VERBORGEN JUWEELTJE-GEWELDIG UITZICHT

Port Vila
Huis • 3 bed. • 2 bad. • 130 m² • Met halve verdiepingen
€ 263.815

Dit nette en compacte huis met 2 verdiepingen ligt aan de noordkant van het Elluk-plateau en beschikt over een verzonken woonruimte met een keuken en een grote eethoek op de benedenverdieping en 3 slaapkamers, 2 badkamers op de bovenste verdieping. Het lagere niveau opent naar de outdoor onderhoudend gebied en het zwembad, waardoor u het gevoel dat u in uw eigen Resort Villa.

De bovenste verdieping heeft 3 slaapkamers, allemaal met ingebouwde gewaden en de Master heeft een ensuite. De bovenverdieping veranda is toegankelijk vanuit de Master en slaapkamer 3 en van een aparte deur op de bovenste verdieping landing en vangt een prachtig uitzicht op Port Vila Harbour en Iririki Island, mooi 's nachts ook.

Met een lock-up 1 1/2 garage, inclusief Wasserij, elektrische gated ingang, gemakkelijk te onderhouden tuinen en een klein gazon. Hebben we het buiten entertainment gebied met uitzicht op het zwembad met Infinity Edge genoemd.

Air-conditioning en plafondventilatoren in het hele huis.

De accommodatie heeft de beste vooruitzichten vanuit Elluk met uitzicht op de haven van Port Vila en het eiland Irririki en is gewoon prachtig 's nachts.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven130 m²
Kavel1000 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Balkon
Internet
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Port Vila

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op haven