Verenigde Staten: 9.324 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Ik ben een resultaat gedreven persoon die voelt waarom iets beginnen als het niet kan worden afgewerkt. Als een United States Air Force Veteran, ik ben er trots op om te dienen en mensen te helpen bij het zoeken naar dat precies goed eigendom of investering. Er is slechts 24 uur in een dag en dingen moeten worden geprioriteerd voor de beste resultaten. Werken op mijn eigen en met een bewezen track record van meer dan 60 verkopen per jaar in de afgelopen 30 jaar als makelaar / agent, ik stop met werken wanneer mijn bureau is gewist en de problemen zijn opgelost.
Mediaanprijs
€ 55.083
Te koop aangeboden
21
Gesproken talen
Engels
De ideale match voor individuele smaak - Uw nieuwe huis moet persoonlijkheid uitstralen. Eigentijds of traditioneel, luxe landgoed of minimalistische loft. Uw visie is mijn eerste zorg. Jouw stijl is mijn richting.
Mediaanprijs
€ 467.951
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels, Italiaans
"Uw droom is mijn passie!" Als een consistente Top Real Estate Agent die betrouwbaar is, verantwoordelijk, ervaren, geduldig, denken buiten de doos, en vriendelijk, mijn team en ik streven ernaar om het hoogste niveau van dienstverlening te bieden aan elke klant te helpen om hun onroerend goed doel te bereiken. Of u nu de eerste keer huis koper, move-up koper, eerste keer huis verkoper, downsizing, verhuizing, probate, investeerder kopen huur of flip, op zoek naar bank-eigendom, korte verkoop, onze filosofie is eenvoudig: we zorg, we zijn vertrouwd, we luisteren, en we leveren! Klik hier om mijn biografie online te bekijken: https://linktr.ee/derekhan_eastbay_realtor
Mediaanprijs
€ 816.894
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels, Spaans, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)
Edwina Tynan is een specialist in luxe onroerend goed. Ze is sinds 1996 ondergedompeld in de vastgoedsector van San Francisco. Met meer dan twintig jaar ervaring als vastgoedeigenaar en investeerder heeft ze een uitzonderlijk begrip van de Bay Area-markt. Haar sterke ontwerpachtergrond en ervaring met het maximaliseren van het potentieel van vastgoedbeleggingen is een aanwinst voor zowel huizenkopers als verkopers. Studeerde aan het Dublin Institute of Design, Ierland, en studeerde aan de Academy of Art, San Francisco in Interior Design and Architecture. Ze is consultant-ontwerper geweest voor tal van investeringsprojecten, variërend van appartementen, eengezinswoningen en gebouwen met meerdere eenheden. Edwina's expertise plus twee decennia van particuliere vastgoedtransacties en onderhandelingen geeft haar een uniek perspectief als makelaar. Ze is bekroond met 2018 Honor Society met Berkshire Hathaway. Haar interesses omvatten betrokkenheid bij Global Real Estate-organisaties om haar internationale connecties uit te breiden om de behoeften van haar klant te vergemakkelijken. Momenteel lid van de Raad van Bestuur FIABCI-USA 2022-2023. Edwina heeft zeer sterke communicatie- en mensenvaardigheden en haar passie voor onroerend goed is duidelijk, ze is enthousiast, zelfverzekerd, hardwerkend en levert een superieure ervaring aan haar klanten.
Mediaanprijs
€ 4.208.748
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels
Cindy heeft een Duitse achtergrond die haar een zeer resultaatgerichte en gepassioneerde adviseur maakt, die uitblinkt in competentie, professionaliteit en toewijding aan haar klanten, gericht op de hoogste kwaliteit service die een klant kan krijgen. Cindy's track record van succes is gebouwd op het naleven van "Standards of Excellence" bij het omgaan met klanten over de hele wereld. Ze gebruikt wereldwijd unieke marketingstrategieën en haar klanten profiteren van haar internationale invloedssfeer. Haar belangrijkste focus ligt op high-end vastgoed. Cindy is oorspronkelijk begonnen in onroerend goed in 2014. Voordat ze in 2013 naar Florida verhuisde, had Cindy een uitgebreide achtergrond in internationaal bankieren in het senior management van het hoofdkantoor van Deutsche Bank in Frankfurt, Duitsland. Gedurende haar carrière reisde ze veel en onderscheidt ze zich door belangrijke internationale zakelijke relaties. Haar slimme marktkennis in combinatie met bekwame verkoopvaardigheden stelt haar in staat om zakelijke kansen nauwkeurig te identificeren bij het onderhouden van contacten met kopers, verkopers, investeerders, ontwikkelaars, bouwers en bedrijfseigenaren. Cindy begrijpt de specifieke behoeften van internationale huiseigenaren, investeerders en kopers in Zuidwest-Florida - omdat ze er zelf een is geweest. Omdat ze zelf 28 keer is verhuisd, begrijpt ze zeker de vereisten die kopers en verkopers hebben. Cindy's analytische vaardigheden en branchekennis helpen haar klanten waardevolle statistische informatie te bieden bij het adviseren van haar klanten over de beste manier om hun transactie uit te voeren, hun deals in de meest redelijke hoeveelheid tijd en in hun belang te sluiten. Cindy is een gepassioneerde wereldreiziger en heeft in veel landen gewoond.
Mediaanprijs
€ 477.726
Te koop aangeboden
12
Gesproken talen
Engels
Ik hou van onroerend goed, ik hou van wat ik doe. Ik ben hier om mensen te helpen en hen te begeleiden bij het kopen van een huis met zo min mogelijk beperkingen. Dit wordt bereikt door geweldige communicatie en begrip van het proces. Sta me toe u te dienen!
Mediaanprijs
€ 78.107
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels
Als realtor® help ik u uw huis voor te bereiden op marketing! Prijzen van uw huis en het krijgen van uw huis klaar, voor de kopers van vandaag. De internet koper! Professionele foto's is de beste manier om uw koper naar uw huis te rijden! Zodra een bod is geaccepteerd, beginnen de contractuele verplichtingen! Ik kijk en begeleiden u de verkoper en koper te blijven op doel met data, inspecties en de laatste stap van aankomst op de sluittafel! Ik geef mijn alles om ervoor te zorgen dat het proces succesvol is en u de verkoper / koper is vol vertrouwen en glimlachend op uw grote dag!
Mediaanprijs
€ 125.571
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels
John's 33 jaar ervaring in alle facetten van vastgoed zoals woningverkopen, commerciële verkoop, leasing, vastgoedbeheer, veilingen, investeringen, grondverkoop en -ontwikkeling, vastgoedherontwikkeling, REO en bankvastgoed biedt een uniek perspectief op uw verkoop. John staat ook bekend om zijn discrete vertegenwoordiging voor publieke figuren en beroemdheden wiens privacybehoeften extreme vertrouwelijkheid vereisen.
Mediaanprijs
€ 360.789
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels