11e eeuwse abdij te koop in San Quirico D'Orcia

San Quirico d'Orcia
Villa • 7 bed. • 8 bad. • 850 m² • ref: 2001
€ 3.995.000

Een echt juweeltje, deze abdij dateert uit de 11e eeuw werd volledig gerestaureerd tot een zeer hoge standaard en uitstekende kwaliteit materialen.

De woning ligt op een paar kilometer afstand van Pienza en Montalcino in het gebied van San Quirico d'Orcia op de top van een heuvel genieten van een betoverend uitzicht op de Valdorcia en de stad Montalcino.

Georiënteerd op het westen bestaat de woning uit de hoofd Villa van 550 vierkante meter, een vrijstaand bijgebouw omgebouwd tot een dependance, een kapel, een berging en wasruimte voor extra 300 vierkante meter, een zwembad geplaveid met groen marmer omgeven door een Italiaans tuin met rozentuin en aromatische kruiden en ongeveer 12 hectare grond beplant met olijfbomen.


De Villa is ontwikkeld op twee niveaus en bestaat uit een keuken, een triple woonkamer met gewelfde plafonds en een slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond; de eerste verdieping herbergt de ruime woonkamer met de originele oude open haard, een keuken, een studie, twee suites elk met eigen badkamer, drie slaapkamers en badkamers.


De dependance beschikt over een woonkamer, een keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en een portico met uitzicht op de tuin en het zwembad.

Deze unieke accommodatie kan worden gebruikt als privéwoning of als luxe relais.

Ruimten

Slaapkamers7
Badkamers8

Oppervlakken

Leven850 m²
Airconditioning
Internet
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin

San Quirico d'Orcia

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens