SPECTACULAIR APPARTEMENT VAN 217 M² MET 5 SLAAPKAMERS EN 3 BADKAMERS IN SANT CUGAT DEL VALLES.

Sant Cugat del Vallès, 20 Carrer de Tetuan
Appartement • 5 bed. • 3 bad. • 194 m² • 1de verdieping
€ 850.000

Dit prachtige appartement van 217 m² heeft een onverslaanbare locatie in Sant Cugat, zeer dicht bij de belangrijkste Avinguda Pla del Vinyet, een echte investeringsmogelijkheid of om dit gebied met grote rust te bewonen.

Het appartement heeft een unieke verdeling, met de 6 belangrijkste kamers, woonkamer en 5 slaapkamers (3 tweepersoonskamers en 2 singles), dit gebied 's nachts is volledig geïsoleerd en er wordt geen lawaai waargenomen, wat veel rust en rust biedt.

Hiermee wordt een uitzonderlijk helder en vrolijk huis gerealiseerd. Het heeft ook een grote ingerichte keuken, 3 volledige badkamers en een spectaculair balkon met uitzicht op de tuin en het zwembad.

Het heeft hoogwaardige materialen: keramische stenen vloeren, hoge kwaliteit houten binnendeuren, Climalit timmerwerk en omkeerbare airconditioning in het hele appartement.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een klassiek gebouw uit 1978 in zeer goede staat, met een ruime en statige entree, conciërgeservice en lift.

De boerderij heeft een gemeenschappelijke ruimte met een tuin en een zwembad dat een echt ongebruikelijke extra comfort biedt.

Het gebied is centraal met veel rust, in een semi-voetgangersstraat, zonder lawaai, om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Het appartement wordt verkocht met 2 grote parkeerplaatsen in hetzelfde gebouw.

De locatie van deze accommodatie is zeer goed verbonden omdat het zich naast Pla Vinyet, Kloosters, Scholen, Auditorium, winkels, FGC, markt ...

Dit uitzonderlijke appartement is een echte kans om te wonen of te investeren in een van de beste gebieden van Barcelona.

Daarnaast zijn alle gemeenschapselementen (gevel, terrassen, dak, tuin en zwembad, elektrisch systeem, leidingen, portier en liften) gerehabiliteerd en, in sommige gevallen, volledig nieuw (liften). Dit elimineert de onaangename symptomen voor een lange tijd.

Heb je een hypotheek nodig? Raadpleeg ons vrijblijvend, we zullen een studie uitvoeren in minder dan 48 uur, tegen de beste rente.

De prijs is inclusief bemiddelingskosten met BTW.

Wij voeren de bezoeken uit in overeenstemming met de Covid-19 gezondheidsaanbevelingen.

Neem voor informatie of vragen contact met ons op.

Ruimten

Slaapkamers5
Badkamers3
Toiletruimten3
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlakken

Leven194 m²
Kavel217 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Balkon
Lift
Parkeerplaats
Tuin

20 Carrer de Tetuan, Sant Cugat del Vallès

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op tuin
TypeAppartement
Bouwjaar1978
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens