De Olijf - Investeringsmogelijkheid

Cala Llonga
Nieuw appartement • 1 bed. • 1 bad. • 50 m²
€ 330.000

De Olive vertegenwoordigt een uitzonderlijke investeringsmogelijkheid en biedt 28 interieur ontworpen huizen die allemaal zijn voorzien van een toeristenvergunning en prachtig zijn afgewerkt om een luxe, eigentijdse omgeving te creëren. Perfect gelegen in een rustige campo-omgeving, ligt deze verfijnde ontwikkeling op slechts enkele momenten van het zand en turquoise water van Cala Llonga Beach.

Zeldzaam voor Ibiza, elk van de eigenschappen in The Olive zal worden verkocht met hun eigen toeristische licentie waardoor deze appartementen met 1 slaapkamer een fantastische investeringsmogelijkheid op lange termijn zijn. Elk appartement heeft een eigen zonneterras, eigen tuin of heerlijke daktuin - perfect gepositioneerd voor de veelgevraagde huurmarkt.

The Olive beschikt ook over een prachtig aangelegd zwembad en een ondergrondse spa, waaronder een stoombad, een sauna en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Er is ook een eigen parkeerplaats voor elke accommodatie met elektrische oplaadpunten voor auto's en scooters en met een overheersende focus op duurzaamheid en 'toekomstbestendige' ontwikkelingspraktijken.

Appartement met een eigen terras met ca. 70m2 woonoppervlakte

 

 

Ruimten

Vloeren3
Slaapkamers1
Badkamers1
Appartementen28
Balkons1
Parkeerplaatsen (binnen)1
Terrassen1

Oppervlakken

Leven50 m²
Kavel2000 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Balkon
Gemeubileerd
Intercom
Internet
Satelliet-tv
Terras
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Sauna
Stoomruimte

Cala Llonga, Cala Llonga

TypeAppartement
Bouwjaar2019
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens