Florida: 6.864 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ik maak gebruik van mijn enorme zakelijke en vastgoedervaring om mijn klanten een ongeëvenaarde service te bieden. Elk individu is uniek en verdient mijn aandacht voor detail. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van onroerend goed, het is mijn doel om u te helpen houden van waar u woont.
Mediaanprijs
€ 328.334
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
Mijn team en ik zijn hier om te helpen met al uw aan- en verkoopbehoeften. Laat ons werken om u thuis te krijgen!
Mediaanprijs
€ 211.708
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels, Spaans
Enorme ervaring in heel Zuid-Florida, met verbindingen overal in de staat en de VS. Wat je ook nodig hebt, invesments, 2e huizen, condos, huizen, land, hotels, multi-familie eigenschappen, overal in Florida, kan ik de gegevens die u nodig hebt om winst te maken en vind uw perfecte Florida eigenschappen. Virtuele rondleidingen en externe sluitingen maken het kopen of verkopen van een eitje. En ik garandeer, zult u een geweldige ervaring gevuld met verstandige opties en goede humor bij het werken met mijn team en mij. We dekken het allemaal - Real Estate at the Speed of Life!
Mediaanprijs
€ 773.882
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels, Arabisch, Tsjechisch, Duits, Grieks, Spaans, Estisch, Frans, Italiaans, Litouws, Pools, Portugees, Russisch, Zweeds, Turks, Chinees (Mandarijn)
Mediaanprijs
€ 211.251
Te koop aangeboden
42
Gesproken talen
Spaans
Ervaren Top Producing Real Estate Professional met een bewezen geschiedenis van werken in de vastgoedsector. Ik streef ernaar om de beste in het bedrijf te zijn met een sterke werkethiek, uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, eerlijkheid en transparantie, kennis van de vastgoedmarkt en fenomenale onderhandelingsvaardigheden. Bekwaam en gespecialiseerd in luxe huizen, eengezinswoningen, stadswoningen, onroerend goed aan het water, verkoop van nieuwe huizen, verhuur, commerciële vastgoedtransacties, bedrijfsverhuizing, gecertificeerde korte verkoop en afschermingsagent. Sterke vastgoedprofessional met een sterke passie voor mijn bedrijf. Diploma gericht op bedrijfskunde en management.
Mediaanprijs
€ 243.254
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
17 jaar ervaring met bewezen marketing plan om eigenschappen verkocht en professionele klantenservice voor het helpen van u vinden eigenschappen en onderhandelen van uw kant.
Mediaanprijs
€ 325.993
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels
Ik heb een licentie sinds 2011 en heb mijn CRS (Certified Residential Specialist) certificering behaald die de Top 3% in het land vertegenwoordigt. CRS-agenten hebben meer opleidings- en productieniveaus dan de gemiddelde makelaar® landelijk. Ik adviseer huiseigenaren hoe ze de maximale nettowinst op hun woning kunnen behalen. Mijn productie is ongeveer 60/40 als listing agent/ aankoopmakelaar. Terwijl ik kopers vertegenwoordig, help ik bij het verkrijgen van de beste woning voor hun behoeften tegen de best mogelijke prijs binnen hun budget. Het is mijn prioriteit om ethisch, eerlijk te blijven en toekomstige zaken te verdienen door middel van verwijzingen van eerdere klanten. Controleer getuigenissen op Zillow en Realtor.com voor uw beoordeling. Het zou mij een genoegen zijn om u als huiseigenaar toe te voegen aan mijn klantenbestand.
Mediaanprijs
€ 214.806
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels