PALEIS VAN 6 VILLA'S IN HET PALMENBOS VAN MARRAKECH

Rehamna
Vastgoed • 18 bed. • 20 bad. • 4457 m² • 1de verdieping • ref: REF VH-4320
€ 5.500.000

LAGENCE CONCEPT IMMO biedt dit majestueuze Alhambra paleis van 6 villa's te koop aan, gecombineerd met verfijning van de voordelen van het moderne leven en het traditionele erfgoed van de stad Marrakech.

Op een totale oppervlakte van 4 hectare, gehuisvest in het hart van de Palmeraie, heeft het landgoed vele recreatieve en ontspanningsdiensten (Spa, Sport, Hamam, fitnessruimte) die een welzijn van lichaam en geest garanderen.

Dit luxe paleis ligt op een uitzonderlijke locatie, het is bereikbaar via de weg naar Fez en via het circuit van de Palmeraie.

De oppervlakte van de villa's is tussen de 350 m² en 450 m² met een eigen tuin en een zwembad voor elk.

Een grote ontvangsthal maakt het mogelijk om een ontvangstplaats zoals een hotel of Palais d'Hôtes voor te stellen.

De aankoop van dit gebied van de Palmeraie is bedoeld voor de oprichting van een luxe pension, evenals voor uitzonderlijke evenementen, zoals privatisering voor droombruiloften bijvoorbeeld.

LAGENCE Concept Immo Marrakech, is een partner Mubawab Marokko, die is gebaseerd op de fundamentele principes van het makelaarskantoor in combinatie met de expertise van de wereld van onroerend goed in Marokko en meer bepaald in Casablanca, vergezeld van een menselijke en materiële set om alle problemen met betrekking tot investeringen in onroerend goed op te lossen.

We zijn ook aanwezig in Casablanca, Agadir, Tanger.

Onze erelonen bedragen 2,5% HT op de verkoopprijs TTC Immo te betalen op de dag van de authentieke akte.

Alle personen die naar Marokko reizen, moeten bij het instappen een negatieve PCR-test van minder dan 48 uur en een serologische test overleggen. Het is noodzakelijk om rekening te houden met alle maatregelen die in Marokko zijn getroffen en in het bijzonder de reservering van een hotel dat we voor u kunnen beheren of een uitnodiging van een bedrijf.

Ruimten

Slaapkamers18
Badkamers20
Toiletruimten20
Parkeerplaatsen (binnen)20

Oppervlakken

Leven4457 m²
Kavel45000 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Tuin
Zwembad

Rehamna

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeHuis
Bouwjaar2010