KIXE RESIDENCE & ISLAND BUNGALOWS

Shefa, Devil's Point Road
Villa • 9 bed. • 8 bad. • 380 m² • 2de verdieping
€ 735.026

Het Kixe Residence and Island bungalows ligt aan het begin van Devils Point Road langs de oevers van Mele Bay. Slechts 15 minuten rijden naar Port Vila International Airport en 25 minuten naar het centrum van Port Vila. De Kixe Residence and Island bungalows liggen verspreid over 4 hectare verzorgde gazons en weelderige tropische tuinen en bieden de ultieme eiland uitje met koele tropische bries, eigen zandstranden, koraalriffen en prachtige zonsondergangen.

De Kixe Residence is een indrukwekkend huis met 4 slaapkamers, 3 badkamers met keuken, aparte woon/eetkamer, interne Wasserij, kantoorruimte, omheinde veranda, dubbele lock-up garage, tuinders residentie en uw eigen Sunset Deck. De grote slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en biedt rechtstreeks uitzicht op Mele Bay vanaf uw eigen ingang.

Het gebouw is zeer goed onderhouden en een optie om de bestaande meubels te kopen, waaronder een kleine hoeveelheid authentieke, met de handgemaakte Perzische tapijten is beschikbaar.

Daarnaast zijn er 5 eiland bungalows waarvan 3 een slaapkamer met en-suite, keuken/living, houten patio en 2 zijn studio met keuken, en-suite en houten patio. Ook inbegrepen in de verkoop is een verzendcontainer met extra bouw benodigdheden voor verdere uitbreiding en/of onderhoud voor het hele pand.

Het pand wordt momenteel gebruikt als een vakantiehuis, maar heeft het potentieel om een boutique stijl retraite met Live in eigenaren/managers. Met veel ruimte voor vakantiegangers is de Kixe Residence and Island bungalows de ultieme ontsnapping uit de drukte van onze snelle levensstijl.

Ruimten

Slaapkamers9
Badkamers8
Parkeerplaatsen (binnen)5

Oppervlakken

Leven380 m²
Kavel16200 m²
Afwasmachine
Internet
Satelliet-tv
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Devil's Point Road, Shefa

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Uitzicht op de tuin