Zwitserland: 941 Makelaars

Blader door en vind een makelaar die bij u past.
Victor, houder van een diploma van de Ecole Hôtelière de Genève, werkte eerst aan verschillende vastgoedprojecten in de Chablais Vaudois. Vervolgens ontwikkelde hij zich als hoofd van een bureau, verantwoordelijk voor makelaardij en ontwikkeling. Om de regio La Côte te ontwikkelen, trad hij in januari 2022 in dienst bij Swissroc Properties. En op dagelijkse basis? Altijd attent op zijn klanten, vergemakkelijkt Victor het verkoop- en aankoopproces door advies te geven dat overeenkomt met hun behoeften. Zijn empathie stelt hem in staat om zijn klanten tijdens de transactie te begeleiden en gerust te stellen.
Mediaanprijs
€ 3.560.972
Te koop aangeboden
5
Gesproken talen
Frans, Engels
Door samen met u deel te nemen aan uw vastgoedverkoop- of aankoopprojecten, stellen we al onze knowhow en ons netwerk van vaardigheden tot uw dienst. Daarnaast claimen wij onze status als onafhankelijk bedrijf dat u totale objectiviteit en oprechte investering van onze kant garandeert. Ons team van specialisten kijkt ernaar uit om u te adviseren en succesvol te begeleiden in deze belangrijke levensfase. Tot uw beschikking en in alle eenvoud, is het samen dat we zullen samenwerken om uw vastgoedproject in alle rust en in de beste omstandigheden uit te voeren.
Mediaanprijs
€ 2.962.910
Te koop aangeboden
2
Gesproken talen
Frans
Begiftigd met een grote gevoeligheid, is Corinne Deutsch altijd intuïtief begeleid in de uitoefening van haar beroep door haar kwaliteit van luisteren en haar gemak in het identificeren van de verwachtingen van haar klanten om de realisatie van hun wensen en verlangens mogelijk te maken. Na een stevige ervaring in een grote vastgoedstructuur, besloot ze haar eigen agentschap te openen onder de naam Morges Immo Sàrl. Corinne Deutsch is uitgegroeid tot een belangrijke speler in karakter onroerend goed en is gevestigd in Morges voor meer dan 15 jaar. Ze heeft een referentiemerk opgebouwd in het onroerend goed van de Morgische regio, zo gewaardeerd om de schoonheid van zijn landschappen en zijn zoetheid van het leven. Of het nu gaat om de verkoop of aankoop van een woning, Corinne Deutsch voldoet aan de verwachtingen van haar klanten door een scala aan op maat gemaakte diensten aan te bieden. Beschikbaar, attent en attent, ze biedt persoonlijke ondersteuning en streeft ernaar een vertrouwensrelatie op te bouwen die essentieel is voor het nastreven van een echt project.
Mediaanprijs
€ 830.287
Te koop aangeboden
16
Gesproken talen
Frans
Met meer dan 10 jaar ervaring in huisvesting en een niet aflatende passie voor de vastgoedsector, run ik nu Helvet-immo, een bureau dat ik in februari 2024 heb mogen oprichten. Sinds 2018 ben ik volledig geïnvesteerd in onroerend goed, een roeping die me in staat stelt mijn flair voor design te combineren met een solide expertise in vastgoedtransacties. De ervaring die ik heb opgedaan in interieurontwerp is nog een pijl op mijn boog en verrijkt mijn aanbod door mijn klanten in staat te stellen hun toekomstige huis te visualiseren en aan te passen. Mijn trots ligt in mijn vermogen om de vastgoeddromen van mijn klanten te verwezenlijken en hen te helpen zichzelf in hun nieuwe woonruimte te projecteren. Mijn arbeidsethos is gericht op luisteren, empathie en een diep respect voor mijn collega-makelaars. Deze waarden zijn de pijlers die ten grondslag liggen aan mijn persoonlijke aanpak en zijn fundamenteel geweest bij het opbouwen van een sterk netwerk. Dit wederzijdse respect tussen professionals heeft geleid tot verrijkende mogelijkheden, waardoor ik mijn klanten een breder scala aan keuzes en kwaliteitsdiensten kan bieden. De oprichting van Helvet-immo is tot op de dag van vandaag het hoogtepunt van mijn professionele carrière en symboliseert mijn engagement voor een veeleisend cliënteel dat een uitzonderlijke service verdient.
Mediaanprijs
€ 876.030
Te koop aangeboden
23
Gesproken talen
Frans, Engels
Profiteer van een lokaal en menselijk bureau om uw vastgoedproject te beheren. Wij bieden u: een digitale dienst van A tot Z een gedetailleerde schatting van uw woning een meeslepende 3D-tour zichtbaarheid op meer dan 50 vastgoedportalen volledige transparantie over de marketing van uw woning een netwerk van bankpartners
Mediaanprijs
€ 1.647.218
Te koop aangeboden
8
Gesproken talen
Frans, Engels, Spaans