Een slaapkamer appartement van 61 - 83m2 + 8m2 balkon in Famagusta City

Famagusta, Gazi Mustafa Kemal Blv
Appartement • 1 bed. • 1 bad. • 61 m²
€ 73.751

Een slaapkamer appartement van 61 - 83m2 + 8m2 balkon gelegen in het hart van Famagusta City. Dit moderne luxe woon- en administratief complex is een kandidaat om het nieuwe gezicht van Famagusta te worden, dat het symbool in zijn soort zal zijn met zijn prachtige structuur die het uitzicht vanuit alle richtingen van de stad Famagusta domineert.

De locatie van de stad, met zijn middeleeuwse erfgoed, fantastische combinatie van oude en nieuwe architectuur en een hoog niveau van educatieve cultuur werd de basis van de keuze van de plaats voor dit project. Stadslevensstijl, opties voor ondernemers voor bedrijven en verhuurmogelijkheden voor studenten. De historische bezienswaardigheden en gouden zandstranden maken Famagusta een onderscheidende attractie voor toeristen en bewoners.

Het bestaat uit 2 hoogbouwgebouwen met appartementen met één en twee slaapkamers, 37 commerciële winkels op de begane grond en eerste verdieping, ondergrondse parkeergarage en diensten. Blok A met 11 verdiepingen en Blok B met 13 verdiepingen zijn voorzien van snelle en stille liften voor gemakkelijke toegang tot elke verdieping en bieden u een groot aantal appartementen met het spectaculaire uitzicht op de stad Famagusta en een toplocatie van waaruit u gewoon naar vrijwel overal kunt lopen - banken, scholen, universiteiten, restaurants, winkelcentra, fitnesscentrum, entertainmentcentra, haven van Famagusta, historische bezienswaardigheden, strand, bowlinghallen, enz.

 

· 35 minuten naar Ercan Airport

· 5 minuten naar de oude stad

· 30 minuten naar Nicosia

· 5 minuten naar het strand

Ruimten

Slaapkamers1
Badkamers1
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven61 m²
Balkon
Lift
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Gazi Mustafa Kemal Blv, Famagusta

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op zee
Onbelemmerd weergave op stad
TypeAppartement
Bouwjaar2019
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens