Bouwgrond Opportunity in het Caribisch gebied. Caymaneilandse.

Sister Islands
Bouwgrond
€ 81.796

* ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEID 10.000 VIERKANTE VOET BOUWPROJECT ARCHITECTURALE PLANNEN OPGENOMEN VOOR GETOONDE WONINGEN * Bouw je droomhuis in het Caribisch gebied. De verkoop van een individuele eigen bouwkavel, met uitzonderlijke verhogingen op de Kaaiman Brac bluf. Het bouwperceel omvat geschetste plannen om een woonhuis te bouwen met een reeks GRATIS architecturale plannen ter waarde van US $ 25.000 per stuk! De plannen variëren van villa's met drie tot vier slaapkamers.

De eigen bouwkavel is te koop bij de ontwikkelaar, 0% renteloze financiering tot 5 jaar! Dat is slechts £ 683 per maand, ongeveer £ 20 per dag!

  • Bouwkavel in eigendom
  • 2 Privé Tennisbanen op Ontwikkeling (Het Westen en het Oosten)
  • Vrij ontwikkeling
  • 10 minuten rijden van voorzieningen
  • Slechts $ 1.000 / £ 1.000 om te reserveren

Onze ontwikkeling is gelegen in het hart van Kaaiman Brac, een rustige omgeving omgeven door natuurlijke schoonheid. Het is niet alleen een plek om een huis te bouwen, het is een levensstijl.

Een volledige reeks architectonische plannen voor elk perceel wordt geleverd, samen met alle vereiste bouwdocumenten om een huis op de Kaaimaneilanden te bouwen. Er zijn zeven-turn-key villa ontwerpen voor kopers om uit te kiezen. Kopers kunnen ook hun eigen op maat gemaakte constructieontwerp kiezen.

Alle bouwprojecten hebben toegang tot stadse electrica en volledige infrastructuur die is voltooid volgens NRA-normen. Zodra aan de betalingsvoorwaarden is voldaan, ontvangen beleggers de volledige eigendom op hun percelen die eigendom van de eigendom van de eigendom verlenen. Landtitel wordt beschermd en gegarandeerd door de Cayman Islands Government Kadaster Department.

Oppervlakken

Kavel929 m²
Tennis

Sister Islands

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.