Het huis van het appartement in stad Megalochori

Megalochori
Hotel
€ 1.250.000
Te koop een appartementencomplex van 400 m². op het eiland Agistri.
Het complex omvat het hoofdgebouw en extra uitbreidingen. De bouw begon in 1976 en ging door tot 2005, waarbij het complex geleidelijk werd getransformeerd naar de huidige staat. De woning is gelegen op een perceel van 1000 m². Alle gebouwen van gewapend beton.
Het gebouw bestaat uit twee niveaus. Het eerste niveau bestaat uit: a) twee zelfstandige appartementen van twee slaapkamers (dubbel) met een badkamer en een aparte keuken. Elk appartement is 65 m². Grote veranda's, allemaal met uitzicht op het eiland Aegina. (De twee appartementen kunnen ook worden gebruikt als zelfstandige tweepersoonskamers met badkamers). In totaal vier aparte kamers. b) een aparte (tweepersoonskamer) met bad van 17 m². met groot terras veiw naar Egina. Er is een aparte ingang. Er is ook een gemeenschappelijke woonkamer.

Het tweede niveau bestaat uit: Een woonkamer met een open haard van 62 vierkante meter, een grote veranda met uitzicht op Aegina, een volledig uitgeruste keuken van 22 vierkante meter, een wasruimte en 4 kamers met een eigen badkamer (twee van hen hebben een oppervlakte van 19 m², met uitzicht op de zee, derde kamer 18 m² met uitzicht op de binnentuin, de vierde kamer van 15 m². is bedoeld voor kantoor of bedienden kamer met uitzicht op het bos)

Exterieur constructies:

Magazijnen 35 m² en. 20 m²
Drinkwatertank
Tuin met tegelpaden en bomen en planten van 20 jaar
Snak Bar (Pergola bekleding van metaal) en outdoor sala van 260 m² uitzicht op Egina en het bos. Vloerbedekking industrieel marmer van iRiS CERAMiCA
Сonstruction BBQ
Twee fonteinen - een bij de ingang, de tweede in de barbecue
Het strand ligt op 50 meter van de hoofdingang - daal de stenen trap af

De uiteindelijke waarde van het pand omvat een extra perceel van 236 m², grenzend aan het hotelcomplex

Agistri ligt tegenover Aegina. Er is een dagelijkse verzendservice vanuit Piraeus. Het eiland heeft twee havens. Er is een permanente verzendlink naar Aegina. Het eiland heeft een groot aantal hotels, restaurants, bars en clubs.

Megalochori

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeBedrijfspand
Bouwjaar1980
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens