Casa para comprar en Portals Nous, España

Balearen
Villa • 7 kamer(s) • 7 bed. • 6 bad. • 1250 m²
€ 5.250.000

Voor meer informatie bezoek onze website:

https://www.villaportals.es/en/

Deze exclusieve villa gelegen in een van de meest gewilde woonwijken van Mallorca, is zonder twijfel een van de grootste eigenschappen van Portals Nous en wordt aangeboden aan potentiële kopers geïnteresseerd in het vinden van iets uniek en verschillend.

mediterrane-stijl en gelegen in een ruim perceel van 2680 m 2 met een gebouwde ruimte voor 1 250 m 2, verdeeld in twee verdiepingen en een derde, ondergrondse, dat biedt parkeergelegenheid voor 8 auto en geeft toegang tot recreatiegebieden.

op de eerste verdieping vinden we de keuken, eetkamer, woonkamer en biljartkamer, alles wordt gekenmerkt door een stijl van open ruimtes, licht en releases, vergemakkelijking van de toegang tot de terrassen, pool- en tuinlandschap.

In de tweede, ze verspreid een totaal van 7 slaapkamers en 6 badkamers met materialen van kwaliteit en uitgerust met autonomie voor het behoud van de onafhankelijkheid van zijn ingezetenen.

De eigenschap bieden totale Privacy en rust gelijktijdig dat een hoog niveau van veiligheid met behulp van infrarood camera's die betrekking hebben op alle gebieden van het huis biedt.

Eigenschap heeft een Zuid-West oriëntatie, en wordt gekenmerkt door haar persoonlijkheid in talloze details, zoals eigen grootste eiland (220 m 2) residentiële zoutwater zwembad, genieten van een bioscoop professionele of vertrouwen op automatiseringsbesturing systeem van tablet/mobiel door het hele huis.

Totale Privacy door de ligging kunt u direct toegang tot alle soorten diensten, slechts 15 minuten van de luchthaven van Palma de Mallorca, en slechts 5 minuten lopen, kunt u genieten van van het strand en een van de meest prestigieuze nautische resorts van de Middellandse Zee, Puerto Portals.

Ruimten

Kamers7
Vloeren2
Slaapkamers7
Badkamers6
Terrassen3

Oppervlakken

Leven1250 m²
Kavel2680 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Zwembad

Balearen

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op tuin
Zeezicht
TypeHuis
Bouwjaar2011
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens