Turkije: 1.083 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Wij verkopen en verhuren luxe woningen, villa's, herenhuizen, sites, gebouwen, land, pleinen, kantoren, woningen en commerciële eenheden in heel Turkije.
Mediaanprijs
€ 251.497
Te koop aangeboden
53
Gesproken talen
Turks
Wij verzekeren u dat u in de huidige marktomstandigheden zult werken met vastgoedprofessionals die zich volledig inzetten voor het leveren van professionele en hoogwaardige service die u de beste prijs kunnen bieden bij de verkoop en verhuur van uw woning, de aankoop en verhuur van uw droomhuis. Yü-Ce Real Estate heeft geen klanten, het heeft vrienden voor de lange termijn. Daarom is ons basisprincipe; zal in staat zijn om gedurende ons hele leven samen te werken door een basis van vertrouwen en vriendschap voor de toekomst te creëren. In onze projecten wordt personeel in dienst genomen dat Arabisch, Perzisch, Frans, Engels en Russisch spreekt. Met online presentaties kunt u informatie krijgen over onze projecten via een externe verbinding en een eigen woning met verkoop op afstand. www.yucegayrimenkul.com.tr https://www.instagram.com/yucegayrimenkul/ https://www.youtube.com/channel/UC0NMBFhuwryNiXe-0APLAFw
Mediaanprijs
€ 326.659
Te koop aangeboden
43
Gesproken talen
Turks, Engels
"HEDENDAAGSE OPLOSSINGEN IN VASTGOED" *ONVOORWAARDELIJKE KLANTTEVREDENHEID *POSITIEVE DENKKRACHT *PROFESSIONELE SERVICE AANPAK ONZE VISIE; OM ONZE SERVICE- EN KWALITEITSNORM CONTINU TE VERBETEREN EN ONZE EFFECTIEVE POSITIE IN DE VASTGOEDSECTOR IN BINNEN- EN BUITENLAND VERDER UIT TE BOUWEN. ONZE MISSIE; OM ALLE ONTWIKKELINGEN EN INNOVATIES IN DE VASTGOEDSECTOR TE ASSIMILEREN EN EIGENTIJDSE OPLOSSINGEN TE PRODUCEREN MET KLANTTEVREDENHEID VOOROP.
Mediaanprijs
€ 211.012
Te koop aangeboden
31
Gesproken talen
Turks, Arabisch, Engels
Hallo. We streven ernaar dat onze klanten investeren in Mersin met voordelige kansen en winst maken. Wij bieden u de meest geschikte beleggingsopties met de meest geschikte betalingsvoorwaarden. Voorverkoop; Door contact met ons op te nemen, kunnen we uw projecten samen online evalueren met videocommunicatie. Nadat u hebt besloten welke onroerend goed u wilt zien, nodigen wij u uit om Mersin. We halen u op van waar u verblijft en beginnen met het bekijken van de opties, en we zullen tips met u delen over de woning die u leuk vindt. Als u het na de verkoop nodig heeft, helpen wij u ook met uw verblijfsvergunning en op het moment van verhuur van uw onroerend goed. Opmerking: 50% aanbetaling en 50% termijn zijn beschikbaar voor veel, maar niet alle eigenschappen.
Mediaanprijs
€ 150.000
Te koop aangeboden
18
Gesproken talen
Engels, Russisch, Turks
Snel verkopen met Gurkan, snel verhuren.... Na het voltooien van haar undergraduate-opleiding aan de Eskişehir Anadolu University, Faculteit Communicatiewetenschappen, Afdeling Educatieve Communicatie en Planning, voltooide ze haar masterdiploma aan het Institute of Social Sciences, Department of Communication aan dezelfde universiteit met het proefschrift "The Effect of Real Estate Education on Communication Skills". Gürkan Akkuş kreeg ook universitaire opleidingen in communicatie, onderwijs en educatief ontwerp. Vanaf 2004 beheerde Akkuş de verkoop, training en plaatsing van buitendienstmedewerkers van veel voedsel- en drankbedrijven, en tussen 2006 en 2013 werkte hij als Training and Franchise Development Manager bij Realty World Turkey. Tussen september en december 2013 was hij onderwijsdirecteur bij Ağaoğlu Construction. Tussen december 2013 en augustus 2015 werkte Akkuş als trainings-, kwaliteits- en franchiseontwikkelingsmanager en vertegenwoordiger van kwaliteitsmanagementsystemen in het Coldwell Banker Turkey-team, en sinds 2006 heeft hij training gegeven aan vele vastgoedadviseurs en makelaars in de vastgoedsector en bijgedragen aan de ontwikkeling van vele kantoren binnen de sector. Gürkan Akkuş was tussen augustus 2015 en november 2018 ERA Real Estate Turkey Business Development and Marketing Director. Van november 2018 tot februari 2021 was hij als medeoprichter van R.E.D. Invest betrokken bij de vastgoedsector. Hij zal nu zijn diensten voortzetten als vastgoedconsultant bij Coldwell Banker Baras Real Estate. Houder van een certificaat van onroerende handelsvergunning, certificaat van beroepskwalificatie. Hij studeerde af aan de Anadolu University Real Estate and Property Management. Hij voltooide de Coldwell Banker Turkey Commercial Real Estate Training. Hij is ook een ACP-geaccrediteerde commerciële vastgoedprofessional uit de Verenigde Staten.
Mediaanprijs
€ 293.838
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Turks, Engels
Ik ben geboren in Istanbul in 1970. Na mijn afstuderen, Saint – Joseph High School, heb ik mijn opleiding afgerond met een dubbele licentie als EMU Tourism and Hotel Management en EMU Business Administration. In de overtuiging dat ik de kennis en ervaringen zal vertegenwoordigen die ik heb opgedaan in mijn 23 jaar professionele bedrijfsleven in de automobiel- en reclamesector met verschillende, betere en correcte benaderingen in de sector als vastgoedadviseur, is mijn eerste taak bij de aan- en verkoop van uw onroerend goed om u op de beste manier te vertegenwoordigen. Mijn doel is om deel te nemen aan succesvolle verkoop door kwaliteit, creativiteit, anders zijn, permanentie als principe in uw vastgoedtransacties over te nemen. Mijn overtuiging is dat als er een geheim voor succes is, we de service zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs kunnen verhandelen door de meningen en verwachtingen van de andere persoon te begrijpen. Met de vertrouwensomgeving en werkprestaties in ons team, dien ik om huizen om te vormen tot nesten als dynamisch, resultaatgericht en expert in de regio om zo optimaal mogelijk in te spelen op uw behoeften. Wilt u uw onroerend goed op een professionele manier verkopen/verhuren??? Wilt u het onroerend goed van uw dromen vinden, gewoon in uw gedachten??? Hoe zit het met het bereiken van hoge standaard en maximale tevredenheid??? Als het antwoord JA is; Je bent hier met een team dat werkt met eerlijkheid, discipline, hard werken, professionaliteit, betrouwbaarheid, oprechtheid, perfecte serviceprincipes... Mert Gülşen We houden van ons vak! Omdat we weten dat we op de belangrijkste mijlpalen in het leven van mensen, misschien wel in hun belangrijkste beslissingen, bij hen zijn voor de juiste beslissing. Luxe huisvesting handel en projecten zijn onze specialiteit. We weten dat vastgoed in onze portefeuille toegankelijk moet zijn voor toekomstige kopers. Op dit moment maken we gebruik van onze meer dan 10 jaar ervaring. Want als vastgoedexpert weten we dat belangrijke zaken als zichtbaarheid, bewustwording en op het juiste moment op de juiste plek zijn niet aan het toeval worden overgelaten. Daarom plannen, produceren en realiseren we promotie- en marketingstrategieën in binnen- en buitenland. We Love Social Media Er zijn kanalen die we effectief inzetten voor onze promotie- en marketingactiviteiten. Facebook, Linkedin, Instagram. Daarnaast ondersteunen we al ons werk met advertenties indien nodig. Klanttevredenheid is procesmanagement voor ons We zijn verheugd om te denken dat we samen op weg zijn. Wij geloven dat een happy deal bestaat uit gelukkige partijen. Anderen willen zowel gelukkig als tevreden zijn... Wij zijn een van hen... Daarom plannen we het hele proces zorgvuldig en zetten we onze koers uit voor de juiste weg naar een gelukkig einde. Al meer dan 10 jaar serveren we om huizen in nesten te veranderen...
Mediaanprijs
€ 1.292.522
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Turks, Engels, Frans