Appartement te koop, Hackney Road, in London Borough of Tower Hamlets, Verenigd Koninkrijk

Hackney Road
Nieuw appartement • 2 bed. • 2 bad. • 81 m² • 6de verdieping
€ 1.347.345

Penthouse Apt 167, 2bed, 2bad, 6e verdieping appartement, 869sqft , 81mm, Prijs £ 1.150.000, £ 1.323psf, £ 14.197psm, £ 3.400pcm Est. Verhuur, 3,5% Est. Bruto Opbrengst pa. Klaar om nu in te trekken.

Shoreditch is perfect gelegen in een van de meest creatief dynamische en cultureel levendige wijken van Londen en is de ultieme bestemming voor het moderne stadsleven. Op loopafstand van de stad is het gebied ook uitstekend verbonden met de rest van Londen en daarbuiten.

184 nieuwe woningen, gedeelde gemeenschappelijke ruimtes, privébinnenplaatsen en commerciële ruimtes creëren een plek die voorop loopt in het stedelijk werken en wonen. Shoreditch Exchange is een spannende aanvulling op een toch al bloeiende buurt, in een wijk die nooit stopt met evolueren.

Met nieuwe restaurants, boetiekwinkels, groene binnenplaatsen en bars voor de deur, shoreditch Exchange voedt een gevoel van gemeenschap en individuele geest; het is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, werken en wonen. Bewoners kunnen genieten van een keuze uit openbare open ruimtes en een scala aan privé-voorzieningen - waaronder een state-of-the-art fitnessruimte, bioscoopzaal, conciërge, Residents' Club Lounge en aangelegde dakterrassen met een prachtig uitzicht op Londen.

Verharde openbare wandelpaden, evenals beschutte zitplaatsen en zorgvuldig aangelegde open ruimtes, creëren een levendige achtergrond voor het leven op Shoreditch Exchange. Daarentegen bieden particuliere, verhoogde binnenplaatsen en dakterrassen een plek voor ontspanning, afzondering en contemplatie. Zorgvuldig samengesteld groen zorgt voor een zintuiglijke ontsnapping uit de drukte van de straten hieronder.

Grote transportverbindingen zijn een andere reden waarom wonen op Shoreditch Exchange zo handig is. Zone 1 Hoxton Station ligt voor de deur en verbindt u gemakkelijk met grote transportknooppunten. Liverpool Street ligt op loopafstand en biedt gemakkelijke toegang tot de nieuwe Crossrail-lijn.

 

Ruimten

Slaapkamers2
Badkamers2
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlakken

Leven81 m²
Kavel83 m²
Afwasmachine
Airconditioning
Alarm
Gemeubileerd
Intercom
Internet
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Wasmachine
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Fitnesscentrum

London Borough of Tower Hamlets

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
TypeAppartement
Bouwjaar2020
Energie-efficiëntiegraad
B
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B