Het huis van het appartement in het hart van de oude stad Bazel

Bazel, Rümelinsplatz 19
Appartement • 1 kamer(s) • ref: 12.1.1001
€ 1.734
Je nieuwe huis in het hart van de oude binnenstad van Basel. Comfortabel woongevoel op een rustige en centrale locatie.

Het ligt in het hart van de oude binnenstad van Bazel, in het rustige voetgangersgebied bij Rümelinsplatz. 44 stijlvol ingerichte appartementen bieden u een huis met hotelcomfort in een privésfeer. Alle appartementen hebben een gezellige woonkamer, slaapkamer, een voorplein met moderne keuken, een lichte badkamer en zijn gemakkelijk bereikbaar per lift.

Het biedt een gemeubileerd appartement met een volledig uitgeruste keuken, inclusief Nespresso koffiezetapparaat, magnetron, koelkast, badkamer met bad. Schoonmaak, verandering van frottier en beddengoed zijn inbegrepen.

Al onze gasten hebben gratis, onbeperkte internetverbinding, evenals kabel-tv.
Een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank zijn beschikbaar. Wij bieden was- en stomerijdiensten.

Hebben we uw interesse gewekt? Zie www.apartmenthaus.com voor meer informatie. Of bel ons direct op tel.:+41 61 261 80 20 of schrijf ons: info@apartmenthaus.com.

We kijken ernaar uit om u te zien
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uw nieuwe huis in het hart van de oude stad Basel. Comfortabel wonen op een rustige en centrale locatie.

Je woont in het oudste deel van de stad in het hart van Basel, in het rustige voetgangersgebied aan de Rümelinsplatz. 44 stijlvolle gemeubileerde appartementen- gerenoveerd- bieden u in een prive-sfeer een huis met hotel comfort. Alle appartementen beschikken over een aangename woon-slaapkamer, een voorplein met moderne keuken, een lichte badkamer en zijn bereikbaar comfortabel met de lift.

Volledig ingerichte appartement, met moderne keuken, incl. Nespresso koffiezetapparaat, magnetron, koelkast, twee glazen keramische kookvelden, badkamer met bad. Schoonmaak, wekelijkse verandering van linnen en handdoeken inbegrepen.

Onbeperkte toegang tot internet gratis en kabel-tv. Een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank zijn ter beschikking. Wij bieden ook wasservice en stomerij.

Voor meer informatie u terecht op www.apartmenthaus.com. Neem rechtstreeks contact met ons op via +41 61 261 80 20 of schrijf naar e-mail: info@apartmenthaus.com.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen

Ruimten

Kamers1
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Internet
Wasmachine

Rümelinsplatz 19, Bazel

Dagopvang
Middelbare school
Winkels
Uitzicht op de stad