Appartement te koop in Barcelona (vlakbij de zee)

Barcelona
Zolder • 2 bed. • 2 bad. • 100 m² • Bovenverdieping
€ 700.000

In de karakteristieke Gotische wijk, op een paar meter van Plaça Sant Jaume, Kathedraal en Ramblas, vinden we dit gecatalogiseerde gebouw, waarin een integrale renovatie is uitgevoerd met materialen van topkwaliteit.

Het bestaat uit vijf appartementen, één per verdieping, met balkons met uitzicht op Escudellers Street en met directe toegang tot elk appartement via de lift met een exclusieve code. De hervorming in moderne stijl heeft de eigen elementen van het gebouw, zoals de hoge plafonds, behouden en de hoogwaardige afwerking heeft het appartement een kosmopolitische en elegante uitstraling gegeven.

Dit appartement heeft 2 volledige badkamers, 2 tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten (waarvan één ensuite) en een woonkamer met een volledig uitgeruste keuken: inductieplaat, vaatwasser, oven en koelkast (met een kolom voor wasmachine en drogerinstallatie) . Bovendien heeft het een alarmsysteem, evenals een milieuvriendelijke aerothermische airconditioning en een nieuw geïnstalleerde warmwatervoorziening.

Alleen de derde verdieping, vierde verdieping (elk 100m2, € 450.000 per appartement) en de zolderverdieping (100m2 + 80m2 terras, prijs € 650.000) zijn beschikbaar. Het is een unieke kans voor diegenen die willen wonen of investeren in een pand omgeven door historisch-cultureel erfgoed, in het commerciële en toeristische centrum van de stad Barcelona en vlakbij de zee "

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers2

Oppervlakken

Leven100 m²
Extern81 m²
Terras80 m²
Balkon3 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Intercom
Lift

Barcelona

Energie-efficiëntiegraad
A
25
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
A
4