Huis te koop, Lambrechts Road, in Franschhoek, Zuid-Afrika

Franschhoek
Villa • 2 bed. • 2 bad. • 105 m² • Begane grond
€ 171.993

L'Ermitage Chateau & Villas - Residentieel landgoed in Franschhoek, Kaapse Wijnlanden.

Luxe Investeringsmogelijkheid in Franschhoek, Cape Winelands Ruime 2 slaapkamer villa's binnen zeer gewilde L'Ermitage Village.

Welkom bij L'Ermitage Franschhoek Chateau & Villas, een pittoresk plattelandsdorp dat je wil omarmen met zijn natuurlijke verfijning en Franse romantische charme.

Met een adembenemend uitzicht op de majestueuze fynbos-rijke Franschhoek bergen en wijnvallei, schilderachtige geplaveide straten, fonteinen, cafés, een conferentielocatie, kapel (ideaal voor bruiloften) en een spa, onder andere voorzieningen om u het beste van het dorpsleven te laten ervaren, biedt L'Ermitage zowel de investeerder als de huiseigenaar een superieure lock-up-and-go lifestyle kans in het hart van de Franschhoek wijnlanden met zijn ruime 2-slaapkamer villa's.

Met handgemaakte afwerkingen en prachtige inrichting, L'Ermitage biedt een oase van luxe en comfort, in een van de meest spectaculaire achtergronden in de Kaap.

De Franschhoekvallei:

Bekend als het voedsel- en wijnhart van het land, waar prachtige wijnstokken worden geteeld en topchefs internationale gerechten creëren, bedekken spectaculaire wijngaarden de berghellingen van de prachtige Franschhoekvallei. Dit is een stad rijk aan geschiedenis, en gecentreerd rond een pittoresk dorp van vriendelijke, gastvrije mensen.

Liefkozend bekend als de 'French Corner', met zijn boetiekwijnhuizen en grootschalige wijngaarden bieden een verfrissend assortiment van labels die zelfs de meest doorgewinterde kenners imponeren, kunnen bezoekers lokale en Franse kazen proeven voordat ze genieten van een middagtour door de Cats se Pad trail te paard of op de fiets.

Verken de straten vol met kunstgalerijen en schilderachtige familiewinkels of sluit je aan bij de lokale bevolking voor een spelletje jeu de boules in Parijse stijl. Golf en worden genoten op het nabijgelegen Jack Nicklaus Pearl Valley Golf Estate. Met para-zweefvliegen en vliegvissen op de lijst van de overvloed aan activiteiten beschikbaar - dit juweel van de West-Kaap is geschikt voor sporters en waaghalzen gelijk.

De ontwikkeling:

Gelegen tegen de achtergrond van de ontzagwekkende Franschhoek bergen en wijnstok-overdekte hellingen, met zijn schilderachtige geplaveide straten, fonteinen, 4 * Hotel, conferentielocatie, kapel (ideaal voor bruiloften), dit bekroonde landgoed biedt de veeleisende belegger 2-slaapkamer, 2-badkamer villa's complete volledig uitgeruste keuken, een lounge / eetkamer en grote eigen patio.

In 2009 werd L'Ermitage bekroond met de prestigieuze 'Best Development in Africa' prijs op de International Property Awards. L'Ermitage maakt deel uit van het oorspronkelijke Franschehoek Agricultural Estate, dat in 2017 werd erkend als een van de top tien woonwijken in Zuid-Afrika.

Met de eerste fase geprezen als de 'Beste Ontwikkeling in Afrika' op de International Property Awards, L'Ermitage beschikt over de belichaming van smaakvolle decadentie met elk modern gemak voor de deur. De eerste fase van L'Ermitage Village werd ontwikkeld in 2008 en bestaat uit het belangrijkste Chateau met 6 suites, de conferentiefaciliteit, kapel en 34 villa's. In 2009 werd L'Ermitage bekroond met de prestigieuze 'Best Development in Africa' prijs op de International Property Awards.

De tweede fase van L'Ermitage bestaat uit 18 villa's met ruime kamers, een volledig ingerichte keuken, een luxe ontspannen lounge/eetkamer en een eigen patio.

L'Ermitage eigenaren kunnen ook genieten van de voordelen van de voorzieningen aangeboden door het Village Chateau, in aanvulling op het ontvangen van gedeelde inkomsten uit de L'Ermitage Chateau.

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven105 m²
Kavel105 m²
Airconditioning
Internet
Satelliet-tv
Zwembad

Franschhoek

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
TypeHuis
Bouwjaar2009