Turkije: 1.482 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Hallo allemaal.. Mijn naam is Ugurcan Ünay Ik ben geboren in Turkije/Samsun. Ik woon in Turkije/Alanya. Ik heb in Alanya makelaar. Ik heb 8 jaar ervaring voor onroerend goed. Ik maak ieders dromen waar. Ik vind de beste kwaliteit en de mooiste tegen de meest betaalbare prijs. Ik verkoop graag luxe en ontworpen gemeubileerde appartementen. Als je van luxe en design houdt, neem dan zeker contact met me op. Whatsapp:+90 546 563 1131 E-mail:ugurcan@besthousealanya.com website : www.besthousealanya.com Hartelijke groeten UGURCAN UNAY
Mediaanprijs
€ 119.451
Te koop aangeboden
60
Gesproken talen
Turks, Engels
WE GEVEN OM U EN UW FAMILIE.WE RESPECTEREN WAT BELANGRIJK VOOR U IS. WE WILLEN NIET DAT U UW TIJD EN GELD VERSPILT.WE ZIJN HIER VOOR DE JUISTE INVESTERING OP HET JUISTE MOMENT EN EEN VREDIG LEVEN.
Mediaanprijs
€ 215.710
Te koop aangeboden
63
Gesproken talen
Turks, Engels
Als betrouwbare vastgoedontwikkelaar is het ons doel om onze klanten tevreden te stellen door innovaties en kwaliteit te leveren op de beste manier, onder de beste omstandigheden en in de kortst mogelijke tijd. Om kwaliteitsontwerpen aan te bieden tegen betaalbare prijzen, om de tevredenheid van onze klanten op het hoogste niveau te houden door de meest geschikte oplossingen voor hun verwachtingen te produceren, om de projectopleveringen onder onze verbintenis op tijd en in overeenstemming met de normen af te ronden, om de leveranciers binnen het geheel van het kwaliteitssysteem te evalueren en samen te streven naar continue verbetering, om technologische ontwikkelingen te volgen en te implementeren, om de kwestie van arbeidsveiligheid van primair belang te maken en om deze, voor zover mogelijk, te ontwikkelen voor het milieu Het is onze missie om vriendelijke bouwmaterialen te gebruiken en toe te passen en respectvol om te gaan met het milieu. Het heeft tot doel de vastgoedbehoeften van de samenleving, die het milieu respecteert en haar klanten en werknemers tevreden stelt, om te zetten in winstgevende investeringen voor de instelling en de samenleving met de juiste projecten. Het ontwikkelen van het beste gebruiksmodel en het creëren van vastgoedprojecten die een stempel drukken op het gebied van esthetiek en functionaliteit door gebruik te maken van de meest geavanceerde bouwtechnologieën.
Mediaanprijs
€ 363.658
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Turks
De juiste woning voor de juiste klant, tegen de juiste prijs en hoge tevredenheid.
Mediaanprijs
€ 54.646
Te koop aangeboden
99
Gesproken talen
Turks
OLD REAL ESTATE Sinds de oprichting heeft het waarde toegevoegd aan de samenleving met zijn succesvolle en baanbrekende werk op de gebieden waar het opereert met een servicebegrip gebaseerd op het principe van eerlijkheid en transparantie. Wij verlenen diensten door het organiseren van uw woon- en consumentenleningen en verzekeringstransacties met passende rentetarieven en betalingsvoorwaarden door de banken en instellingen waarmee wij met 14 jaar ervaring een contract hebben gesloten. Wij staan 6 dagen per week tussen 11:00 en 19:00 uur voor u klaar op zondag van 09:00-19:00 uur met ons brede portfolio van betrouwbare ervaren en deskundige medewerkers. BESLIS NIET ZONDER LANGS TE KOMEN! Hij is lid van The Chamber of Real Estate Brokers van Breeze Real Estate Istanbul nr. 4557. Ons kantoor beschikt over het Certificaat Onroerende Handelsvergunning en ons document is genummerd 3400085 van 27/11/2018.
Mediaanprijs
€ 103.309
Te koop aangeboden
35
Gesproken talen
Turks, Engels
Als uw vastgoed- en investeringsadviseur in Turkije bied ik u de meest geschikte mogelijkheden. Как ваш консультант по недвижимости и инвестициям в Турции, я предложу вам наиболее подходящие возможности.
Mediaanprijs
€ 71.616
Te koop aangeboden
61
Gesproken talen
Turks, Russisch