Verenigde Staten: 9.622 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
In de huidige vastgoedwereld, is er veel tool en websites site waar u zoeken naar een woning of een aanvraag voor een lening, maar een onroerend goed adviseur / consultant is het een belangrijk element te zetten of uw gedachten en financiële samen om uw uiteindelijke doel project of resultaat van uw investering in onroerend goed. Wij als professionals staan klaar om u te helpen. Wij zijn een essentiële bron van begeleiding en vertegenwoordiging in uw vastgoedtransactie wij zijn een team met verschillende tools om uw transactie gemakkelijker te maken door het beantwoorden van uw vraag en het opleiden van u tijdens het hele proces van verkopen, kopen, investeren of bouwen. Ik ben hier voor u om me te bellen voor een consult.. Bedankt
Mediaanprijs
€ 2.819
Te koop aangeboden
1
Gesproken talen
Engels, Spaans
Bent Danholm is een expert op het gebied van luxe vastgoedmarketing bij MAXIM Realty Orlando met meer dan 30 jaar ervaring. Als expert op het gebied van luxe vastgoedmarketing en gediplomeerd makelaar in onroerend goed heeft hij een niche veroverd als autoriteit en branche-expert op het gebied van high-end eigendommen. Zijn innovatieve marketingstrategieën en een reputatie van professionaliteit, integriteit en betrouwbaarheid hebben hem consequent onderscheiden als een leider in zijn vakgebied. De aanpak van Bent wordt bepaald door zijn toewijding aan het bieden van persoonlijke service aan een exclusieve klantenkring. Zijn expertise in het inspelen op de unieke behoeften van elke klant heeft hem een welverdiende reputatie opgeleverd als een betrouwbare en deskundige partner in luxe vastgoedtransacties, waardoor de normen van luxe vastgoedmarketing worden verhoogd. Neem contact op met Bent op (407) 288-0704 of bezoek https://bentdanholm.com voor meer informatie.
Mediaanprijs
€ 558.109
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels, Deens
Enorme ervaring in heel Zuid-Florida, met verbindingen overal in de staat en de VS. Wat je ook nodig hebt, invesments, 2e huizen, condos, huizen, land, hotels, multi-familie eigenschappen, overal in Florida, kan ik de gegevens die u nodig hebt om winst te maken en vind uw perfecte Florida eigenschappen. Virtuele rondleidingen en externe sluitingen maken het kopen of verkopen van een eitje. En ik garandeer, zult u een geweldige ervaring gevuld met verstandige opties en goede humor bij het werken met mijn team en mij. We dekken het allemaal - Real Estate at the Speed of Life!
Mediaanprijs
€ 773.882
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Engels, Arabisch, Tsjechisch, Duits, Grieks, Spaans, Estisch, Frans, Italiaans, Litouws, Pools, Portugees, Russisch, Zweeds, Turks, Chinees (Mandarijn)
Of u nu voor het eerst een huis koopt, upgradet of inkrimpt, of op zoek bent naar het huis van uw dromen, ik kan u helpen uw huisvestingsdoelen te bereiken. Mijn doel is om uw behoeften volledig te begrijpen, een actieplan te ontwikkelen en door te gaan totdat we de gewenste resultaten hebben bereikt.
Mediaanprijs
€ 1.054.332
Te koop aangeboden
3
Gesproken talen
Engels
17 jaar ervaring met bewezen marketing plan om eigenschappen verkocht en professionele klantenservice voor het helpen van u vinden eigenschappen en onderhandelen van uw kant.
Mediaanprijs
€ 325.993
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Engels