Appartement te koop, The Palm Jumeirah, in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Palm Jumeirah
Studio • 1 bad. • 31 m² • Bovenverdieping
€ 151.917

Belangrijkste kenmerken

  • **EXCLUSIEF AANBOD - GRATIS MEUBELPAKKET, WITGOED EN AIRCO**
  • Zeezicht beschikbaar
  • DE PALM DUBAI - Meest betaalbare Deal
  • Bekende, bekroonde ontwikkelaar
  • Enorme huuropbrengsten met 12 maanden beroep
  • Beheermaatschappij op zijn plaats
  • 50% LTV Hypotheken Beschikbaar (onder voorbehoud van Stutus)
  • Beperkte beschikbaarheid
  • 2 JAAR NA OVERDRACHT BETALINGSPLAN

Beschrijving van de eigenschap

Gelegen aan de stam van Palm Jumeirah, tegenover Nakheel Mall en naast DUKES The Palm hotel; bewoners zullen worden verwend met keuze met dineren en entertainment opties.

Deze ontwikkeling bestaat uit twee torens verbonden door een van de grootste zwembaden op het dak in de regio en biedt studio, een, twee en drie slaapkamer appartementen en twee duplex penthouses met een prachtig uitzicht op de oceaan. Penthouses zijn uitgerust met privézwembaden en toegang tot het dak.

Voorzieningen zijn onder andere een Olympische grootte zwembad op het dak oneindig zwembad in lengte, volledig uitgeruste gymnasium, openbare toegang tot het strand, weelderige aangelegde tuinen en veilige ondergrondse parkeergelegenheid.

Er zal een breed scala aan eetgelegenheden direct voor de deur. Een Sports Bar voor u om te juichen voor uw favoriete team, binnen en buiten rooftop restaurants voor u om goede herinneringen te creëren.

Met appartementen vanaf slechts £ 132.000 en het aanbieden van enorme huuropbrengsten, minder dan een jaar te overhandigen, volledig ingericht, bekroonde ontwikkelaar, 2 jaar betaling plan en tot 50% LTV hypotheken beschikbaar, nu is echt de tijd om een van deze te grijpen voordat ze uitverkocht.

De Redland Property Group is een samenwerking van de beste agenten en ontwikkelaars over de hele wereld, samenkomen, om u, de klant, de beste vastgoedbeleggingsdeals beschikbaar.

We treden op als de middelste mannen / vrouwen, tussen koper en ontwikkelaar, we verkopen of bouwen niets zelf en daarom blijven volledig onpartijdig, we accepteren geen klantengelden of kosten voor onze diensten, de ontwikkelaars waarmee we werken betalen ons een commissie, dus als een bedrijf, we alleen geld verdienen als onze klanten zijn 100% tevreden met de deals die we bevorderen en rechtstreeks kopen.

We weten dat elke koper/investeerder zijn eigen specifieke criteria en budget heeft, dus hebben we onze gepromote projecten gecategoriseerd in 'investeringstypen' om het zoeken en beoordelen een beetje gemakkelijker te maken.

De Redland Property Group heeft meer dan 100 jaar collectieve ervaring in de overzeese vastgoedbeleggingsindustrie, werkend als agenten, ontwikkelaars, advocaten en accountants, we zijn echt uitgerust om elke situatie aan te pakken en staan klaar om te helpen en te adviseren op welke manier we kunnen door uw aankoop, van een enkel onroerend goed of investering, tot het volledige beheer en de bouw van uw portefeuille.

Wij zijn een Brits geregistreerd bedrijf en met kantoren net buiten Londen, en zijn volledig geaccrediteerd door de AIPP (Association of International Property Professionals). We zijn altijd blij om elkaar te ontmoeten van aangezicht tot aangezicht om onze kansen te bespreken, dus als je in het gebied, waarom niet ons een gesprek geven en we kunnen een vergadering te regelen, voel je ook vrij om te zien wat onze klanten zeggen over ons op de UKs toonaangevende, onafhankelijk geverifieerde review website Trustpilot

Ruimten

Badkamers1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven31 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Fitnesscentrum
Gemeubileerd
Parkeerplaats
Zwembad

Dubai

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
TypeAppartement
Bouwjaar2020