens, Chinees (Kantonees)
"HEDENDAAGSE OPLOSSINGEN IN VASTGOED" *ONVOORWAARDELIJKE KLANTTEVREDENHEID *POSITIEVE DENKKRACHT *PROFESSIONELE SERVICE AANPAK ONZE VISIE; OM ONZE SERVICE- EN KWALITEITSNORM CONTINU TE VERBETEREN EN ONZE EFFECTIEVE POSITIE IN DE VASTGOEDSECTOR IN BINNEN- EN BUITENLAND VERDER UIT TE BOUWEN. ONZE MISSIE; OM ALLE ONTWIKKELINGEN EN INNOVATIES IN DE VASTGOEDSECTOR TE ASSIMILEREN EN EIGENTIJDSE OPLOSSINGEN TE PRODUCEREN MET KLANTTEVREDENHEID VOOROP.
Mediaanprijs
€ 187.864
Te koop aangeboden
34
Gesproken talen
Turks, Arabisch, Engels
Neem gerust contact op
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees