Verenigde Staten: 9.222 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
"Uw droom is mijn passie!" Als een consistente Top Real Estate Agent die betrouwbaar is, verantwoordelijk, ervaren, geduldig, denken buiten de doos, en vriendelijk, mijn team en ik streven ernaar om het hoogste niveau van dienstverlening te bieden aan elke klant te helpen om hun onroerend goed doel te bereiken. Of u nu de eerste keer huis koper, move-up koper, eerste keer huis verkoper, downsizing, verhuizing, probate, investeerder kopen huur of flip, op zoek naar bank-eigendom, korte verkoop, onze filosofie is eenvoudig: we zorg, we zijn vertrouwd, we luisteren, en we leveren! Klik hier om mijn biografie online te bekijken: https://linktr.ee/derekhan_eastbay_realtor
Mediaanprijs
€ 590.977
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels, Spaans, Chinees (Kantonees), Chinees (Mandarijn)
De ideale match voor individuele smaak - Uw nieuwe huis moet persoonlijkheid uitstralen. Eigentijds of traditioneel, luxe landgoed of minimalistische loft. Uw visie is mijn eerste zorg. Jouw stijl is mijn richting.
Mediaanprijs
€ 335.182
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels, Italiaans
Als realtor® help ik u uw huis voor te bereiden op marketing! Prijzen van uw huis en het krijgen van uw huis klaar, voor de kopers van vandaag. De internet koper! Professionele foto's is de beste manier om uw koper naar uw huis te rijden! Zodra een bod is geaccepteerd, beginnen de contractuele verplichtingen! Ik kijk en begeleiden u de verkoper en koper te blijven op doel met data, inspecties en de laatste stap van aankomst op de sluittafel! Ik geef mijn alles om ervoor te zorgen dat het proces succesvol is en u de verkoper / koper is vol vertrouwen en glimlachend op uw grote dag!
Mediaanprijs
€ 201.495
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels
John's 33 jaar ervaring in alle facetten van vastgoed zoals woningverkopen, commerciële verkoop, leasing, vastgoedbeheer, veilingen, investeringen, grondverkoop en -ontwikkeling, vastgoedherontwikkeling, REO en bankvastgoed biedt een uniek perspectief op uw verkoop. John staat ook bekend om zijn discrete vertegenwoordiging voor publieke figuren en beroemdheden wiens privacybehoeften extreme vertrouwelijkheid vereisen.
Mediaanprijs
€ 6.051.277
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels
Dalila's expertisegebied omvat luxe appartementen, eengezinswoningen, nieuwbouwprojecten, vastgoedbeleggingen en commercieel vastgoed. Haar persoonlijke ervaring als Algemeen Aannemerswoningen geeft haar een voorsprong bij het beoordelen van nieuwbouw of verbouwde woningen; als verhuurder van huurwoningen helpt ze haar vaardigheden scherp te houden bij het beoordelen van het optimale ROI-potentieel van onroerend goed voor haar beleggersklanten.
Mediaanprijs
€ 202.269
Te koop aangeboden
10
Gesproken talen
Engels, Spaans, Italiaans
Edwina Tynan is een luxe vastgoedspecialist. Ze is ondergedompeld in de San Francisco vastgoedindustrie sinds 1996. Met twintig plus jaren ervaring als vastgoedeigenaar en investeerder, heeft ze een uitzonderlijk begrip van de Bay Area markt. Haar sterke ontwerp achtergrond en ervaring het maximaliseren van het potentieel van vastgoedbeleggingen is een aanwinst voor huizenkopers en verkopers. Opgeleid aan het Dublin Institute of Design, Ierland, en woonde de Academie voor Kunst, San Francisco in Interior Design and Architecture. Ze is een consultant ontwerper op tal van investeringsprojecten, variërend van appartementen, eengezinswoningen, en multi-unit gebouwen. Edwina's expertise plus twee decennia van particuliere vastgoedtransacties en onderhandelingen geeft haar een uniek perspectief als makelaar. Ze is bekroond 2018 Honor Society met Berkshire Hathaway Home Services.. Haar interesses omvatten betrokken zijn bij Global Real Estate organisaties om haar internationale connecties uit te breiden om de behoeften van haar klant te vergemakkelijken. Edwina heeft zeer sterke communicatie- en people skills en haar passie voor vastgoed is duidelijk, ze is enthousiast, zelfverzekerd, hardwerkend en levert een superieure ervaring aan haar klanten.
Mediaanprijs
€ 3.517.138
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels