Cottage met 2 slaapkamers en mezzanine verdieping gelegen in een landelijk gebied op slechts 10 minuten rijden van de stad

Port Vila
Vakantiehuisje • 2 bed. • Met halve verdiepingen
€ 155.632

Ideaal eerste keer koper huis, gelegen in een 1.343 m² met gras begroeide tuin met fruitbomen, deze eigenschap zou ook ideaal voor een jong gezin. De buurt heeft verschillende aantrekkelijke huizen en het is slechts een korte wandeling naar een manege en een café-bar aan de lagune.

Het huis heeft een zeer aangenaam overdekt terras, veiligheids grills op alle ramen en een overdekte carport met een klein dompelbad.

De eigenaren zijn net klaar met al het typische onderhoud dat elk huis nodig heeft, zoals het herschilderen, herschildert het dak, creëerde een kleine wasruimte en eindigde de afsluiting van het terras.
De tuin is goed gevestigd met een vegetarische tuin en diverse fruitbomen.

Het pand is ook een ideale verhuur vastgoedbeleggingen zien het ligt dicht bij de Vila private school en Port Vila Centre terwijl het houden van het landelijke gevoel met een grote vee boerderij aan de overkant van de straat.

De huidige eigenaren zijn zelf leraren op een Port Vila school en zou geïnteresseerd zijn in het huren van het pand voor een ander jaar.
Alle roerende en armaturen zijn inbegrepen in de verkoop en er is het potentieel om een 4x4 truck op aanvraag op te nemen.

Neem vandaag nog contact op met Island Property om een bezichtiging te regelen!

Ruimten

Slaapkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Kavel1343 m²
Terras
Zwembad

Port Vila

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Uitzicht op de tuin
Uitzicht op het platteland