Mooi gerenoveerd herenhuis te koop in golf gated community

2 41st St, 41 Street 2
Vrijstaand huis • 2 kamer(s) • 2 bed. • 3 bad. • 180 m² • Begane grond
€ 419.795

Volledig gerenoveerd herenhuis in Springs, Dubai.
Beide slaapkamers in de Villa hebben een eigen badkamer. De begane grond bestaat uit een open keuken met eiland, studeerkamer, WC en bijkeuken. De tuin voor het pand is nieuw aangelegd, slechts een kwestie van seconden wandelingen naar het zwembad, meren en het gemeenschapscentrum.

De bronnen zijn een gevestigde gated community die het moderne leven heeft geherdefinieerd. De veren bestaat uit clusters van Townhouses set als aparte precincts, elk met speciale ingangspunten.
Gunstig gelegen in de buurt van Dubai Marina, Dubai Internet City, Dubai Media City en kennis dorp, The Springs is het gekoesterde huis voor gezinnen en professionals.
Bewoners hebben toegang tot een breed scala aan Lifestyle voorzieningen, waaronder winkelcentra in de Gemeenschap, cafés, restaurants, zwembaden, parken en fitnessfaciliteiten. Een deel van de Gemeenschap is Mongomerie Golf Course (de beste golfbaan in Dubai).

Onderwijsinstellingen en gezondheidscentra zijn ook gunstig gelegen. De Springs Community in Dubai biedt totale gemoedsrust voor bewoners met 24-uurs beveiliging en onderhoudsondersteuning.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bezichtiging.

Centrum van de stad re

U in Dubai gevestigde specialist

00971544385939

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers3
Toiletruimten3
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven180 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Tuin
Zwembad

41 Street 2, Dubai

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin
TypeHuis
Bouwjaar2010