Florida: 5.083 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Gespecialiseerd in de Zuid-Florida Markt!
Mediaanprijs
€ 267.072
Te koop aangeboden
19
Gesproken talen
Engels, Spaans
Cindy heeft een Duitse achtergrond die haar een zeer resultaatgerichte en gepassioneerde adviseur maakt, die uitblinkt in competentie, professionaliteit en toewijding aan haar klanten, gericht op de hoogste kwaliteit service die een klant kan krijgen. Cindy's track record van succes is gebouwd op het naleven van "Standards of Excellence" bij het omgaan met klanten over de hele wereld. Ze gebruikt wereldwijd unieke marketingstrategieën en haar klanten profiteren van haar internationale invloedssfeer. Haar belangrijkste focus ligt op high-end vastgoed. Cindy is oorspronkelijk begonnen in onroerend goed in 2014. Voordat ze in 2013 naar Florida verhuisde, had Cindy een uitgebreide achtergrond in internationaal bankieren in het senior management van het hoofdkantoor van Deutsche Bank in Frankfurt, Duitsland. Gedurende haar carrière reisde ze veel en onderscheidt ze zich door belangrijke internationale zakelijke relaties. Haar slimme marktkennis in combinatie met bekwame verkoopvaardigheden stelt haar in staat om zakelijke kansen nauwkeurig te identificeren bij het onderhouden van contacten met kopers, verkopers, investeerders, ontwikkelaars, bouwers en bedrijfseigenaren. Cindy begrijpt de specifieke behoeften van internationale huiseigenaren, investeerders en kopers in Zuidwest-Florida - omdat ze er zelf een is geweest. Omdat ze zelf 28 keer is verhuisd, begrijpt ze zeker de vereisten die kopers en verkopers hebben. Cindy's analytische vaardigheden en branchekennis helpen haar klanten waardevolle statistische informatie te bieden bij het adviseren van haar klanten over de beste manier om hun transactie uit te voeren, hun deals in de meest redelijke hoeveelheid tijd en in hun belang te sluiten. Cindy is een gepassioneerde wereldreiziger en heeft in veel landen gewoond.
Mediaanprijs
€ 486.992
Te koop aangeboden
9
Gesproken talen
Engels
Meer dan 39 jaar is Tucker Mobile Home Sales een gelicentieerde en gebonden Broker die de huidige eigenaren van manufactured & mobile homes vertegenwoordigt met het oog op bijstand bij de eigendomsoverdracht aan gekwalificeerde kopers. Onze belangrijkste zakelijke focus is de verkoop van vervaardigde woningen gelegen in het land gehuurde leeftijd beperkt volwassen gemeenschappen in Indian River County en de omliggende gebieden. Ik ben ook een licentie REALTOR / Makelaar haar voor 39 jaar en ons bedrijf is Vero Realty Advisors LLC., gespecialiseerd in residentiële huis en condo verkoop en aanbiedingen. We ontvangen dagelijks vragen van alle regio's van de Verenigde Staten en zelfs Oost-Europa over woningen beschikbaar voor verkoop. We hebben een geweldige verwijzing bedrijf van eerdere klanten en veel van onze verkoop worden rechtstreeks gegenereerd uit uw internet vragen! Onze "nieuwere generatie" van vervaardigde huizenkopers is opgeleid en computer savvy. U besteedt veel tijd en moeite onderzoek naar huizen en gebieden via het internet om alle informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen verzamelen. U wilt het beste huis en de gemeenschap voor uw "Lifestyle" We reageren snel op alle e-mails en telefooncontacten en beantwoorden professioneel alle gestelde vragen. Wij zijn goed geïnformeerd over de regelgeving en de behoeften van alle Vero Beach, Sebastian en North St. Lucie gemeenschappen. Onze lange samenwerking met heeft ons geholpen om veel nieuwe bewoners te genieten van onze prachtige Florida gemeenschappen, "PRAAT MET TUCKER WAAR GOEDE SERVICE NIET MEER KOST".
Mediaanprijs
€ 68.860
Te koop aangeboden
22
Gesproken talen
Engels
Wij zijn een team dat er trots op is dat het relatiegericht is, versus op transacties gericht. Deze focus optimaliseert het potentieel voor klanttevredenheid gedurende de koop- of verkoopervaring, vermindert stress en benadrukt premier service. Team Riser is ook trots op het helpen van de eerste keer huizenkopers en verkopers, alsmede ervaren huizenkopers en verkopers met de huidige markt en veranderingen die nog steeds optreden in het huis kopen en huis verkopen processen. We zijn hier om te helpen!
Mediaanprijs
€ 321.379
Te koop aangeboden
4
Gesproken talen
Engels
Miami, de magische stad! Luxe onroerend goed op zijn best! Ik ben gespecialiseerd in luxe condos in de heetste markt in de VS. Brickell Key, Brickell, Downtown, Edgewater, ten zuiden van Fifth tot Midtown en verder. Laat me je begeleiden om die speciale plek te vinden die je thuis kunt noemen.
Mediaanprijs
€ 1.730.052
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels, Spaans, Portugees
Wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het helpen van kopers van onroerend goed, uit meer dan 30 landen.
Mediaanprijs
€ 418.895
Te koop aangeboden
46
Gesproken talen
Engels, Spaans, Frans, Portugees
Stacie streeft naar een high-end ervaring versterkt door persoonlijke ondersteuning, diepte van kennis, en het gebruik van Compass 'uitzonderlijke technologie en activa om een efficiënte en effectieve transactie te garanderen.
Mediaanprijs
€ 187.874
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels
Mijn aanpak met mijn klanten is zeer adviserend. Ik denk dat iedereen heeft zijn eigen verhaal en redenering achter alle bewegingen in de real estate wereld. Het is mijn doel om naar elk te luisteren en hen dienovereenkomstig te begeleiden. Ik ben gespecialiseerd in het helpen van verkopers, kopers, & die verhuizen van en naar het gebied. Ik zou u ook graag helpen! Reik uit en laten we beginnen met het gesprek!
Mediaanprijs
€ 404.739
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels