Marbella-48 hoge kwaliteit Frontline Golf Townhouses met 3 slaapkamers en 3 badkamers in Estepona Golf

Estepona, 1D Urb. Estepona Golf
Nieuw huis • 3 bed. • 3 bad. • 156 m² • 2de verdieping • ref: RED-19-04-0002
€ 280.000

Over het gebied

Estepona is gelegen in het zuiden in de zuidelijkste autonome regio van Spanje op het vasteland, Andalusië. Het gebied maakt deel uit van de Costa del Sol, die bestaat uit kustplaatsen en kleine gemeenschappen in het westelijke deel van de provincie Málaga, grenzend aan de provincies Cádiz, Sevilla, Córdoba en Granada.

Geplaatst ten oosten van Gibraltar, ten noorden van Puerto Banús en ten westen van het centrum van Marbella, Estepona is beroemd om zijn stranden, die zich uitstrekt over 21 km van de kustlijn. Deze vallei wordt aangeduid als de tuin van de Costa del Sol, als gevolg van een landschap wonderbaarlijk versierd met bloemen, palmen, kleine beken en een bergachtig gebied gedomineerd door de Sierra Bermeja, die een hoogte van 1 452 m bereikt op het hoogtepunt van Los Reales en heeft een Magni ficent uitzicht op de Middellandse Zee.

Over het project

Het project, dat wordt gebouwd in Estepona Golf, is gebouwd in drie fasen en bestaat uit 48 hoge kwaliteit, moderne en ruime Frontline Golf herenhuizen met drie slaapkamers en drie badkamers. De woonruimtes zijn 156 m2 in aanvulling op een 47 m2 terras en komen met open-plan lay-outs die een groot aantal natuurlijke licht toe te voegen in het interieur. De veilig gated community beschikt over een zwembad en tuin gebieden.

Phase One biedt een kelder met prive parkeerplaats en een polyvalente ruimte, terwijl de tweede fase biedt een eigen tuin met een front porch en prive parkeerplaats buiten. De eerste fase van het project zal worden afgerond in november 2019. De ontwikkeling heeft een 10-jaar bouwgarantie en wordt gebouwd door een ontwikkelaar met meer dan 60 jaar ervaring.

Prijzen

Van €280,000 tot €320,000 (+ IVA).

Specificaties

Het project is zorgvuldig gebouwd met behulp van kwalitatief hoogwaardige materialen. Elke woning wordt geleverd met een klasse C energiecertificaat, video entry telefoon, warmtepomp, zonnepanelen met een energiebesparing systeem, Delta Miro lichtschakelaars en stopcontacten van Siemens, ardesia keramische vloertegels van de op elk niveau (non-slip op terrassen) en wandtegels van de kasten in alle badkamers. Elke badkamer is ook uitgerust met kranen van Tres, en armaturen van Jacob Delafon en ideale standaard.

Neem contact met ons op om een bezichtiging te regelen of aanvullende informatie over de ontwikkeling te ontvangen.

Personalisatie

Onze medewerkers bieden de keuze van interieurstijlen in verschillende ontwerpen, materialen en kleuren, die geeft u de mogelijkheid om uw droomhuis te creëren precies zoals u dat wilt.

Nabijgelegen

Directe toegang tot Estepona Golf
Dichtstbijzijnde strand-3 km, 5 min (Bahía Dorada)
Los Reales-26 km, 35 min (Sierra Bermeja)
Luchthaven Málaga-89 km, 1 h
Internationale luchthaven van Gibraltar-41 km, 40 min
Centrum van Marbella-38 km, 30 min
Puerto Banús-28 km, 25 min
Olivia Valère-37 km, 25 min
Ocean Club-27 km, 25 min
Nikki Beach-49 km, 35 min
Puente Romano-30 km, 25 min
Purobeach-13 km, 10 min
Trocadero Arena-42 km, 30 min
Lago de Las Tortugas-31 km, 30 min (meer)
La Cañada-43 km, 30 min (winkelcentrum)
El Corte Ingles-28 km, 25 min (winkelcentrum)
Istán-49 km, 40 min
Tarifa-68 km, 55 min
Ronda-73 km, 1 h

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven156 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Intercom
Internet
Satelliet-tv
Terras
Wasmachine
Zwembad

1D Urb. Estepona Golf, Estepona

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin
TypeHuis
Bouwjaar2019
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens