Huis te koop, La Croix des Gardes, in Cannes (06400), Frankrijk

Cannes, 105 Boulevard des Myrthes
Huis • 8 kamer(s) • 6 bed. • 6 bad. • 350 m² • ref: 181
€ 2.090.000

CONTACT: E-mail: caphelios@gmail.com.

Uitzonderlijke eigentijdse Villa van 350 m2 gelegen op de hoogten van Cannes in een prachtige bevoorrechte omgeving, het Kruis van de bewakers, met een prachtig panoramisch uitzicht op zee, de stad en de bergen in de buurt van de Croisette en de stranden van Cannes.

Villa van 350 m² op 1.400 m² perceel, met inbegrip van: 5 slaapkamers met badkamers, waaronder 1 50 m² Master Suite, elk met toegang tot de terrassen.

Op de begane grond: uitgebreide woonkamer met uitzicht op het terras met barbecue, goed uitgeruste communicatie keuken met Amerikaanse koelkast, 2 slaapkamers met badkamer/wc, 1 wasruimte, communicatie met de garage.

Onder, tuin niveau, verblijf met Amerikaanse keuken met uitzicht op een terras "Summer Lounge", 2 slaapkamers met badkamer/wc; 1 ontspanningsruimte met sauna en jaccuzi.

Op het hoogste niveau: een master suite (50 m2) met een terras.

Villa volledig gerenoveerd in 2010, omkeerbare airconditioning en gas verwarming mogelijkheid. Zuidwest blootstelling. 10 x 4,5 m zout zwembad met warmtepomp Verwarming, tegenstroom zwemmen apparaat en 50 m2 bereik.

Boom tuin met mediterrane soorten, fruitbomen, olijfbomen, lauweren, automatische drenken. Parkeerplaats, overdekte parkeerplaats 3 auto's en een eigen parkeerplaats 7 auto's op straat. Alarm met afscherming.

Met de auto 10 minuten van de Croisette (ongeveer 4 km). Een 200m rij Palm bus nr. 7 voorstad huis, Festivalpaleis, oude haven en Croisette. 1500 meter winkels, scholen. Het ligt op 30 km van de internationale luchthaven Nice-Côte d'Azur, op 30 minuten met de snelweg A8 en op 4 km van het TGV-station.

In aanvulling op de Villa, heb je een onafhankelijke studio van 30 m², kan worden gebruikt voor de gasten, bijgebouwen voor de conciërge of het personeel van het huis. Zeer zeldzame kans, een droomhuis ideaal voor vakantie, om te huren of om er het hele jaar door te wonen. Meer Foto's op aanvraag, voor meer informatie u contact met mij opnemen.

Ruimten

Kamers8
Slaapkamers6
Badkamers6
Garages (binnen)1
Parkeerplaatsen (binnen)3
Parkeerplaatsen (buiten)7

Oppervlakken

Leven350 m²
Kavel1390 m²
Airconditioning
Alarm
Barbecue
Intercom
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

105 Boulevard des Myrthes, Cannes

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op stad
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraad
C