New York City: 1.820 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Renée stelt het belang van haar cliënt voorop. Ze staat bekend om het leveren van een onberispelijke service en begeleidt haar klanten onbaatzuchtig naar hun specifieke behoeften, variërend van nieuwe kopers tot ervaren investeerders en verkopers. Met 13 jaar ervaring in wereldwijde financiële bedrijven als geaccrediteerd CFA financieel analist en meer dan 5 jaar in het bedrijfsleven als oprichter van haar e-commerce sieradenbedrijf, verwierf ze geavanceerde analytische en effectieve marketing- en onderhandelingsvaardigheden om haar klanten de meest uitgebreide, inzichtelijke informatie en diensten te bieden. Ze maximaliseert het potentieel en verhoogt de waarde in elke vastgoedtransactie. Renée zet zich in om haar klanten van dienst te zijn met een ongeëvenaard niveau van integriteit, vertrouwen en loyaliteit. Renée brengt ook haar kennis en passie in vastgoed in om haar klanten van dienst te zijn. Ze woont al meer dan 25 jaar in Manhattan en heeft haar eigen huizen verhuurd, gekocht en verkocht, en met succes geïnvesteerd in onroerend goed in New York. Renée, geboren in Hong Kong en opgegroeid in New York, spreekt ook Kantonees en Mandarijn en werkt momenteel met klanten in de VS en Azië. In haar vrije tijd houdt Renée van reizen, familiebijeenkomsten en Barre-oefeningen. Ze is ook lid van de Raad van Bestuur als secretaris voor een wereldwijde non-profitorganisatie, Chung Wah Tao Tak Tong, die ze hielp oprichten in New York. Renée kijkt ernaar uit om haar expertise en passie in te zetten om aan alle vastgoedbehoeften van haar klanten te voldoen. Met een vertrouwd team dat in de loop der jaren is opgebouwd, gecombineerd met haar ervaring, is Renée hier om van begin tot eind begeleiding te bieden en end-to-end service te bieden bij het kopen, verkopen, huren, investeren of een van de vastgoedbehoeften van haar klant.
Mediaanprijs
€ 731.231
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)
Als de belangrijkste makelaars in Bronx, zijn we hier om u te voorzien van alle middelen en informatie die u nodig hebt om onroerend goed te kopen of te verkopen. We werken met kopers en verkopers in de Bronx, Westchester, Brooklyn, Queens, Manhattan en de omliggende gebieden en hebben uitgebreide training gehad in de nieuwste vastgoedmarketingstrategieën. Ik beloonde # 1 Spaanse makelaar op 2016 dankzij God en veel hard werken. We zijn ervan overtuigd dat we u kennis en tools kunnen bieden die u beter kunnen helpen en uw vastgoedtransactie bij het kopen of verkopen van een huis. El hablar español me ha ayudado mucho a crecer en mi comunidad gracias a Dios primero y mi esfuerzo en el año 2016 fui nombrado el agente numero uno de habla hispana en el Bronx. Me gusta ayudar mucho a las personas especialmente cuando se trata de unas de las transacciones mas grandes que hacen las personas que es comprar una propiedad. Tenemos un equipo completo con migo formado por 10 años para ayudar a mi gente hispana a que no sean una frustración comprar of vender una propiedad sino como dicen un paseo por el parque. Para los vendedores mi lema es vender las Propiedades en dos semanas mas tardar un mes. Me gusta escuchar y dar ideas y me gusta poner sus prioridades antes de las mias.
Mediaanprijs
€ 790.097
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels, Spaans
Malgorzata Pieniadz is een ervaren zakenvrouw die klanten een uniek begrip en een passie voor de vastgoedmarkt biedt. Haar brede financiële expertise en professionele verkoopvaardigheden blijken uiterst effectief om het aan- of verkoopproces zo efficiënt, naadloos en stressvrij mogelijk te maken. Vertrouwen, eerlijkheid en loyaliteit die ze tot het uiterste doet om de belangen van haar klanten boven die van haarzelf te stellen, altijd uitstekend in verkoop en marketing en het sluiten van de deal, bekwame en effectieve onderhandelaar. Dit zijn de woorden die Malgorzata's oude klanten gebruiken om haar te beschrijven. Naast haar ervaring brengt Malgorzata deze kwaliteiten mee naar elke transactie die ze namens haar vastgoedklanten afhandelt. Malgorzata heeft een enthousiast begrip van wat mensen willen in een huis plus een opperste kennis van de hele NYC-markt - met name Queens, waar ze het grootste deel van haar leven heeft gewoond. Neem een paar minuten de tijd om door mijn site te kijken. Als er een manier is waarop ik u verder kan helpen, neem dan contact met mij op. Bedankt voor het bezoeken van mijn website: http://NYDreamHomesByMP.com. Laat me helpen om uw koop- en verkoopervaring er een te maken die u nooit zult vergeten!! Ik hoop snel van je te horen! Malgorzata begrijpt het belang van een professionele marketing- en leadgeneratiecampagne. Met behulp van geavanceerde technologieën creëert Malgorzata een gerichte digitale marketingstrategie voor elke vermelding. Dit omvat een interactieve rondleiding, een website van de accommodatie, het genereren van leads voor sms-berichten, een advertentievideo, lokale en nationale bekendheid en nog veel meer. Neem nu contact op met Malgorzata en ontdek de kracht van een professionele en agressieve marketingcampagne voor onroerend goed om de interesse van kopers te wekken en huizen sneller te verkopen. Mijn geboortegebieden die ik dien zijn: Astoria, Bayside, Bushwick, Downtown Brooklyn, Flushing, Forest Hills, Glendale, Greenpoint, Howard Beach, Long Island City, Maspeth, Middle Village, Ozone Park, Rego Park, Ridgewood, Williamsburg.
Mediaanprijs
€ 3.155
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels, Pools