Piso te koop, 20 Carrer de Cibeles, in Grau en Playa, Spanje

Grau i Platja, 20 Carrer de Cibeles
Geschakeld appartement • 3 bed. • 2 bad. • 90 m² • Begane grond
€ 235.000

E VERKOOPT SPECTACULAIRE BEGANE GROND APPARTEMENT IN PLAYA DE GANDIA. Het heeft 127 meter constructie en 90 nuttige meter met onafhankelijke ingang. Groot terras rondom het huis. Woonkamer met grote balkons van p. v.c dubbele beglazing en elektrische luifel, elektrische zonwering in de woonkamer, Amerikaanse keuken type kantoor met wit marmeren aanrecht, drie slaapkamers met inbouwkasten, een toilet en een badkamer, onafhankelijke wasruimte, grote parkeerplaats inbegrepen in de prijs, airconditioning met warm/koud pomp, zwembad met douches. Bezoek vrijblijvend! Nu is het zover! Wij hebben uw huis!

Gandía Beach heeft een gevarieerd vrijetijdsaanbod dat niet alleen reageert op het stereotype van zon en strand. In de eerste plaats maakt het meer dan drie kilometer fijn zand met een gemiddelde van honderd meter breed het een multidisciplinair strand waarmee u niet alleen van het bad kunt genieten, maar ook van verschillende watersporten en op het zand kunt beoefenen.

Het stedelijke deel van het strand is uitgerust met een groot aantal restaurants, bars, ijssalons en cafés, met vooral de prachtige promenade die van begin tot eind langs het strand loopt.

Daarnaast heeft het tal van hotels voor het verblijf van zijn bezoekers. In de restaurants van zowel het strand als de omliggende steden kunt u het typische gerecht van Gandía proeven, de fideuà, geboren in de gemeente en ook Valenciaanse paella.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven90 m²
Kavel137 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Barbecue
Gemeubileerd
Intercom
Satelliet-tv
Wasmachine
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats
Terras

20 Carrer de Cibeles, Grau i Platja

TypeAppartement
Bouwjaar2004
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens