Parkeerplaats voor Kopen in Vila do Conde, Portugal

Vila do Conde
Garage • 1 kamer(s) • 1 bad. • 64 m² • ref: NOVA-2921
€ 92.500
Winkel omgetoverd tot garage (voor 3 auto's), met 64m2, gelegen op 2 minuten van het strand van caxinas, Vila do Conde. Winkel met toilet en alarm.

NOVA Imobiliária - Waar zaken verder gaan dan een traditionele bemiddeling!
Wij zijn een makelaarskantoor dat zich niet alleen bezighoudt met het voldoen aan de behoeften van klanten. We willen ze overtreffen! Wij staan garant voor eerlijkheid, vertrouwen en geloofwaardigheid!
 
Opgericht in 2016 en geopend sinds begin november, begon Nova Imobiliária zijn activiteit op het gebied van vastgoedbemiddeling, particulieren en bedrijven. Wij verwerven, verkopen en verhuren onroerend goed.
  
Het is gelicentieerd door het Institute of Public Markets of Real Estate and Construction (IMPIC) voor de ontwikkeling van de activiteit van vastgoedbemiddeling (houder van de AMI-licentie nr. 12678).
 
Bij Nova Imobiliária geloven we dat nabijheid van elke klant de sleutel tot succes is. We hebben een uiterst gemotiveerd team om onze klanten de beste oplossingen te bieden in zaken die verband houden met de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed en werken.

NIEUW- 2921

Ruimten

Kamers1
Badkamers1

Oppervlakken

Leven64 m²

Vila do Conde

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens